Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Komunismus musí zvítězit nad lží a nenávistí !!! To, co dneska prohlásil Václav Klaus, že se lidem žije po roce 1989 lépe a že se lidem co se mají hůře, že si za to mohou sami a jsou jen dílčí věci. Údajně podle Klause byl hlavním úkolem změnit systém a to se podařilo. Za ten posměch všem občanům by zasloužil....
    • Klaus je opravdu prachsprostý gauner.
    • Klaus na hrad.(Mírov)
  • Filip má pravdu.Hned po údajné revoluci došlo k masivnímu průniku lumpů do politiky a hned se hrnuli k těm nejvyšším potickým korytům.Pokud neumřeli ,tak se těchto koryt drží jako h.vno košile. dodnes.Tuto zemi dokázali astronomicky zadlužit a rozkrást.Za oblbování tohoto národa by zasloužili,v humánním duchu,roztrhnouti hubu,od ucha až k uchu.Zlatí komunisti! v porovnání s těmi,co zde jednadvacet roků vládnou,to by tehdejší komunisté by mohli nosit svatozář.
  • Stačí jediné, nečekat na ,, demokratické volby,, které jsou jen zdáním legality pro nenažraná podsvinčata u koryt vládních stran, ale svrhnout je silou, stejně už není co ztratit, jen mít větší bídu a novodobé nevolnictví pod taktovkou modrých a jiných podsvinčat u vládních koryt, které nemají furt dost. Nestačí jen demonstrovat v ulicích, ale vyhlásit občanskou neposlušnost, přestat platit daně, které stejně končí v černé díře vládních nenažranců, generální stávku, která bude neomezená a nebude potřeba dalších voleb, odstoupí sami, protože nebudou mít co žrát ve svých korytech. Pak jim zabavit majetky ať si zkusí žít za almužnu, kterou nám jako vodu káží a ne jejich víno, které si dopřávají dosytosti. A Drábek jim pak může dělat vedoucího na veřejně prospěšných pracích ve prospěch státu, protože ty modrá vládní podsvinčata u moci by poznala co je to život od zdi ke zdi. Navíc žádnou podporu by ty prasata nepotřebovali, ještě bychom ušetřili, však už mají za těch 22 let
    neustálé zlodějny a lží nahrabáno dost.
    • Komunisti KRADOU DVAKRÁT, nejdřív ZNÁRODŇUJÍ a pak znárodněný majetek "ZPRIVATIZUJÍ"
      • lído jsi trotl
        • Za socialismu se dostávali, až na výjimky, na medicínu jen děti velmi, velmi zasloužilých komunistů. Teď jsou z nich velkopodnikatelé. Čím byli rodiče, např. čuněte Bartáka, se dá snadno dovodit. Některé vlastnosti jsou totiž dědičné.
  • Něříkám, že nemá v hodně věcech pravdu a určitě nebylo v té době všechno špatné, ale zase jsem tak příliš nezestárnul a paměť neztratil, abych těmto věřil každé jejich slovo. Pravda je, že když jsem sice složitěji ,ale přece jen mohl už v 88 tehdy ještě pod n.v. podnikat a lidi by mohli jezdit normálně ven, tak už by se v tom žít i dalo na rozdíl od dneška..
  • na co je mi cestování, když na to stejně nemám, je mi 50 let, celý život makám, za totáče jsem byl aspon na Rujaně, v Bulharsku, .....
    • Tak zvedni prcinu a jeď. S konzervami a pod stan, jako tenkrát. Na to dneska našetří i bezdomovec.
    • Měl ses učit, hňupe.
    • a takhle dobře jako dnes jsem se nikdy neměl. Mohu si autem vyjet na západ, na jih nebo na sever a to že jsem za hranicemi poznám pouze podle toho, že se tam nemluví česky. Nebo si mohu zajet vlakem do Norimberku, za 50 euro se v pensionu vyspat včetně bohaté snídaně, takže nemusím obědvat. A pak si užít nezapomenutelnou atmosféru na Nürnberger Oktoberfestu, dát si tam Bratwurst a Glühwein. Stejně tak si mohu zajet do Vídně nebo do Berlína, le i do Bruselu, do Paříže...
      • Tak jsi zloděj, protože z důchodu na takové cestování nemůžeš mít dostatek peněz, neoblbuj, nejsem včerejší... Jen kecáš...anebo cestuješ po těch zemích, ale prstem po mapě. Na to se z důchodu zmůžu také, ale od plyšáku jsem nebyl v zahraničí ani jednou - a to z finančních důvodů, protože jsem se toho raději vzdal, než abych se chytil do úvěrové pasti kapitalistických zkurvených zlodějů..
        • milý pane, vy mi připomínáte mého muže.on se svy ani ne pruměrnym duchodem měsíčně prokouří 2000 korun. to to dělá 24000 za rok. to už jsou 2 velmi slušní dovolené.kdyby na chleba nebylo na cigarety mít musí. a nadává mu někdo do zloděju-- nenadává.já si za ty peníze jedu na krásné zajezdy a lidé se ptají kde na to beru. někdo má rád holky někdo vdolky. zamyslete se nad sebou nenaříkejte jak stará ------ a pojedte taky. na jaře pojedu na kapferdy.
        • proč by byl zloděj a lhař. když všechno prožereš a propiješ tak nemáš.
      • Asi jsi jeden z těch gaunerů,kteří oblbovali tento národ a pomáhali tuto zemi rozkrást.Pro takové lumpy,bude kapitalistický ráj příští rok končit.
        • ne je to jen slušný a pracovitý člověk . chce ze světa také něco vidět a svuj duchod neprochlastá v hospodě a na automatech.a co se týče vás běžte k očaři, ze zavisti se slepne. *16*
        • Když nemáš 50 euro na noc v Norimberku, tak neseď u komplu a jdi si je vydělat. Je zajímavý, že na ten kompl máš. Před 89´ bys ho neměl a nemohl takhle blbě kecat.
  • Asi tak,mít ty zkušenosti s pseudodemokracií co tu je 20 let v roce 89 , kdy jsem v ulicích bojoval za svobodu.Tak jdu vlastnoručně pomáhat policajtům ten dav v roce 89 rozhánět *16*
    • Ty studenty vedl estébák Zifčák a pozdější vývoj včetně vraždy Dubčeka byl plně v režiji komunistické StB. Havla ovládal komunista Čalfa, dnes miliardář, a dával bacha, aby nevyved něco, co by se komančům nelíbilo.
      • prosímtě co tu meleš o vraždě Dubčeka. jen blbec muže na tak nebezpečném useku navíc označeném značkamí jet tak jak jeli oni. Myslili si,že pro ně přírodní zákony neplatí.co do normální nehody pleteš stb.
  • Kdyby jenom lhali,ale oni při tom i kradou.
  • Tak oni si fabrikanti, bankéři, továrníci a jiná zlodějská verbež si dopomohla k svým majetkům poctivým způsobem? To je novinka, Chudáci. Ti se museli uskrovňovat ! Ti si mákli, ti byli upracovaní. Na to jim snad vydřeli ti, které bezohledně ždímali a vykořistovali´, dokonce malé děti. Dřeli tam až 16 hodin denně. Takže znárodnění bylo úplně v pořádku. Lidé si vzali pouze to co jim po právu patřilo. Je normální, aby jedna rodina měla závratný majetek a druhá chcípala hlady? Co je to za zvrácenost? Ten náš strašný prezident dnes řekl, že nikomu v 89 nezaručovali štěstí a bohatsví. Lžou, slibovali a mnohem více, ale hloupému Českému národu to patří. Mám, to ještě nahrané. Všichni naříkají za okupaci v 68, ale že nás dnes ekonomicky okupují cizáci, to nikomu nevadí a že se jim prodal majetek o který se tento národ zasloužil a za pár korun. Typicky České.
    • No ty jsi ale vychcaný tvor. Taky dáváš polovinu platu těm , kteří nepracují ? Ty ovšem taky ne, tak to je jasný.
    • 7% firem v Česku patří Rusům, 5% Němcům ostatní mají jen pár % . O 46% firem v ČR se neví nic, protože mají akcie na doručitele - výtvor zavedený za vlády levicové ČSSD a odsouhlasený tzv. opozicí: našimi pol -potovci.
  • Chci zpět socialismus a vůbec se za to nestydím. Pro obyčejné lidi to byl daleko sociálně přijatelnější a spravedlivější systém než tenhle absurdní kapitalismus, kde minorita krade tyje na práci majority. Nesouhlasím s tím, a proto chci SOCIALISMUS. Je mi jasné, že pro flákače typu Veškrna, Vondra, Benda a jiní to byl nestravitelný režim, PROTOŽE JE NUTIL MAKAT, ale to je jen jejich problém. Jsem ZA OPĚTOVNÝ ZÁKAZ PORNA, KOMERCE, DROG.
    • Soudruhu, ČR je svobodná demokratická země a není tady žádný socialismus, ani rudý ani hnědý. A TY jsi kdo, že TY chceš socialismus a čekáš, že lidé budou TOBĚ přizpůsobovat? Pokud chceš socialismus, tak odejdi tam kde ho mají.
      • Je to jen hlupak, ktery si ani nedokazal vsimnout, ze svetova "socialisticka zahradka" obehnana ostnatymi draty, aby z ni obcane neuteli, se davno zhroutila a komunisty rozvracena ekonomika ve svetove konkurenci uspet nedokaze.
        • Radko, nemůžu si odpustit rejpanec v podobě komunisty řízené, prvobytně tržní Číny. Čínským komunistům se tak skutečně podařilo rozvrátit ekonomiku, ovšem ve staré dobré Evropě. Konkurovat Číně se hned tak nikomu nepodaří, USA nevyjímaje. To jen tak na dokreslení.
  • Spousta osočování ale jedno je fakt rozumný člověk peníze neprochlastá a PC a internet patří dnes k základním potřebám.Neoddiskutovatelným faktem také je že poctivou prací nikdo miliony nevidělal.To že dnes žijeme v rozkradeném - zadluženém - zadlužujícím se státě plném zlodějů a sobců a vyděračů. To je to co slušného človějka nemůže nechávat klidným.
    To že Klauz a stovky jiných zadlužují rozkradené,zdravotníci vydírají - okrádají slabé anemocné je smutní tragédie. Dnes je to honba za zisky a mamonem etika a morálka upadá viz zdravotnictví kde je naproto běžné že pan doktor bere 1 200 na hodinu a je mu jedno kde to vezme a že někdo to má na týden. Za to komunisti nemohou za nich se tolik nekradlo - nevidíralo a nezadlužovalo .
    Zlodějiny byly trestány proto neměli dluhy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit