Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mimochodem, zločinci ODS v rámci akce překabátění, se rozprchují do TOP09, ANO(viz včera v TV) do nezávislých organizací(na kom nezávislí? na občanech?) a občané je dokonce volí, vlastně oni stále volí ODS jen pod jiným jménem:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Prostě to umí:-)))))vědí jak se lehce dostat k Našim penězům!! :-)))) Dokdy tomu bude? snad jen až si lidé začnou pořádně pročítat voličské seznamy a nevolit tu sebranku co se takto přemisťnuje z jedné do druhé strany:-)))
    • Za to mohou jen a jen občané, zejména v komunálních volbách. O komunistech a socanech se nebudu zmiňovat, ti jsou jasní. Ale že by si voliči nemohli v komunálkách vybrat nějaké nezávislé, starosty atp., tomu nevěřím. Tak proč jich přijde k urnám v 80 tis. městě 31 %??? Voliči jsou prostě tupci, potom se diví, že staronovou koalici na radnici tvoří profláklá ODS se zlodějskou čssd, směsice "odborníků" z ano, kteří již procestovali více stran a jejich největší předností je touha sedět na radnici a přihrávat si kšefty hledá koalici podobnýho ražení. Potom jsou tito rádoby chytří "občané nevoliči" flustrovaní z politické situace v naší zemi a brečí. Ale na špatném hrobě.
      • Nemohou, vladnouci partaj si rozdeli obvody tak, aby jen jeden mel vetsinu- ten, kde bydi investuji a podporuj kamardicky.

        My jsm epodali uz dve stiznosti k soudu- ani se neobtezoval odpovedet- rptoze jsme vylouceni z demokratickych voleb stejne jako pred 89. *10*
      • Jiříku, právě ti nezávislí jsou často největší podrazáci, protože se dokonce stydí za svoje přesvědčení a za svůj názor. Nemusí to tak být vždy, uznávám. Ale jestliže jde člen KSČM s kůží na trh a přizná se k tomu, co myslíš, že ho čeká? Většinou jen posměch, přitom ti nejhorší z jejich řad tam už 25 let nejsou
        • Voliči, nejsou žádní nejhorší z řad ksčm. Jsou to všichni stejní zločinci a duševně vyšinutí lidé.
  • Vážení pisálci. Lidovci se historicky VŽDY přilepili k tomu, kdo momentálně vládl, ať to byli nacisté nebo komunisté, ať je to dnes mafiánská ODS s asociální topkou nebo oligarchistické ANO. Lidovci vždy vyčkávají, kdo bude vítěz a k tomu se přilípnou. Nakonec i bratr Kalousek má jejich manýry dodnes. A kdyby se někdy dostali k moci opět komunisté, lidovci nebudou váhat s kým mají jít do holportu.
    • Ono je to spíš trochu jinak. Aby někdo mohl většinově vládnout, potřeboval k tomu lidovce *14*
      • Komunisté po 48 a Němci za protektorátu nutně potřebovali ke svému vládnutí lidovce?
  • A přitom Lidovci škodí téhle zemi víc jak komanči. Další paradox Čechistánu.
    • Lidovce bude třeba,na katovských mučírnách,za vlastizradu národa Čechů, co nejkrutěji odporazit.Pak znárodnit veškerý majetek těchto vlastizrádných rodů na náhradu této zemi nadělaných škod.
    • Ano korytáři zjišťují,že to bude nejbohatší strana,která okradla zbytek národa,proto ten nával.
      • KIMCID
        lidovci kam vítr tam plášť.....a ještě si řekňeme kdo stojí za tlakem k cirkevní restituci *16*
  • ale když vidím Kalouska, tak se mi roztřesou ruce vztekem a nenuuužu seee ttrefit dodo klavvvvves....
    • chytni si šulina levou rukou a pravou piš *1*
  • Komunisté - kde jste ? Vraťte se. Za Vás se žilo pracujícímu lidu a inteligenci nejlépe v celé době existence Českého státu. Je třeba, aby se našel někdo jako jste byli Vy dříve a s tou buržouazní pakáží pořádně zatočil. Všechno by se mělo vrátit lidu a církve zakázat.
    • Dle vašich příspěvků by mě zajímalo jak můžete zrovna vy vědět jak se žilo inteligenci,četl jste o nich v Kapitálu..?
      • DAs Kapital je o ekonomiii a Capital, te francouzsky z2013 take.
    • Peppone, komouší už, naštěstí, vychcípávaji, kromě tedy několik mentálně postižených občanů nižšího věku. *1* *1* *1*
      • Souhlasim, ze Babis je mirneho rozumu ale takovy starec neni.

        Hlavne ,ze milujege Hermana, ktery vlaje habite, natahuje ruku na vsechno, znicil archiv stb , aby ukryl kolik fararu spolupracovalo a okazite ukradl 500 milionu, ktere Eu dalo na kulturu a opravil za ne jezuitskou kolej.

        Stat zaplatil pul miliardy pokuty za podvod z grante unie.
        To je panecku moralka a etika. *16*
      • Mně nevadí, že nemáš rád komunisty, "demokrate", ale tohle klišé typu mentálně postižený je na úrovni 3.B (a ta interpunkce - asi ti komunisti zakázali studovat základní školu, viď)
        • Ty si myslíš, že 96,5 % voličů (cca 3,5 % z celkového počtu voličů volí komouše) jsou mentálové na úrovni 3. B a ty jako už v 8. A? No to bys už měl vážně vyhledat psychiatra. *1* *1* *1*
    • Neblázni církev udržuje lidi v křestanském lideovém zbožnosti srdečnosti a pohostinosti a faráři jsou čitelé kteří zato nemohou že staří pánové měli pojem restitucí církve ale husičky by nechovali ani na farní nebo biskupské zahradě takové představy restitucí si vymysleli nevěřící co chtějí získat majetek církve což se už stalo v mnohých případech což proto schválilo tolik poslanců stran jiných hodnot nežli zbožnost a pohostinost si voni představují uplně zvrhle že jsou schopni z Břevnovského kláštera učinit hotel pro boháče uniforem vrahů Nato a fotbalové hřiště pro boháče fotbalu co prodávají lidi za mnoho milionů
  • Lidé volbou černoprdelníků dávají najevo, že jim vlastně ani nevadí rozkrádačka století - církevní restituce. Jsme to ale národ blbů a tupých ovcí. Dobře nám tak.
    • Solder, nemáš náhodou odřenou pudelu? Co říkáš?
      • Ale o tobě je známo, že chodíš s rozevřeným konečníkem.
      • Na rozdíl od tebe nejsem ovce ani blb.
  • Klidná síla se projevila podrazácky vždy, když k tomu měla příležitost. A vzhledem ke krvavé historii křesťanů, která klidnou silou rozhodně nebyla, musím před klidnou sílou jen a pouze odplivnout. *12* *16* *12* Náboženství spojené s politikou je vždy a všude velký problém. *12* *16* *12*
    • zdravím,taky ty černoprdelníky,kteří nás stojí ročně miliardy ať si říkají jak chcou NESNÁŠÍM ,myslím si,že jim napomáhá strach z muslimů. Místní si asi říkají,že tito už mají nejhorší za sebou,oni jsou však stejné pijavice jako za Husa (a slétli se černí havrani.....)holt si jeden nepomůže.Krásný den skoro všem
  • Tak se budem těšit na inkvizici, kdo bude tápat v božím slovu, pomašíruje na hranici a příbuzenstvu přijde účet za klestí.
    • Ale Hugo, to jsi snad nemohl mysle vážně. dag
    • Co to ten clovek blekota? Klaus byl na studiu v Moskve.

      Polovina ODs byly komunisticti papalasi, kteri hbite resedlali z rude hvezdy na modrou hruzu- napriklad Kladivko, stary komous ted stale v Parlamentu za ODS Praha9- ODS tak rozdelila Prahu9, aby volby nikdy nemohla prohrat a tak mame prebarvene komouse navzdy- i se sovetskym svazem v ubytovnach-a nikdy to jine nebylo.

      Bhuzel protze se svincik nikdy nevycistil, nic se nezmenilo a nic neni lepsi. To je cena za korupci i moralni i ekonomickou.

      Neni spravedlive, ze ji plati i ti, kteri se tomu snazi branit. Ale tak to v modre zari nad bidou je. *9*
      • S lítosti v srdci musím konstatovat, že nejvíc komunistů nalezlo právě k lidovcům.
        • a začali chodit na kázání do Česka na fary dovezených polských panáčků/jezuitů.
  • Pro pokorného, skromného Míru Kalouska to znamená rychle přesednout zpět na nebeský vlak, vyměnit kárla s dýmkou za krucifix a pokračovat v bohulibé práci pro nás všechny.
  • Myslím si, že by si lidé měli dávat setsakramentský pozor, protože jak vidno:-)) ODS-áci, TOP-kaři a další se suprkem přemísťnují do ANO(viz včera TV) ,jinými slovy tí co mají máslo na hlavě, byli u zločinů na občanech ČR v rámci akce překabátit se nepřijít o naše peníze toto takto realizují:-)Obdobná situace je i u tzv. nezácislých spolků:-))Na kom nezávislých?:-)),když většina pochází z řad opět ,ODS,TOP09,ODA, a KDU-CSL včetně SZ :-))Vzhledem k českým politickým zvyklostem, kdy je převlékání kabátů politickým normativem a to od 39 roku, potom ve 45, 48, 68,71,89 a do současnosti je to průběžné,u TOP 09, která je složená s ODS,KDU-CSL, SZ, STAN je to běžné a normální, podle toho jeji členové jsou amorální , nemorální :-)podlí, koryťáři, tí, kterým jde zejména o moc, prachy a moc ovlivňovat a manipulovat jiné, aby nebylo vidět na ně !!!Oni jsou schopni prodat , či dovézt do války svoji zemi za mrzký peníz bez mrknutí oka !!! Tady tomuto pražáci léta tleskali, opěvovali a volili:_))) Čímž došlo tady k tomuto: Církev šilhá i po majetku krajů, za který už pobírá miliardy.Katolická církev se pokouší získat i majetky krajů, na které podle restitučního zákona nemá nárok a dokonce za ně už inkasuje část z miliardových náhrad. Když kardinál Dominik Duka před rokem a půl podepisoval s premiérem Petrem Nečasem (ODS) smlouvu, která stvrzovala zákon o majetkovém narovnání, sliboval, že „uzavřením smlouvy jsou veškeré nároky církve vypořádány“. Slováci se začínaji bouřit viz: www.youtube.com/watch...i1dc7w, jen čekám, kdy to začne v česku !! ,protože těch lumpů je na tak malou zemi hodně :-))
    • Video už bylo demokraticky, v pravdě a lásce naší demokratickou cenzurou staženo, aby nedej bože byla uražena česká katolická věrchuška. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit