Přejít na výpis diskuzí
Komunisté jsou nebezpečnější než fašisté, říkal Zeman. Odnes' to čas
19.4.2018 | Pavel Jégl
135 příspěvků
-
nemyslím si, že komunisti byli špatní a proto, at žije komunistická strana a ti naši vepři boubelatí... dnes jsou mnohem horší strany, které podporují zloděje podnikatele... Každého musí napadnout, že mám na mysli ODS *1*
-
Podle drivejsich a nynejsich prohlaseni Zemana, je jasne , ze je to populista. Mluvi v case, kterrem chce byt popularni. Dekuji nechci.
-
-
pak jsme všichni populisti, tebe nevyjímaje --zamysli se nad sebou
-
-
Prezident Zeman se snaží být nadstranický a snaží se sjednocovat společnost. Ti, kdo ho kritizují, dělají pravý opak.
-
-
:-D :-D proto vymyslel termín "Pražská kavárna" ... aby sjednocoval :-D
-
-
Jak jsou lidi hloupí sotva 30 let od plysaku a uz VETSINOU ZVOLENY prezident LEZE NA SJEZD KOMANCU *1* *1* CO JSTE SI ZVOLILI TO MATE H*VADA
-
-
velká písmena velká slova.... A to vy tam u chlívku na dvorku jste všichni takoví myslitelé? A už chodíš i na velkou? No to musíš. Ono ti to pak leze do hlavy, víš?
-
-
A lze snad čekat něco jiného od toho podlého komoušského práskače STB - NELZE.
Bývalý komouš - je stejný nesmysl jako bývalý černoch, apod. Bývalý komouš- stále komouš. Viď že ano ty vlastizrádný rusofilní žvástavý nabobský slinto zemane. -
bývalý agent kontrarozvědky: Miloš Zeman je vysoké bezpečnostní riziko. Andrej Babiš je to samé. Já se s tím netajím. Sám osobně jsem přinesl několik zpráv, kdy Miloš Zeman, ještě jako premiér, navštěvoval třeba řeckého miliardáře Prusalise. Já jsem do jeho sídla a vazeb zpravodajsky pronikal a přinášel jsem ověřené informace o tom, jak vysoce nebezpečný člověk to je. Miloš Zeman, ač věděl, co je to za figuru, tak tam jezdil, ještě se tam u toho opíjel. Samozřejmě jsme to zdokumentovali, nafotografovali, se všemi lidmi, kteří se tam scházeli, s Ludvíkem Zifčákem a ostatními. Miloš Zeman je pro mě veliké bezpečnostní riziko, včetně lidí, kteří jsou kolem něj, a velmi těžce nesu, že to tak je.
-
-
Je to fajn vědět, že náš pan prezident Zeman nikdy nebyl spolupracovníkem STB, viď?
-
-
KOukám že tady zase bleješ podvodníku to opravdu nemáš lepší práci hnído jedna komunistická
-
-
Doufejme, že se příroda postará sama...
-
A teď houno s tím uděláš moulo
-
-
a takoví hlupáci volili Zemana.... a těch ale je...
-
-
Tech hlupaku bylo pres 51% a tech chytrych bylo min.Prvni se divejte co jste nasadili do voleb.On za rodice nemuze ale studovat za penize obcanu mu nevadilo?Jen se zeptejte kdo mohl studovat?
-
-
-