Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ..tak nechtějte ... žádné kompenzace ... , které navíc při naší NADPRODUKCI ..  ani nepotřebujeme .. jen prostě zakažte dovoz ukroušského šmejdu do ČR:-(!  .. na to asi koule ... Vy kolaboranti nemáte ... že?  ... bando příživnických krys:-(! 

    • do ČR se takřka žádné obilí z Ukrajiny nevozí. Proto taky naši zemědělci, v rámci této akce, žádné peníze od EU nedostanou. 

      Je to kompenzace jen pro státy, kudy vedou převozní trasy za to, že nebudou kupovat levné obilí z Ukrajiny, ale naopak nakoupí drahé obilí ze zemí jako je ČR. (a tím se dostanou prachy i k nám) 

      Co se týká kvality, je ukrajinské obilí většinou kvalitnější, než to z EU. Ukrajinské obilí chroupala už armáda Říše římské, stejně, jako to z Egypta v době, kdy se tlupy umaštěných kočovných analfabetů a primitivů, tzv. Slovanů teprve chystaly podmanit si kulturní kmeny obývající Východní Evropu.

  • "Sněmovní zemědělský výbor dnes odhlasoval usnesení, že
    nepodporuje zavádění jednostranných zákazů dovozu z Ukrajiny. Pro bylo
    deset z 11 přítomných poslanců, proti byl Oldřich Černý z SPD."

    Tak my už máme kolaboranty i ve vlasních řadách? Klub zemědělských špinavců se rozhodl podříznout naše zemědělce? I z obyčejných poslanců se staly kyjevské podržtašky? Tak ona se stává společenská spodina i z každého jednotlivého zemědělského výbora? Jen aby podpořili hlavního pražského patolízala ze Strakovky.Tak to jsme se dočkali.V r.1968 se tomu trefně a výstižně říkalo kolaborace s nepřítelem.

    • Uklidni se. Nejde o dovoz do ČR.

      Jediný Olin Č. z SPD opět nic nepochopil. Což u tohoto Spolku Pi a De není nic neobvyklého.

      Z kompenzací EU bude mít samozřejmě nemalý prospěch i český zemědělec, protože bude moct prodávat obilí v EU za podstatně vyšší cenu. 

  • sow.da

    A mně se chce něco říct. A já něco řeknu...

    • ale nejdřív si to rozmysli :-) 

      a ať je to taky trochu vtipné :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit