Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • NATO je dinosaurí relikt Studenej vojny.
  • astv

    Ti nejhorší komunisté ze strany dávno už vystoupili a nalezli do ODS, TOP 09, KDU, a dalších stran, které byly u moci.

    Současní komunisté se grázlíkům v těch nových stranách zdaleka ani nepřibližují.

  • dzixy

    Komunisté mají velkou šanci ve velké  politice ještě dlouho zůstat. Zaručuje jim to jejich program zbavený ideologických frází a prosazujících lepší podmínky pro občany. Podobně - lepší život pro občany - mají ve svých programech všechny strany. A pro voliče šance na lepší život je dost dobrý program. Pokud by se komunisté ještě zbavili takových Grebeníčků, Semelových a pod. šance zůstat ve velké politice by si ještě upevnili.

  • vlastenec

    Občan Havel mě zklamal! Ale, byla jiná možnost,tenkrát?

    • KIMCID

      ale jo byla ale komunisti měli v Havlovi jistotu

    • KIMCID

      ale jo byla ale komunisti měli v Havlovi jistotu

  • KIMCID

    Kdyby je Havel nechal pověsit nemusíme je už hledat.To by ale sám za jejich podpory nesměl přísahat Československé(kterou nechal rozpadnout) Socialistické (opakuji socialistické) Republice.Sám komunisty chránil.Jeho amnestie(která byla horší než Klausova)  smetla ze stolu 16 000 kauz hlavně majetkových,týkajících se restitucí.Tak že 16 000 lidí či rodin se nedostalo k majetku který ukradla socialistická vláda.

    • Havla jsem nemusel ale na mezinárodním poli pro nás udělal hodně a Česká republika byla vnímána jako Stát s velkým S.Nejvíc mě naštval že se nepostavil alespoň jako neutrální stát za Srbsko.Havel byl vždy proti rozdělení Československa tak si to vy konfidetský komouši z ANO pamatujte.Měli sedět minimálně ti kteří vraždili jako justice odbojáře a to na doživotí ,bez možnosti prominutí , to měl udělat a oni by ti komunisti jako Babiš a spol.nebyli tak jisti v kramflecích.Ale jak říká guru bureš 30 let stálo za houno a lidi co se mají lépe než za komančů mu to žerou neb si mysleli že za 3 roky smažeme 50 let totáče a vyžírání Sovětským svazem a doženeme západ , ten doženeme jedině když začne couvat a mám obavy že my budeme couvat 2 rychleji.

      • Ano, Václav Havel byl proti rozdělení Československa, což prokázal specifickým způsobem.

        Před rozpadem abdikoval, neúčastnil se tedy organizace procesu, který proběhl neuvěřitelně spořádaně, a ihned po rozpadu na protest kandidoval na presidenta jednoho z rozdělených států.

        • KIMCID

          ale veřejně se nijak aktivně proti tomu nestavěl.

      • KIMCID

        Nevim kdo je z ano já ne ani jsem je nevolil.Žiju v německu v Halle ;-) 

    • Pisatel zjevně přisuzuje presidentu Havlovi moc cara gosudara, který může sám o všem rozhodovat. V. Havel byl osobností, kterou znal a vážil si jí celý civilisovaný svět. 🙂

      To je opravdu "hrdinství" špinit toho kdo se nemůže bránit. 😠

      A na co jiného měl V. Havel přísahat, když byl zvolen presidentem země stále ještě se nazývající ČSSR? 😯

      Havlova amnestie byla rozsáhlá, protože v komunistickém kriminále trpěla spousta nevinných a kdyby se mělo čekat ve všech případech na soudní přezkoumání, tak by tam mnozí možná seděli ještě dnes. Proto i V. Havel považoval všeobecné odpuštění za menší zlo a očekával, že ti co byli zavřeni za skutky příčící se morálce a spravedlnosti si toho budou vážit a polepší se. 

      Chybou ovšem bylo, že V. Havel v důsledku své morální velikosti odpustil i svým utlačovatelům a hlásal "nejsme jako oni". Ti "oni" však považovali ten generální pardon za slabost a náležitě toho využili ve svůj prospěch. Takže komunistické zrůdy a jejich pomahači (konfidenti StB) převlékli kabát, změnili rétoriku a zase se jim vede dobře. 😠

      Někteří dokonce ani kabát nepřevlékli a stále hlásají rudofašistická hesla. Členové organisace ze zákona zločinné a opovrženíhodné se dokonce rozvalují za naše peníze v parlamentu. A jejich drzost stoupá: nedávno jsem slyšel interview s předsedou té organisace podle zákona zločinné a opovrženíhodné Falmerem, který svými drzostmi, vulgaritami, skákáním do řeči překřikováním dokonce i redaktorky jen dokázal, jak těm rudofašistickým gaunerům opět narůstá hřebínek. 😯😠

      Pokud jde o Klause alias KLUKa, ten naopak zneužil svého práva udělovat amnestii a umožnil tak propuštění na svobodu toho mála komunistických zločinců, kteří byli po právu v kriminále. 

      Ano, naše země byly socialistická, bohužel. Hitlerova třetí říše byla také také socialistická. ☹

      • KIMCID

        je rozdil sedět a být propuštěn a nebo někoho okrást podruhé.

        Nevážím si člivěka co jako občan Havel viděl na zřízení špatné dokázal o tom psát.Ale jako prezident neviděl jak jeho kamarádi rozkrádají republiku.buď byl hlupák a slepej ,nebo lump co je kryl.nevím co je horší

  • "Rozpoznávání" jednotlivých frakcí této verbeže je zbytečná záležitost - komunisté, socáci a dokonce i Piráti jsou ti, kteří se snaží potlačit aktivity jednotlivců, směřující k jejich ekonomické samostatnosti - a tím i nezávislosti.

    Nezávislé lidi totiž nelze snadno ovládat!

    Je to všechno levičácká sebranka!

  • Dají se poznat snadno. Komunisti jsou celkem neschopní, zato socani jsou naopak všehoschopní. Gros,  Špidla, Sobotka, Dinsbír, Poche a další, to je sestava, která vede tu stranu spolehlivě do pekla. 

    • ivo.jirousek

      Pro mě sou socani nevolitelný ale radši než Zimolu,Haška,Škromacha,Foldynu a další Emanův fanklub.

  • klony předchází vzory , prý ti chytří anoksčmspd🙂

  • mun.go

    Zase článek o ničem - jenom zavádějící titulek. 

    Téma není o jednotlivých osobách, ale o programech stran a jejich plnění. Občan, jeho základní práva a povinnosti jsou stejné - nehledě na politickou příslušnost.

    Jedním z témat je například občanské referendum s rozhodujícím hlasem - ne pouze doporučující.

    Co myslíte, která strana konzistentně a trvale vyjadřuje podporu takového refererenda?

  • A přece se liší ! Shodné jsou pouze některé důsledky jejich politiky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit