Přejít na výpis diskuzí
Komunisté skončili v průzkumu nejlíp od voleb, ostatní ztrácejí
26.9.2011 | Danica Klein
164 příspěvků
-
Hezký večér
kdysi jsem slyšel názor,že kdo není komunistou do 20 let, nemá srdce,kdo je komunistou v 50 letech nemá rozum.Osobně si myslím,že je toto tvrzení pravdivé.Komunismus je jako sen.Tento systém by bylo možné realizovat jenom za předpokladů importování lidí z jiné planety.On,podle mého názoru nemá nic opravdového s člověkem,jeho vlastnostmi,touhami apd.Mohl by se zase udržet jenom absolutní silou,za cenu zničení a promarnění lidských životů.Nemohu pochopit,proč někteří vzdělaní lidé tomuto systému stále fandí.Tento systém je naprosto nefukční.Skutečnost,že strana KSČM je stranou parlamentní jenom blokuje možnost shody ostatních parlamentních stran. -
-
Asi nemám podle Vašeho příspěvku rozum je mně víc než 50 let.Nedovedu pochopit jak vládní strany oblbující voliče svým programem,tento nesplní,rozkradou a zadluží stát.Nevím kolik Vám je let,ale kdybyste "hospodařil doma",tak,jak tyto vlády po hadrové rvoluci tak byste si musel hodit špagát.Měl byste doma prázdnou kasu,plno dluhů a ceny a daně byste zvýšit nemohl,aby nějaká koruna spadla k Vám.Zkuste se nad sebou zamyslet.
-
tak to nemas vubec pravdu.asi jsi moc mlady nebo moc stary. jasne, lidi jsou ruzni a podlehaji davove psychice.kdo ma svuj selsky rozum a musel se starat nekdy sam o sebe. a nemel bohate rodice, spatne kamose a trochu mysli---nemuze jinak nez podporovat komunismus.samo ze mas jiny nazor-neberu ti ho-ale muzes se taky nekdy zamyslet a zkusit se dostat do role obycejnych lidi, nebo jen tak se do te role VCITIT.
-
-
Pocházím z chudé rodiny, vypracoval jsem se díky svému velkému úsilí a nikdy bych komunisty nevolil. NIKDY. Doporučuji přečíst knihu,pokud ji seženete,, Černá kniha komunismu" .To budete koukat, co bolševik umí. Nějaké upalování čarodějnic, co zde různí ikváči píši je reklamní letáček nevalné úrovně.
-
-
-
Za tiscali se není potřeba stydět, běžte zkusit novinky na seznamu, byli by jste pořád zablokovaní, tam to řídí modrý straky. Jsem rád že jsem se na tiscali zaregistroval . Doufám že volby vyhraje KSČM. Modrým voličům přeji celotýdení vydatný průjem. *1*
A Kalouskovi a celé vládě alespoň dva měsíce. *1* -
1 rok stara zprava! stydim se za tiscali ze vubec jsem se u nich prihlasil. to jsou prisluhovaci cizich zajmu. jestli to nestahnou tak jim vyhlasim valku.
-
-
To si tiscali hodně poškodilo reputaci když chválí ty komunisty.My dobří modrý ptáci pravice to letíme hlásit na ústředí do Londýna. *1*
-
-
Škoda jenom, že někteří lidé pochopili až když rejou rypákem v zemi a země je od modré tlupy rozkradená a zadlužená.Socani si také kopou hrobeček svým Bohumínským usnesením.Nechat po listopadu vládnout komunisty, tak dnes už by mnoho zlodějů bručelo a země nemusela být tak rozkradená. Dnes už volí tuto modrou zvěř a přisluhovače jenom ti, co nakradli.Ani nemá cenu to dál komentovat, většina lidí už pochopila, co se dělo a děje.
-
Je vidět jak STEM k tomu přistupuje.Samý podvod,do září nám chybí ještě dva měsíce a oni už ví,jaké budou preference.Ať žije levicová vláda ????
-
-
Určite je vidět, že svému inkognitu děláte čest, podívejte se prosím do kalendáře a zjistěte si jaký je rok a v kterém roce byla tato zpráva zveřejněna.
-
-
Když se podívám na datum u nadpisu článku,přemýšlím nad tím proč se tady objevuje nic neříkající článek,navíc takto podává klamající zprávu. Podsouvat článek z 26.9. 2011 je .... dosaďte si jakékoliv sprosté slovo.
Přeji všem krásný den. -
-
Alespoň vidíš,jaká je úroveň zdejších zpráv(ařů)
-
-
To vůbec není důkaz, jak jsou dobří, ale jak jsou ostatní mizerní ! !
-
To je zajímavé,mne sa nikdo neptal.Moje odpověď by byla pro průzkum velmi nevhodná.Všichni jděte do p.......oslanecké sněmovny
-
Další vítězný únor se kvapem blíží !
-
-
Myslím, že jste trochu mimo :-(
-
-
Nikdy jsme komunisty nevolili, ale nyní budeme.
-
-
Text Vašeho příspěvku *4* , souhlas , já taky
-