Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prosím redakci, odstraňte už tu vepřovou hlavu v úvodu.

  • Tak nám agent Falmr vydírá agenta Bureše. Už aby ta rudá banda vypadla z Parlamentu i z vlády.

    • To se ti zas vyvedlo. Chronicky nemocný žalovníček to zas nevydržel, co? Naivita spojená s hlupáctvím zas útočí. To je zas veselý kabaret.

  • Komunisti jsou nepoučitelní. Místo toho, aby byli někde zalezlí a děkovali Prozřetelnosti, že za propagování a podporu té zrůdné komunistické ideologie neskončili v gulagu nebo dokonce na šibenici, tak chtějí o něčem "rozhodovat". Neuvěřitelné!!!

    • vanhorne

      "Místo toho, aby byli někde zalezlí a děkovali ".

      Jejich dik vypada tak jak se rika " Za dobrotu na zebrotu". Podej kumunistum prst a oni ti utrhnou ruku az po rameno a pak te s ni jeste prasti po hlave. Takovy Klemuv kluk Filip, ten by k tomu jeste utrhnul i nohu az u same eledrp a pouzil ji jako roubik. Moc bych se nedivil, kdyby jednou vytahli Klemu z hrobu a vratili ho na Hrad. Lide radi zapominaji. Koho by po r.89 napadlo, ze za 25 let, nejaky komous odchovany STB bude premierem??  😀 

      • "Kdo se nepoučí z minulosti, ten je odsouzen prožít ji znovu."


  • Karel

                                                                                                                                                              Paralela zde již je v roce 1938 se jmenovala úřednická vláda. Komunisté jsou nepoučitelní, když ji chtějí znovu vyvolat. Od tohoto roku zde vládnou tito lidé dodnes. Po tomto kroku nebude již cesty zpět a o demokracii si mužem nechat  nechat jen zdát tentokrát převlečeného(komunismu) za kapitalisty. Vždyť ODS a Topka byla jejich odnož nyní se transformují na piráty.

  • Já tedy nevím, jestli jsou lidé hluší, nebo je jim to jedno: Komunistická ideologie je mimo zákon stejně jako fašistická. Jak je možné, že komunisté, tedy její vyznavači,  v podstatě vládnou, protože oni rozhodují, zda podpoří, či nepodpoří vládu! V čem jsou dnešní komunisté jiní? Zřekli se snad zrůdné ideologie marxismu-leninismu? Děláme čím dále tím pěknější divadlo Evropě i světu a to je veliká škoda.

    • josef.chmela

      Strč si ty svoje zákony za klobouk. Jsou to pouze výmysly určité skupiny lidí, kteří si myslí, že jsou předurčeni vládnout druhým. Existují jiné skupiny, kde mají zákony úplně opačné a tebe by označili za teroristu.

      Je to pouze úhel pohledu na vývoj lidské společnosti.

    • Lidé málokdy domýšlí následky svých činů. Prostě chtějí "změnu" tak udělají změnu. Že k horšímu, na to přijdou postupem doby. Ale s tím se nedá nic dělat. "Masy je třeba učit na jejich vlastních zkušenostech", říkal "klasik". A měl vlastně pravdu.

      Lidé spíše Češi jsou nepoučitelní,nikdy se nerozhodli správně a to pokračuje i nadále.

    • Jak je to možné...?

      Jednoduše řečeno - protože jejich spolustraník, soudruh a konfident STB Bureš jim to dovolil - resp. s radostí přijal jejich " spolupráci"...

      Jinak - máte pravdu a já jen přidám, že je to k 🤮...

  • Kdy už ten vrchní parch… komunistický zmizne z politiky?


    • Pokud by pan premier Babiš odešel z politiky,tak nastane návrat k situaci,kdy pravicové strany v čele s ODS se budou snažit získat ještě to,co zbylo z divoké privatizace.I za bílého dne se budou dít nezákonnosti,které si mnozí ještě pamatuji

      z let devadesátých.

  • Okoune, když tak, pane Sedláku (s velkým S), nebo se vrať do základní školy, ale až po Coroně. Hlavně ty, ty dluhy za Bureše a obézní dámy zaplatíš?

    • Tak to je špica! Místní tvořitel pochtívá psaní důstojné psaní jména! Bingo! To se vyvedlo.

  • Soudruzi se přes svátky pomodlí v kostelích aby jim Prozřetelnost ukázala ten nejsprávnější krok. 🙂


  • Komouši se dohodnou, že vládu budou stále podporovat = koryta jsou koryta...

    Jen si dají pár podmínek...

    • KIMCID

      před volbama už ne

  • dzixi, ty jsi chlap, ženská a nebo hafan? Stále kecáš o Kalouskovi, ale ten už ve vládě ani Parlamentu není. Hlavně Kalousek nechtěl rozdávat z cizího a podle toho rozpočet vypadal. Potom přišel ten cizák a obézní dáma Schillerová a peníze nejsou a dluhu čím dál víc, hlavně, že má Bureš na dotacích stále víc. To je zvláštní, že tě to nevadí. Ještě napiš, že sem tu Koronu přitáhl Kalúsek.

    • dzixy

      Miloši, mrzí mne, že Tě můj názor vytočil. Nikdy jsem nikde nepsal, že mně nevadí současné nehospodárné využívání společných peněz, takže Tvůj argument je na vodě. Stejně na vodě je další názor na šetrnost Kalouska, prý nechtěl rozdávat z cizího. Z cizího??? Snad z nás všech. Pro všechny šetřil a pro přátele rozdával. Já na rozdíl od Tebe si myslím, že Kalousek jako ministr byl slepá žába na prameni a jako člověk se svými vlastnostmi také nic-moc. Podobně jako Rath působili akorát jako srandisté, nebo prudisté v Parlamentu. Na politické "kariéře" Kalouska nedovedu najít nic kladného ve prospěch nás všech, pouze jeho samého.  Ty, zástupce zřejmě nějaké fandovské skupiny ano. Tvůj problém. Jo, a nejsem ani hafan, ani ženská. Čteš nepozorně mé texty.😇😇

    • vanhorne

      "Potom přišel ten cizák a obézní dáma"

      Stalo se to nejlepsi, co mohlo Republicu potkat. Konecne nekdo, kdo to mysli uprimne. Malokdy se stava, abyse potkali dva takovi, jako ti dva neumetelove. Dusevni souhra mezi temi dvema je uzasna a podobna slavne dvojici nezapomenutelnych komiku, Laurel&Hardy. Alenka by si mohla trochu zdokonalit mimiku, abyse vyrovnala svemu partakovi, ktery svou posuncinou  dovedl rec tela k dokonalosti. 😂

    • Tak to vidíš dědo sedláku. Všechny jsi tady pečlivě naprášil a tradičně poplival. To už staříci tobě podobní dělají. Mnohdy celý zpackaný život. Zdejší klasika. Holý zadek a huba plná blbých řečí.

      • vanhorne

        "Holý zadek a huba plná blbých řečí."

        To ti mame zavidet co mas, nebo co? Stejne jsi to nekde ukradl, tak se nevytahuj.

    • KIMCID

      A tys kdo ? Nikdo!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit