Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Základní myšlenkou komunisty je boj. *6* A byli tak důslední, že vraždill i vlastní soukmenovce. Od komunistů se nedá očekávat nic pozitivního. Za bolševika drželi na úrovni vědu, hospodářství, školství aj. nestraníci. Neznám žádného inteligentního a schopného komunistu. *5*
  • Domnívám se, že redakce Tiscali, zodpovědna za titulek tohoto příspěvku jsou buď "rudá buňka", nebo obyčejní provokatéři. Každý kdo se díval na televizní přenos z parlamentního cirkusu může posoudit, že až tak komunisté necupovali program a že to nebylo tak dramatické, jak je to v titulku. Ale pravdou je, že radakce Tiscali svým titulkem jistě potěšila starce a stařenky, fandící komunistům, kteří jistě z poloviny nevěděli o co se tam jedná.
  • Zas ty komunisti, ksakru!
  • Senzační odhalení. Hlupák pod nickem tečka píše své bláboly zároveň jako Honza, Anna T., Not CSSD, x, !!! a JUDr. Karel Vlk. Ale to již zřejmě ti inteligentnější poznali, neboť tak sprostý styl jaký má, nemá nikdo další.
  • Pokud mě paměť neklame - vládní sliby se u nás nikdy na 100% neplní...
    Dolejš a jeho rudá parta ...nemají si co vyskakovat!
  • Komunisti na Ukrajině zase vraždí lidi!
    • Milá Aničko, násilí jistě není dobré ať ho páchají komunisti, či kapitalisti. Ale co myslíte, jak by naše média označila ozbrojené osoby, které by zapalovaly auta, napadaly policisty a obsazovaly státní úřady? Byly by to nebezpeční extrémisté nebo bojovníci za svobodu a nezávislost? Domnívám se, že současný ukrajinský prezident vzešel z řádných voleb, u kterým byli jistě i pozorovatelé z EU, kteří jejich průběh označili zákonný. Nebo se mýlím a Janukovič byl dosazen nějakým vojenským převratem nebo se prohlásil sám za diktátora?
      • Karle Dobrotivý, Ty jsi jistě asi z Marsu, nebo odněkud. Nikdo nezpochybňuje pravost voleb, ale Ty zpochybňuješ zvěrstva, a špatná rozhodnutí Janukoviče. Dnes, jak se ukazuje, je opravdu na úrovni těch totalitních vůdců, kteří neváhali střílet do svých lidí jenom proto, že mají jiný názor a chtějí jiné, než on. A v tom je Tvůj omyl a jeho zrada na lidech, kterou jistě jednou draho zaplatí. Ukrajinci mu to jistě jednou spočítají. Věř tomu. A Ty se již jednou probuď, nebo vycestuj na Ukrajinu.
  • Kde komunista na větvi se houpá, tam mír a dobrá nálada jest!
  • Za to nemohou oni, ale jejich předchůdci! Kdyby nedělali takové kravské chyby a naivně ideologickou propagandu, mohli zde být ještě . Lidem se nežilo špatně, padesátá léta si pamatoval již málokterý z nás, nehledě na to, že my, kteří jsme je prožili víme, co se v období po válce a ve válce ideologické padaly hlavy i na Západě.
    Cituji z Wiki: Mccarthismus


    "Joseph McCarthy
    Jako éra mccarthismu se v historii USA označuje období počínající zhruba koncem 40. let 20. století a trvající až do konce 50. let, jehož hlavním rysem byl vypjatý antikomunismus přecházející až v antikomunistickou hysterii. Hlavním představitelem tohoto proudu byl senátor Joseph McCarthy, jehož příjmení dalo této epoše jméno.
    McCarthy nikdy svá obvinění nedokázal.
    Mccarthismus pro mnoho Američanů zejména ve vládních institucích, odborech, školství a zábavním průmyslu znamenal postihy, například ztrátu práce, na základě často jen vágních podezření, že sympatizují s komunisty. Mezi postiženými bylo i mnoho slavných jmen, například umělci Leonard Bernstein, Charlie Chaplin, Aaron Copland, Jiří Voskovec, Arthur Miller a Orson Welles nebo vědci Robert Oppenheimer a Linus Pauling".
    A také politické procesy i popravy
    • V době mccarthismu byli popraveni jedině manželé Rosenbergovi, a to ještě jejich děti prohlásily, že jejich otec byl vinen.To se nedá absolutně srovnávat.Komunisté byli vrazi.Popravy, zatýkání a střílení na hranicích
      • Aha, takže děti sami označily otce za zrádce? Nepřipomíná vám to ta nejtvrdší stalinistická léta?
        • Jenom otce, matku ne
  • Se soudruhem Dolejšem naprosto souhlasím. A nejhorší mor pro naši zem je ODS, teda spíš její zbytky a TOP09. Kdo má stejný názor, dejte +. Děkuji.
  • Hm, tak ono se hlasuje o důvěře nové vládě a jak ministři této vlády, tak poslanci raději sledují hokej. Zajímavé. Asi i to vypovídá něco o tom, jak vážně to s tou prací pro stát a národ myslí.
    • no kdo vi jak to bylo, komunistum se neda verit, ted ze sebe delaji svatousky a slibuji modre z nebe, je to jen past na volice...svoji historickou sanci meli, skoncilo to absolutnim fiaskem a pozvankou k okupaci, kdyz uz dostali strach o svoje zadky...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit