Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kde jste vyhrabali toho "hysterika", který prý je historik a odborník na soudobé české dějiny Jaroslav Šebek. Kdy ukončil své základní vzdělání nedokončené?
  • To se jako pan Šebek nyní probudil? Vždyť komunisti nikdy svoje posty neopustili. Po převratu v 89 nalezli do všech stran a v jiné formě vládnou dál. Pan Grebeníček patří ještě k těm slušnějším. Největší grázli hledejte v tzv. pravicovejch stranách. *3*
  • Vypráskat hajzlíky kapitalistické--nebo radši je pověsit do průvanu...
  • Současní komunisté jsou,na udělání pořádku ve stávajícím kapitalistickém svinčíku strašné měkoty.To chce mnohem tvrdší ruku mladé generace.Zprovoznění dostatečného množství katovských mučíren a ty osadit těmi nejkrutějšími katy.Pak aby kati makali v trojsměnném provozu a ještě dělali přesčasy.Politické,novinářské a kněžské lumpy pak zpracovávat na tuhý krvavý biftek.
    • To chce ale fofr než vám ta loupeživo vraždící sv-x-ině grebenbíček chcípne. Ten určitě mám po tom svém zmrdském vrahovi fotrovi sprívné návyky a určitě vás správně vyškolí.
    • Ještě ty jsi tu chyběl, s těmi svými katovskými mučírnami. Dnes bít důchodce kvalitním bejkovcem nebudeme?
  • Palach byl mladý muž mdlého rozumu,který se nechal vmanipulovat do aktu,který měl nulovou šanci na úspěch.Poslední jeho slova na veřejnosti byla,že volal na nádražáka,aby na něj hodil kabát.Kdyby se neupálil tenkrát,tak by měl příležitost se upálit nyní,když by viděl jací političtí zloději si s jeho jménem už třiadvacet roků proplachují hubu.
  • Proč se pořád bojí komunistů? Jednoduché, komunisté mají program, který hájí zájmy obyčejných pracujících lidí. Jsou proti okrádání občanů,jsou pro dostupné zdravotnictví,jsou pro zdravé potraviny,jsou pro podporu mladých rodin s dětmi, jsou pro "zdravé" školství atp. Tedy proti těm, kteří si moc ve státě uzurpovali pro ukojení svých požitků na úkor pracujících. A tito uzurpátoři se bojí, že by komunisté mohli občany přesvědčit, že je možné žít ve spravedlivé společnosti.
  • "Je dnes opravdu zcela jedno, kupujeme-li Rudé právo nebo Svobodné slovo, Lidovou demokracii nebo Lidové noviny. (...) Všude se opakují stejné otřepané fráze, všechny události se komentují stejně zaujatě, pokud se ovšem nezamlčují úplně. (...)"

    "Není třeba zvláště upozorniti na skutečnost, že dnes již neexistují objektivní zprávy, neboť vše, co je nepříjemné, zamlčuje se buď úplně, nebo se podává opožděně a zkresleně, všechny zprávy jsou tendenčně zabarveny a často úplně zkreslují skutečnost. (...) Články a komentáře pochopitelně nemají jiného zaměření. Věci podřadné je dovoleno kritizovat do určité míry (...). O věcech choulostivějších se mlčí anebo se otrocky přijímá jejich oficiální výklad."

    "Je také velkou chybou většiny lidí, že zavrhujíce určitý řád, směr nebo skupinu, zavrhují i jejich dobré stránky, které každý směr bezpochyby má, a jdou tak obyčejně z jednoho extrému do druhého. Komunisté tak činí s kapitalistickým řádem, jehož vymoženosti (...) pokládají za zastaralé zbytečnosti. A budou tak pravděpodobně též činit lidé, kteří jednou svrhnou komunisty. Kdy konečně přijdou lidé k rozumu? Kdy konečně přestanou jedni utlačovat druhé?"

    Bedřich Loewenstein, září 1948

    (cit. ze Soudobé dějiny č. 4/1999, str. 595-596, 616)
  • Doc. Mgr. Jaroslav Šebek, Ph.D.
    Funkce: pracovník Historického ústavu AV ČR
    Jaroslav Šebek je pracovníkem Historického ústavu AV ČR a věnuje se zkoumání církevních, sociálních a politických dějin 20. století, dějinám česko-německých vztahů a historii evropských autoritativních hnutí.
    Doc. Mgr. Jaroslav Šebek, Ph.D., se narodil v roce 1970 v Benešově. V roce 1993 ukončil magisterské studium oboru historie na Filozofické fakultě UK v Praze obhajobou diplomové práce na téma: Československý rok 1929. O pět let později uzavírá Jaroslav Šebek i doktorské studium na téže fakultě disertační prací na téma: Sudetoněmecký politický katolicismus na křižovatce.
    Doc. Mgr. Jaroslav Šebek, Ph.D. je od roku 1995 pracovníkem Historického ústavu AV ČR, v.v.i., který se věnuje zkoumání církevních, sociálních a politických dějin 20. století, dějinám česko-německých vztahů a historii evropských autoritativních hnutí. Je autorem knihy Mezi křížem a národem, která podrobně zpracovává téma vývoje sudetoněmeckého katolicismu v meziválečném období. Společně s Janem Paulasem se loni mj. podílel i na vzniku publikace Katolické noviny 1949-1989. Věnuje se publicistické činnosti v novinách a vystupuje také v médiích (Česká televize, Český rozhlas).
    Je pracovníkem Armády České republiky.
    Jak je vidět, je platným zastáncem nové katolicko-pravicové ideologie, a prosazuje ji, seč může.
    Zkoumá tento chrabrý muž i dějiny současnosti v otázkách těch, které tak rád prezentuje ? *1*
  • Komunisti jsou S V I N E!!! *12* *12* *12*
    • Vysoká inteligence se nazapře. Bravo!
    • Jasně, ale až po tobě.
      • Cos to napsal ty komunisticky POVLE a LUZO??? *12* *12* *12*
        • Chceš to napsat ještě v jiném jazyce, např. v čínštině?
  • Grebeníček měl úplnou pravdu, tak jako vždy, není totiž blbý jako modrý straky kteří mluví jednou tak a jednou tak, a straší komunistama, to je sami sebou.
    • Grebeníček je především komunistická svi-x-ně, která měla viset nohama vzhůru na prvním kandelábru, hned vedkle toho dobytka vraha starího grebeníčka - zmrda, který vykurvil jakousi komoušskou čubku a ta potratila tuto proradnou bolševickou uchylnou nulu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit