Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Komunisty zakazat a znicit, to je nas hlavni cil a ukol. *11* *16*
    • Hlavně ty z ODS a ČSSD i jiných pofidérních spolků a poslat makat,nejlíp na uran !!!
    • zloděje,tuneláře,podvodníky, lobisty,mafiány,kmotry,odklaněče a další *3* volit?tedy ODS, TOP09-opět ODS-US,KDU,SZ ,starostové a majetek Bárty VV?
  • Je pravda že pouze KSČM si může dovolit zvolat kradený pryč !Doufám že zastaví to rozkrádání už je načase !
  • Ano vedou komuniste: CSSD, ODS, KSCM ,TOP09 ,VV. Proto neni koho volit. Jedina vymozenost demokracie .
  • Máš pravdu komunisté jsou naše jediná naděje, jinak skončíme velmi špatně.
  • Tak nevím,nějak mi připadá,že se tady umíme jenom osočovat a nadávat jeden druhému za 'jiný názor¨'.
    Jít do ulic a chtít,aby politika nebyla nad zákony.Chtít,aby stát vedli odborníci. Začít ústavou a přehodnotit veškeré zákony za těch 22 let. Nesnáším němce,ale jejich právní řád je prostě vymakaný. A ten, nebo nějaký možná i lepší, se měl předělat k obrazu českému hned po revoluci.
    Ano budu volit komunisty a nestydím se za to!
    • Souhlas
    • A kterou stranu?
    • Vše nebylo špatné jen pocit moci jaksi člověka vede k aroganci a povýšenosti.Nikdy se jako lidé nepoučíme s chyb minulosti a to i církev byla na tom stejně a i dnešní vlády tuto praktiku nevědomky přebírají neboť se dostanou do pozice ,kde už ztratí kontakt s lidem a vše se jen a jen opakuje.
      Neříkám,že bude líp,ale když zlo tak alespoň minimalizovat a nevolím ODS která není pro dělný lid.
      Volit budu konunisty a cinkat jsem choďi....taky-byla to v té době euforie a přiznejme se ,kdo jí nepodlehl.Moc se dá zneužít a myslím si,že už by si dali pozor ,aby nezklamali -dát prostě možnost ať se projeví .Tito to už ukázali a předvedli.
    • Naprosto souhlasím !!! *4*
  • Vyspělý stát s rozvinutým průmyslem, vědou, zdravotnictvím, bez dluhů se za 22 let změnil na smetiště Evropy, opravdu hnus !!!
    • Vyspělý stát, ale za 1 republiky. Za komunistů jsme se přeorientovali z lehkého průmyslu na těžký.V obchodech nebylo skoro nic. To byl ten rozvinutý průmysl. Děkuji. již to nechci
      • Mladý muži,

já zažila ten vyspělý stát prvorepublikový. A nebyl to žádný med. Někteří popletení se nechají balamutit jedním údajem. Kdyby v současnosti byla taková situace, lidé by již dávno vyšli do ulic, poněvadž již zažili důstojný život. Ne, ne, i ten život nyní je 10 krát lepší než před válkou. Jenom škoda, že my pamětníci již vymíráme. Mene tekel ufarsin.
      • Vlku drž klapačku když tomu nerozumíš !!!!!! :))
      • Ale již dvacet procent voličů, přišlo na to, že je to jediné řešení situace do které nás dostali tzv. ( nebo samozvaní) EKONOMOVÉ *14* *14* *14* *14*
  • to snad se mi jen zdá--to je magor!! a ještě radí!!! toto je hnus-chce se mi blít!

jen si to přečtěte!!

No já nevím, Kajolinko. Japa to, že nemůžete mít dětí víc? Ono je to jinak. Můžete mít víc, ale dávate přednost konzumu. Jedno dítě. Je hezké mít větší rodinu a užívat si spolu jen tak na výletě v motoráčku.Pamatujete jak jste seděla ve vagonku, vytáhla svačinku z batůžku a remcala, že to stojí na každém rohu,jede třicítkou,děsně to háže a dívala na ta malebná prvorepubliková nádražíčka? Ještě dnes si pamatujete na ty výlety.Ale zážitky z obchoďáku se tomu nevyrovnají. Žijete jinak. Mrkněte na cigoše. Mají dětií kupu, berou na ně dost dávek a ještě jedou v automatech, cikarety, pití ,karty. No vy jste dali přednost hypotéce, přispíváte bohatým. A nemuseli jste.Vy jim dáváte část svých peněz a přispívate na blahobyt. Mimochodem,komouši se nevrátí nevěřte tomu. Nelze vrátit dobu, kdy nebyly satelity a info jsme měli jen z TN a popřípadě Svobodné Evropy. Takhle to už nebude. Bude jiný bipolární svět (křesťanství/islám) ale ne komanči a kapitalisti. Smůla. Ale rád bych viděl ty protažené ksichty lidí co si přejí vládu komančů, kdyby vládli. Žili by totiž ve stejných podmínkách jako teď.
    • Možná to je tím, že ti dělám šéfovou, a MBA jsem si dodělávala už s dítětem. A možná taky proto, že až se ke mně přijdeš hlásit o práci, tak ti řeknu: C2 z AJ máš, z NJ máš, programovat umíš? Ty mi řekneš, že umíš jedině on_novat na netu a já ti řeknu: Jó, hochu, žiješ v tržní ekonomice, máš smůlu.
      • Chtěla jsem ti to, filozofe ,zkopírovat do jiné diskuse, ale ty asi, ty kapitalisto, jsi zvyklý měnit přezdívky, tak se mi to nepodařilo. Nezapomeň se zase za 2 dny zmínit o tom, žes vy_onil pár kapek kritickýho rozumu (nevěříš nikomu, ani sobě)
  • Obávám se že nás bude hodně moc co budeme komunisty volit !To bude radosti až bude opět znárodnění,tentokrát ovšem seberou nakradený majetek bývalým komunistům a svazákům,už se na ten šrumec těším,šrumy šrumy šrumajdá !
    • se zpamatuj odchovanče ze speciálky!
  • Zapomeňte, bando líná. Pamatujte, co svět světem stál, vždy byli chudí a bohatí. Jinak to nejde. A na dělný lid musí být tvrdá ruka. Jak mají love, vše prochlaščou. A když už prostředky použijí ke studiu a jsou z nich dochtoři, nejsou to už dělníci. Ale naopak řádní parchanti co chudým šlapou po krku aby se jo odlišili od těchto chudých,aby ani stínem s nimi nebyli spojeni- zažili chudobu a o to víc se jí bojí
    • ježinkote -další magor. je tu více zlodějů, než lidí.
  • Z čeho?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit