Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Maďarsko právě podalo trestní oznámení na členy Evropských orgánů. Co mají nějací negramoti kecat do vnitřních záležitostí Maďarska.

  • Pryč z EU!!!

  • na západě mají no go zonu v každém větším městě, znásilňování, vraždy a šikana původních obyvatel a likvidace jejich kultůry je na denním pořádku, ale neomarxistická libtardí pátá kolona má pořád ještě velmi douhé spáry a šikanuje východní evropu, že si své země nechtějí taky zničit. Šílené, kdypak se najde novinář s koulemi co udělá pořádný investigativní zátah do této pavučiny neziskovek, pašeráků, levicových politiků, arabských šejků atd.?

    • Takový novinář by byl okamžitě propuštěn a obviněn z "podpory nenávisti". Prípadně rasismus, xenofobie atd., atd. Vždyť už jsme to všichni zažili.

      • no a? V mexiku novináři riskují krk a skončí mrtví u silnice, když rýpou do drogových kartelů a úplatných politiků a stejně je to nezastaví, to jsou praví hrdinové, ne zdejší bruselské loutky.

  • goyim

    Maďarsko udělalo chybu - ostatně jako většina naivků, kteří vstoupili do této bolševické díry. Nezavedli si Ústavní zákon, který nadřazuje jejich zákony nařízením z EU. Je na čase to udělat u nás. Tuším, že toto (mimo jiné) prosazuje Rajchl z PRO.

    • Najděte si na internetu dokument kdo zakládal Evropskou unii. Byli to ti co chtěli jednoho vládce, jeden národ a jednu vlast.

  • Pokud chce někdo požádat o azyl v jiném státě, tak musí o tento azyl požádat ve své zemi. Pokud se ovšem do tohoto státu dostane podloudně a bez dokladů, tak musí být okamžitě deportován do své země. Nikým nevolená Evropská komise by měla skončit ve vězení. Státy Evropské unie musí také účinně chránit své hranice. Nelegální překročení hranice je trestný čin a pachatel musí být okamžitě deportován do své země. Zkuste nelegálně překročit hranice Izraele nebo Saudské Arábie. Pak se ovšem nedivte co se s vámi stane.

    Evropská unie měla být pouze svaz států, kteří si navzájem odpouští clo. Rozhodně to neměla být diktatura, kde po lidech šlapou nikým nevolení exoti.

  • Další projev diktatury EU. Pryč z toho hnoje a být svrchovaným státem.

  • Maďarsko bravo

  • ..pryč z tohoto spolku .. který vedou ... totální debilové do úplné ..nekonkurence a zkázy :-(!! ... komunisté byli proti těmto hlupcům ... ubozí amatéři!!!!

  • "uvedl s tím, že kdo se na solidárním přijímání běženců nebude chtít podílet, bude se muset zapojit finančně. „A to je správné, protože z tohoto nakonec budou těžit všechny členské státy díky otevřeným vnitřním hranicím unie,“ zdůraznil."

    Sousedovi zatéká střechou? Tak ty si udělej do střechy taky díry, ať jste na tom stejně nebo mu můžeš místo toho posílat po každém dešti peníze. Nakonec z toho budou těžit všichni.

    Bože to už jsem se zbláznil já nebo politici? Jak budou asi těžit členské státy EU z toho, že se nelegální migranti budou pohybovat kamkoliv se jim v EU zachce? Vždyť to dělají už nyní, máme schengen. Takže v čem konkrétně bude spočívat to "těžení"? To bude spočívat v tom, že nám EU přidělí 20000 Afghánců a 15 000 Syřanů a ti nás "obohatí"?

    Sakra začnou se už někdy ptát politici občanů co chtějí a co ne (třeba pomocí referend)?

    Dočkáme se někdy takové demokracie, že bude rozhodovat většinový názor a politici ho budou muset respektovat? Protože současný systém, má mnohem blíže k totalitním režimům, než k opravdové demokracii a ještě se pomalu, ale neustále utahují šrouby.

    • Kdo si na své území pustí nelegální migranty, tak by si za to měl sám platit a ne zlodějsky vyžadovat platby od ostatních států, které si svoje hranice hlídají.

    • Kdo stanovil právo migrantů nasomrovat se do cizí země, nepracovat  a žít z prostředků, které poctivou prací vytvořili občané té, které země.  Navíc narušovat stanovený právní řád hostitelské země a po přečíslení původního obyvatelstva v tom kterém místě prosazovat "náboženství míru a tolerence"  na úkor původního obyvatelstva? Vznik nogo zón, násilí a znasilňování na domácích, až po vraždy, podřezávání apod.?  Lidi nejsou schopni, v rámci zachování životního standartu, který vytvořili svou prací a ve své zemi, zachovat tyto podmínky především pro své potomky. Vykopnout ty "nadlidi" , kteří si myslí, že můžou rozhodovat o ostatních a neptat se na jejich názor a přání.  To už tady v historii bylo, že si určité skupiny lidí usurpovali právo rozhodovat o jiných. Jak skončili? Hitler, Ceaușescu aj.  Jsem rád, že maďaři si zachovali svou hrdost a věřím, že katolické Polsko se taky postaví muslimaci země.   Každý kdo od nás chtěl někam vycestovat  a dostat azyl v té které zemi, musel si o něj zažádat a současně splnit určité podmínky. Naučit se řeč, pracovat, dodržovat zákony hostitelské země. Jinak ho vyhostili. Proč tady pro ty "kobylky" to najednou neplatí?  To jen u nás je banda kolaborantů a rektrálních alpinistů, bohužel s podporou části obyvatelstva, kterým je zřejmě pojem , vlastenectví, národní hrdost, cizím pojmem. Hlavně že mají v kešeni a v panděru.


      • Stačí si přečíst naše cenzurované zprávy a zjistíte, že v minulém týdnu migranti v několika státech napadli majoritu státu. Naposledy bylo to kopání do ženy a dítěte ve Francii kde je pachatel vytáhl před dveře domu a tam po nich šlapal. Když ze dveří vyběhl velký pes, tak hrdinně zdrhal. Doufám, že již byl zatčen a deportován ze země. Video je na Tweetu.

    • Ale on většinový názor rozhoduje už nyní, vládnou přece ti, kteří vyhráli volby. A volby jsou vlastně také takové referendum, opakující se každé čtyři roky. Kdo je volil, měl by být spokojený a kdo k volbám nešel s tím, že se volbami nic nezmění, musí být také v pohodě, protože přece došlo na jeho slova, že? 😐

      • Ale vždyť to není pravda. Volíte sice politické strany na základě jejich předvolebních programů, které ovšem tyto strany nemusí dodržet a často nedodržují a to bez veškeré zodpovědnosti za toto nedodržení. Během svého volebního období mohou dělat téměř cokoliv. Třeba ekonomicky zničit republiku a to na dobu, která mnohonásobně převýší jejich volební období. Kromě toho mohou prosadit zákazy, příkazy a omezení, o kterých v předvolebních programech nebylo ani slovo. A není nic platné, že s tím třeba nebude souhlasit 90% obyvatel.

        Srovnávat volby s celostátním referendem je nesmysl. V referendu musí být jasně položená otázka a podle většiny by se pak politici museli řídit. A asi proto jsme žádné takové referendum od revoluce nezažili.

  • Držím palce Maďarsko 😀😀😀

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit