Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Budeme volit komunisty.
  • Hezký večér
    kdysi jsem slyšel názor,že kdo není komunistou do 20 let, nemá srdce,kdo je komunistou v 50 letech nemá rozum.Osobně si myslím,že je toto tvrzení pravdivé.Komunismus je jako sen.Tento systém by bylo možné realizovat jenom za předpokladů importování lidí z jiné planety.On,podle mého názoru nemá nic opravdového s člověkem,jeho vlastnostmi,touhami apd.Mohl by se zase udržet jenom absolutní silou,za cenu zničení a promarnění lidských životů.Nemohu pochopit,proč někteří vzdělaní lidé tomuto systému stále fandí.Tento systém je naprosto nefukční.Skutečnost,že strana KSČM je stranou parlamentní jenom blokuje možnost shody ostatních parlamentních stran.
  • Za tiscali se není potřeba stydět, běžte zkusit novinky na seznamu, byli by jste pořád zablokovaní, tam to řídí modrý straky. Jsem rád že jsem se na tiscali zaregistroval . Doufám že volby vyhraje KSČM. Modrým voličům přeji celotýdení vydatný průjem. *1*

A Kalouskovi a celé vládě alespoň dva měsíce. *1*
  • Určite je vidět, že svému inkognitu děláte čest, podívejte se prosím do kalendáře a zjistěte si jaký je rok a v kterém roce byla tato zpráva zveřejněna.
  • To si tiscali hodně poškodilo reputaci když chválí ty komunisty.My dobří modrý ptáci pravice to letíme hlásit na ústředí do Londýna. *1*
  • 1 rok stara zprava! stydim se za tiscali ze vubec jsem se u nich prihlasil. to jsou prisluhovaci cizich zajmu. jestli to nestahnou tak jim vyhlasim valku.
  • Škoda jenom, že někteří lidé pochopili až když rejou rypákem v zemi a země je od modré tlupy rozkradená a zadlužená.Socani si také kopou hrobeček svým Bohumínským usnesením.Nechat po listopadu vládnout komunisty, tak dnes už by mnoho zlodějů bručelo a země nemusela být tak rozkradená. Dnes už volí tuto modrou zvěř a přisluhovače jenom ti, co nakradli.Ani nemá cenu to dál komentovat, většina lidí už pochopila, co se dělo a děje.
  • Je vidět jak STEM k tomu přistupuje.Samý podvod,do září nám chybí ještě dva měsíce a oni už ví,jaké budou preference.Ať žije levicová vláda ????
  • Alespoň vidíš,jaká je úroveň zdejších zpráv(ařů)
  • Když se podívám na datum u nadpisu článku,přemýšlím nad tím proč se tady objevuje nic neříkající článek,navíc takto podává klamající zprávu. Podsouvat článek z 26.9. 2011 je .... dosaďte si jakékoliv sprosté slovo.
    Přeji všem krásný den.
  • To vůbec není důkaz, jak jsou dobří, ale jak jsou ostatní mizerní ! !
  • To je zajímavé,mne sa nikdo neptal.Moje odpověď by byla pro průzkum velmi nevhodná.Všichni jděte do p.......oslanecké sněmovny
  • Myslím, že jste trochu mimo :-(
  • Souhlas
  • Text Vašeho příspěvku *4* , souhlas , já taky
  • blbečku, budeš trpět až ti někdo nase.e na hlavu !!!
  • Další vítězný únor se kvapem blíží !
  • Nikdy jsme komunisty nevolili, ale nyní budeme.
  • Naopak měli jsme se dobře. Ale za to teď nemáme peníze na živobytí.
  • trpet budes ty a tvoje banda ODS. na kazdeho zlodeje jednou dojde a to si pis ze v base se smpanske nepodava.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit