Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a opět nesmyslné tlachy,kdo tady ideologicky manipuluje-Nečasové,Kalouskové,Karolína Peak se stranou LIDEM kterou nikdo nevolil a už budou mít dokonce i svůj poslanecký klub,já tady komunisty nikde nevidím,tak co lžete.Ja KSČM volil a opět volit budu,to co vládne nyní nikdy nebylo a nesmime dopustit,aby opět vládlo.Kolik obětí je nyní po těch reformách co tato vláda nastolila,kolik lidí zemřelo hladem nebo samo ukončilo svůj život,protože neměli za co žít,kolik lidí žebrá a vybírá odpadky z popelnic,za to mohou komunisté?
    • Kdo je to my - takovej kmoušsko nacistický hajzl jako ty?????
    • Jindřichu,

      komunisti jsou jako chlorový mrak . nezbavíš se ani quasi pravice ODS .. jedno i druhé musí vyhnít a jak dlouho to potrvá závisí pouze od trpělivosti obyčejných lidí (pod 10 tis. měsíčně). Ti nám jistě nevládnou. Můžeš si psaním ulevit, může ti být blivno, můžeš také při volbách měnit - nevol komunisty - jsou všude ? - tak strč hlavu do mísy a stáhni !
    • Obecně se mají lidé lépe... že někdo může padnout a ž na dno je ale fakt.. Za socíku jsem žila na té druhé straně. Docela jsem fest pociťovala jak soudruzi podle ideologie dělili lidi. Dotýkalo se to pracovních karierních postupů, dotýkalo se to studií vašich dětí... Co se týče kultury, tak byly komise, které říkaly, co je socialsitická kultura a která už ne. Pokud sis udělal svůj malej festiválek, muselo se počítat s tím, že tě policajti seberou . Pokud sis vyrazil s přáteli na turistický výlet, tak tě po vystoupení z vlaku za první zatáčkou sebrali policajti-moje vlastní zkušenost. Co se týče církve, tak byl okresní církevní tajemník, který hlídal tento prostor, nechal brát kněžíma farářům státní souhlas k výkonu této služby. Ano, byla u nás i svoboda projevu... ale po projevu už ne... Hodně rychle zapomínáme. to, že volíš komunisty je samořejmě tvoje volba, žijeme v demokracii, ale spíš to vypovídá o tom, že se nedokážeš úplně normálně zařadit do lidského společenství a potřebuješ, aby za tebe tvoje věci řešil někdo jiný a tvůj život zpřehlednil... Toto video vypovídá fakt, ajk to fungovalo

      https://www.youtube.com/watch?v=8iEQyBkaR9o
      • Ten kdo volí KSČM, Alenko, se dle tebe nedokáže zařadit do lidského společenství. No hlavně, že ty jsi se zařadila mezi současné don současného společenství tvořeného z mafiánů, korupčníků, asociálů, vlastizrádců, zlodějů a jiných podvratných živlů. Toto zase vypovídá o tobě! *7*
      • Alenko jsi na velikém omylu.Kdo se má obecně lépe? Myslíš zloději?To máš pravdu,ale slušní lidé se nemůžou s touto tzv.demokracii dle ODS smířit.Já pocházím ze živnostencké rodinyPravda je,že jsem nemohl studovat.Díky oteplení v KSČ v roce 1968 jsem mohl alespoň udělat výběrovou ÚSO školu s maturitou.K té kultuře byl jsem zvyklý,že jsem byl jednou za měsíc v divadle.Teď jsem nebyl již 23 let,protože na to nemám.Okraden o část důchodu trvale.O tom turistickém výletu dost silně pochybuji,pokud jsi dělala bordel ,naprostý souhlas.Já procestoval celou republiku a navštíévil dost hradů a zámků.Dnes se děsím toho až mi vnučka řekne :dědo pojeď na Karlštejn.A budu mít stres zda tam vlakem dojedu živ a zdráv,zda budu schopen zaplatit vstupné?Zkrátka vynikající.Že žijeme v demokracii si myslíš akorát ty,pokud si nemyslíš,že někoho zavraždit,okrást je normální.Děkuji nechci.Každý rok jsem chodil na ples cena do 20,-Kčs a u moře v Bulharsku,Rumunsku ,NDR jsem byl každý rok.I v Jugoslávii a Itálii jsem navštívil,kdy tam bylo ještě bezpečno.Hlavně byl jsem člověk a střední vrstva.Takže porovnávám.Zda je lepší fronta na banány nebo na ÚP.
        • Nehledě na to, co s tou vnučkou bude do budoucna? Co je dnes vůbec budoucnost nastupující generace našich dětí? Někdy si říkám, že se do horší doby nemohli ani narodit.
      • No o tom dělení lidí to je super připomínka. KS volí inteligenti, MZ blbci z vesnice. To není dělení? Trapko? Janoušek versus kdokoli jiný, který způsobí banální nehodu a uteče? To není dělení? Dříve byla dělnická třída a basta. Je vidět a díky že jsi to napsala, že propaganda gestapa byla pořád stejná. Hlavně o té nezaměstnanosti, placeném zdravotnictví a dojíždění denně do práce i 100km. To byl ten Váš západ. Tlupy bezdomovců a plné regály zboží, na které nikdo neměl. To vím z vlastní zkušenosti, prosím proto abych byl napadán že jsem komunista nebo ideologicky pokřivený.
      • Nemají se Alenko lépe, jestliž ty se lépe máš, to je možné, ale to neznamená, že jsou to všichni. Už jenom nezaměstnaných je kolem milionu, zkus si žít za půjčky, které tě po krátkém čase vyženou pod most díky exekucím. Podvodníci páchají zvěrstva na starých lidech, kteří špatně vidí apod záminkou jim pomoci je přimějí k podpisu nějaké smlouvy, z níž s enakonec vyklube smlouva darovací, a dědečka s babičkou vyženou na ulici a pod most, kde umírají "!!! A ty to obhajuješ, protože před svinstvem zavíráš oči...Jo, svinstvo na tvé osobě, to bys viděla, ale na druhých ne ...
    • Ne že bych byl spokojen se současnou situací v našem státě, ale nevím o jakých obětech reforem mluvíte. Že by někdo umíral hlady nebo byl nucen vybírat popelnice ?? To je čirá demagogie!! A pokud někdo není sám ochoten nebo schopen se o sebe postarat - uživit se, snad máme instituce, které by měly pomoci - sociálky a pod. Holt někteří si ještě neodvykli způsobu života za totality, kdy se strana a vláda o vše postarala.
      • Nikdo nepomáhá, a od tebe , bezohledného se to čekat určitě také nedá. Žiješ si jen ve "svém chlívečku" obrazně vzato a ven jedině s klapkami na očích...
      • Alexandře, obětí tohoto režimu je strašně moc. Jsou to třeba lidé starší 40ti let, kteří přijdou o práci. Na trhu práce jsou téměř bezcenní. Práci shání velmi těžko, i když mají třeba vysokoškolské vzdělání. V dnešní době je kombinace žena, vysokoškolačka, nad 40 let téměř nezaměstnantelnou kategorií. A když je ještě k tomu samoživitelka, tak má jedinou možnost. Uzavřít dobrou životní pojistku, aby děti něco dostaly a jít si to hodit.
        A když o práci přijde vlastník hypotéky, tak je žhavým kandidátem na exekuci a bydlení pod mostem.
        Počet sebevražd za poslední dva roky také povážlivě stoupá.
        A já osobně mezi oběti režimu považuji i lidi, kteří v práci tráví 10 - 12 hodin denně za pár korun, jen aby o práci nepřišli. A nedej bože, aby tito lidé měli děti. Pak jsou obětí i tyto děti, které se celá odpoledne poflakují po sídlištích s klíči na krku. V lepším případě rodiče vydělají tolik, aby jim mohli zaplatit nehorázně drahé kroužky.
        Nejsem líná, pracovat chci. Ale nemyslím si, že můj smysl života spočívá v tom, že odejdu ráno v 7, vrátím se v 7 v tom lepším případě a nebudu mít čas na děti, na své záliby a vlastně ani na domácnost. Moji rodiče byli ve 4 doma. Pak jsme měli čas i na nějaký rodinný život. Tohle, co dnes předvádíme, rozhodně život není. Je to honba za penězi na přežití. Howgh
      • RE:Alexandře ono se lehce řekne "POSTARAT SE O SEBE".Teoreticky správně.Pokud je člověk zdravý a mladý tak je vždycky nějaké východisko téměř z každé životní situace.Pokud budete starší (po padesátce nezaměstnatelný)tak změníte názor.Každý názor je věc úhlu pohledu.
      • Jsi na omylu. Vláda se postarala o to, aby lidé měli práci a přiměřenou odměnu za ni. Tenkrát nepřicházelo v úvahu, ýe zaměstnanci nedostali mzdy, že si liudé něco zaplatili a nic za to nedostali, že je někdo podvodem okradl, ale podvodníkovi vše zůstalo a nic nemusel vrátit. Takových příkladů je mnoho. Stát se staral o to, o čem by stát vždy rozhodovat měl. Dnešní stát se stará pouze o to, jak by se jeho představitelé dostali k co největším penězům, aby korupce kvetla co nejvíce a aby uměli nadávat na minulý režim..
    • Kolik lidí zemřelo hladem? *1* Soudruhu,ty jsi ale trotl a tobě podobní snad jednou vymřou. U popelnic skončí hlupci,se kterými by jsi rád budoval,ale to naštěstí nebude-už-teda,bylo,ale už je to pryč. *11*
      • Tak čti pořádně blbečku, jeď se podívat do Prahy , jak babičky a dědečkové vybíraji popelnice aby nezemřeli hlady. Je vidět ty smrkáči, že s to nikdy nezažil. Teď vysvětli jak je možné že ten opilec Havel měl mercedesa. To za komunistů žilo špatně?
      • No myslím si, že Jakeš taky říkal, že komunismus byl je a bude, a svazáček má podobné spojení o vládě. Tak bych si nebyl tak jistý. Mimo to to vře v celé evropě, ale to ty hlupáku nemůžeš vědět. Ty se zmůžeš jen na kradení nicků
        • Ty chýtrý,že to vře v Evropě?Ano,ale převážně v té západní.Díky SSSR tady byl mír,protože Západ byl připo....Tak ho potřeboval rozložit,což se mu díky Gorbačovi podařilo.U nás se jim to podařilo dokonale.Věřím,že již ne nadlouho.
          • No ale píšeš skoro to samé. Samozřejmě, že to pojebal gorbačov a také věřím že ne nadlouho. Ale vysvětluj to tady, Tady si myslí, že revoluci dělalo pár studentů v čele s nýmandem.
            • ERO máš pravdu,protože ten sametový podvod byl zorganizován STB ve spolupráci s KGB a studenti byli pouze zneužiti .Proto nepoužívám slovo revoluce,protože ta tady byla 5.5.1945 naposled.Tady šlo o mocenský zápas mezi ortodoxníma komunistama a tím co se přes noc staly demokraty.
      • Ale máš zbytečné obavy. Hladem umírá každoročně několik tisíc lidí, většinou bezdomovců, kteří diky vaší vraždící nenakrkanosti posíláte pod mosty. Nikdo to přesně neeviduje, protože se ke svému vraždění pomocí exekutorů a podvodníků, nemluvě o metanolu a dalších jedů, které mícháte do potravin a vraždíte předem neznámé lidi ve jménu svých zlodějen !!! Jste zloději a vrazi vy, ne komunisté !!! Až se sem vrátí Němci, změníte názor, protože lidé pod mosty je zajímat nebudou a nechají je být, ale budete je zajímat vy, majetní zloději. A připraví vás o majetky, jako to dělali za Hitlera. Slováci se tenkrát přidali na jeho stranu, aby uloupili český kapitál, ale Hitler s nima vyjebal - české majetky sebral sám a k tomu i ty jejich a ještě je vyhnal na východní frontu. A tak skončili hůře, než pověstní "sedláci u Chlumce" a tak jednou dopadnete i vy , chytráčci. Komunisté vám nic už brát nebudou, klidně to nechají na nich...
        • Ještě bych dodal,když by vypukla chřipka tak podniky okamžitě své zaměstnance nechali očkovat a to zadarmo .Můj syn přechází chřipku a chodí do práce to je ten blahobyt nám slibovaný Havlem a Václavem klausem.V neděli je již upoután na lůžko a platí pohotovost 90Kč.Co to je za život?Pochopil jsem příbuzné,kteří k nám jezdili a říkali tak vy chcete mít demokratickou svobodu nezaměstnanost,postávat na ÚP a být ponižován?Zákony,které platí jen pro někoho.Překrucovat skutečné události o Palachovi.Já tu dobu prožil a viděl na vlastní oči a uši i to kdo ho hasil.Věřím,že příjde doma ,kdy tento ne/demokratický /teror skončí.A vláda občane bude zase v rukou tvých..
          • Víš co by bylo za 90 kaček piv? Je to prostě bordel.
  • Ti komunistibyli fakt zlí,že?:
    Ano byla to neskutečná hrůza! Každej musel do práce a to si ještě mohl vybírat, zda přijme práci, kde se upíše třeba na 10 let a oni mu dají podnikový byt nebo nenávratnou půjčku na stavbu rodinného domku.
    Například jistota, že pokud budu makat a neudělám průser, budu mít práci třeba až do penze, lidi neskutečně deptala. Neskutečné násilí bylo pácháno na nemocných. Místo, aby byl vybírán regulační poplatek u lékaře a poté v lékárně včetně tučného doplatku jako v každé demokratické společnosti za léky, odbyli pacienta tím, že za jeden recept musel zaplatit jen jednu korunu.
    A co teprve vnucování sociálních jistot, že po odpracování 40 let má člověk právo na penzi. Ženský si vybrečely oči do krvava, když odcházely do důchodu po porození dvou dětí již v 55. letech. Kolik lidí tenkrát snilo o tom, aby mohli dělat o 10 - 15 let déle.
    Po operacích se dělo lidem také bezpráví. Zpravidla 6 týdnů se člověk zotavoval v nemocnici a poté doma. Vůbec mu nebylo dopřáno sladkého pocitu hrůzy, zda ho po návratu do práce hned nepropustí.
    A co teprve když Vás do půl roku po operaci poslali do lázní. A ti komunističní tyrani nám nedali žádnou možnost finanční spoluúčasti. Ne přátelé, nedali nám možnost zaplatit si ani třetinu.
    Bylo to opravdu děsivé a devastující období našich dějin. Z lidí a hlavně dětí se stala bezcitná zvěř. Za komunistů mladší vstávali v autobuse, aby pustili sednout ty starší. Dnešní mladí již znají svá práva v demokratické společnosti a pěkně zůstanou sedět.
    Již nikdy nechci zažít sociální jistoty ani morální zhoubu, která tenkrát panovala.
    • V období komunistické diktatury v ČSR:
      * 234 občanů bylo popraveno
      * 374 lidí bylo zastřeleno na západní hranici
      * 188 občanů zahynulo v elektrických drátech na západní hranici.
      * nejméně 8000 lidí zahynulo v koncentrácích a vězeních
      * okolo 600 lidí bylo zlikvidováno při zatčení a výsleších
      * 240 000 občanů bylo odsouzeno z politických důvodů
      * 300 000 jich bylo perzekvováno v zaměstnání a studiu
      * 244 000 občanů uprchlo před zločinným komunistickým režimem.
      • Upozornuji zůčastněné na kreaturu píšící pod nickou tečka, nebo Komunisti jsou zločinci, Zeman není můj prezident, pepa atd. dříve Petr, je to středoškolsky vzdělaný rom od nás z plzně a jen se tady snaží provokovat.Jeho pravé jméno je Pišta Žiga a jako jeden ze sto tisíc začazených luceren umí číst a psát.Nemá názor, jelikož je frustrovaný z toho,že je jen prachsprostá nula a hlavně pořádně zamindrákovaná, proto ty pěkné názory a "duchaplné" komentáře.Nutno si uvědomit, že když se dělá deratizace, mohou se otrávit i ti kteří umí číst a psát, tak bacha na to Petře,teda Pišto.Navíc je to internetový gambler který prosedí na netu i 18 hodin denně a otravuje svýma připitomělýma rádobychytrýma úvahama.Je to opravdu superblb!!
      • Cikáne, nikoho už nepřesvědčíš, marně se namáháš !!!
      • a taky se asi 7 milionům lidí žilo lepší než v roce 1948 ! Víte ,co kapitalisti zavrařdili lidí ,jen 1.světová kapitalistická válka ? Taky hitlerovo Německo bylo kapitalistický stát !!
        • To nebyl kapitalismus ale národní socialismus to německo.
          • Národní socialismum placený IG Farben, VW, BASF a dalšími koncerny?
            • To je sice pravda ale říkali tomu tak. 6e to bylo jinak, tak to je jako u nás demokracie a svoboda.
  • . Zlí komunisté. Ano byla to neskutečná hrůza!
    Každej musel do práce a to si ještě mohl vybírat, zda přijme práci, kde se upíše třeba na 10 let a oni mu dají podnikový byt nebo nenávratnou půjčku na stavbu rodinného domku. Například jistota, že pokud budu makat a neudělám průser, budu mít práci třeba až do penze, lidi neskutečně deptala.
    Neskutečné násilí bylo pácháno na nemocných. Místo, aby byl vybírán regulační poplatek u lékaře a poté v lékárně včetně tučného doplatku jako v každé demokratické společnosti za léky, odbyli pacienta tím, že za jeden recept musel zaplatit jen jednu korunu.
    A co teprve vnucování sociálních jistot, že po odpracování 40 let má člověk právo na penzi. Ženský si vybrečely oči do krvava, když odcházely do důchodu po porození dvou dětí již v 55. letech. Kolik lidí tenkrát snilo o tom, aby mohli dělat o 10 - 15 let déle.
    Po operacích se dělo lidem také bezpráví. Zpravidla 6 týdnů se člověk zotavoval v nemocnici a poté doma. Vůbec mu nebylo dopřáno sladkého pocitu hrůzy, zda ho po návratu do práce hned nepropustí.
    A co teprve když Vás do půl roku po operaci poslali do lázní. A ti komunističní tyrani nám nedali žádnou možnost finanční spoluúčasti. Ne přátelé, nedali nám možnost zaplatit si ani třetinu.
    Bylo to opravdu děsivé a devastující období našich dějin. Z lidí a hlavně dětí se stala bezcitná zvěř. Za komunistů mladší vstávali v autobuse, aby pustili sednout ty starší. Dnešní mladí již znají svá práva v demokratické společnosti a pěkně zůstanou sedět.
    Již nikdy nechci zažít sociální jistoty ani morální zhoubu, která tenkrát panovala.
    • Perfektní! A ještě by se dalo dodat, že člověka ti hnusáci přemlouvali, aby si vzal týden rekreace (pro čtyřčlennou rodinu za 500,- týdně s plnou penzí!!), třeba i k moři se jezdilo skoro zadara. A nebylo to jen pro funkcionáře, jak tvrdí ti, co to nezažili! Naopak se lidi museli přemlouvat, protože kapacita těch rekreací (až na výjimky) byla mnohem větší, než poptávka.
      • Ju všechno bylo zadara a vidíš ,já si k moři jezdím stále, trochu dál než do Bulharska a nepotřebuju komouše.
        • V tom případě kradeš, protože žádný pracující si dnes na to nemůže poctivě vydělat !!!
        • Jsi bezesporu demokratka, to znamená, že už jsi si nakradla. Nedivím se, že nepotřebuješ komouše, ti by Tě za zlodějnu zavřeli, teď jsi vážená občanka.
  • Vážení antikomunisté. Máte pravdu. Ovšem uvědomte si že úspěch komunistů dnes není zásluha komunistů, ale pravice v čele s ODS.
    • RE:Mata--Máte pravdu.Posledních 10-15 let stoupají preference komoušů a je to především zásluhou všech těch vlád,které tady v tomto období vládly.Komunisti bez vlastního přičinění dosáhli nečekaných preferencí.Musí z toho být přímo nadšeni.Začínají se naparovat,když jim někdo notuje,že před r.89 se tady žilo líp.Toto srovnání dostávají na stříbrném podnose.
      ZVOLENÍ I SAMOZVANÍ VŮDCI VŠECH STRAN A SESKUPENÍ STYĎTE SE.CHOĎTE KANÁLY.
    • Ano, máte pravdu, to že komunisté opět vystrkují růžky je hlavně zásluha politiky dnešní pravice.
      • A budou je vystrkovat stále víc a víc, až vás převálcují. Za své zlodějny a korupci či podvody si zasloužíte potrestat !!!
    • ODS + CSSD je prima odnoz KSC(m) *12*
      Jestli nekdo pocita s tim,ze v tomto state nekdy vladla pravice,tak je blazen.
      Vse nasvedcuje tomu,ze ty rozkradacky a devastace zeme je na objednavku KSC,aby se tato strana mohla opet plne chopit moci!!!Jedna se o tzv.zakulisni politiku,kterou vetsina tohoto nestastneho naroda neni schopna odhalit,natoz pochopit!!!
  • Komunisti jsou nebezpeční všem lumpům , zlodějům a vlastizrádcům. Proto dnešní mocní a jejích příznivci tak řvou. Je to ze strach před spravedlivým trestem.
  • Skutečně, ti komunisté byli zlí
    :Ano byla to neskutečná hrůza!
    Každej musel do práce a to si ještě mohl vybírat, zda přijme práci, kde se upíše třeba na 10 let a oni mu dají podnikový byt nebo nenávratnou půjčku na stavbu rodinného domku. Například jistota, že pokud budu makat a neudělám průser, budu mít práci třeba až do penze, lidi neskutečně deptala.
    Neskutečné násilí bylo pácháno na nemocných. Místo, aby byl vybírán regulační poplatek u lékaře a poté v lékárně včetně tučného doplatku jako v každé demokratické společnosti za léky, odbyli pacienta tím, že za jeden recept musel zaplatit jen jednu korunu.
    A co teprve vnucování sociálních jistot, že po odpracování 40 let má člověk právo na penzi. Ženský si vybrečely oči do krvava, když odcházely do důchodu po porození dvou dětí již v 55. letech. Kolik lidí tenkrát snilo o tom, aby mohli dělat o 10 - 15 let déle.
    Po operacích se dělo lidem také bezpráví. Zpravidla 6 týdnů se člověk zotavoval v nemocnici a poté doma. Vůbec mu nebylo dopřáno sladkého pocitu hrůzy, zda ho po návratu do práce hned nepropustí.
    A co teprve když Vás do půl roku po operaci poslali do lázní. A ti komunističní tyrani nám nedali žádnou možnost finanční spoluúčasti. Ne přátelé, nedali nám možnost zaplatit si ani třetinu.
    Bylo to opravdu děsivé a devastující období našich dějin. Z lidí a hlavně dětí se stala bezcitná zvěř. Za komunistů mladší vstávali v autobuse, aby pustili sednout ty starší. Dnešní mladí již znají svá práva v demokratické společnosti a pěkně zůstanou sedět. Již nikdy nechci zažít sociální jistoty ani morální zhoubu, která tenkrát panovala.
    • Šímo mluvíš mi z duše. Představ si že komunisté dávali půjčky a u nich byl takový úrok že jsem se bála zda to budeme s manželem schopni zaplatit. Zkrátka byla to divná doba.
    • To je všechno pravda,přesto o tyto jistoty nestojím,nejsem podprůměrný aby jsem si nedokázal práci udržet,případně sehnat jinou,pracovat 40 let v jednom podniku na jednom zastaralém pracovišti mi docela nahání strach,zničené památky,příroda,technologie ze kterých dýchají jedy a jsou neustále potřeba opravovat,..............Starší jsem taky pouštěl sednout,proč ne a moje děti to dělají dnes také,jsou tak vychovaní,to není dobou,ale výchovou,rád dám 30kč u doktorky,moje má pěknou ordinaci,dá se objednat,3/4 testů se udělají hned u sestry a nemusím několik dní posedávat v omšelých poliklinikách atd.....Je to jen o náhledu na věc,někdo se spokojil s málem a jistotami,jiný má rád pokrok,přírodu,památky a nemá naděláno ze všeho v kalhotách *3*
      • Tím, že si udržíš práci si nebuď tak jist. Nepřeji ti to, ale může se to dnes stát dřív, než bys řekl "švec"....
    • Holá skutečnost dle pravdy, jenomže se dnes nehodí a tak opět překrucujeme dějiny.Hlavně tí co mají nebo chtějí dobré korytá.
    • Vychvalováním komunismu a popíráním jeho zrůdností se dopouštíš trestného činu!!!

      Trestní zákon č. 40/2009 Sb.,
      § 403: Kdo ZALOŽÍ, PODPORUJE nebo PROPAGUJE hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka…

      § 404: Kdo VEŘEJNĚ PROJEVUJE SYMPATIE k hnutí uvedenému v § 403,..

      § 405: Kdo VEŘEJNĚ POPÍRÁ, ZPOCHYBŇUJE, SCHVALUJE nebo se SNAŽÍ OSPRAVEDLNIT nacistické, KOMUNISTICKÉ nebo jiné GENOCIDIUM nebo ZLOČINY nacistů a KOMUNISTŮ PROTI LIDSKOSTI…
      bude potrestán ODNĚTÍM SVOBODY až na DESET LET.
      • Těmito výhružkami se chováš jako pravý udavač. On uvedl naprostou pravdu, tvůj ubohý argument je jen výhružka. Za co se schováváš chudáku. Pravda zůstává pravdou i kdyby si proti ní použil 100x §.
  • Nebezpečí z komunistů jen a jen čiší. Trestání "úspěšných" vyústilo v neexistenci miliardářů. Vedle toho byla vymýcena svoboda nezaměstnaných i svoboda bezdomovců. ŽEBROTA ZAKÁZÁNA, HAZARD ZAKÁZÁN. Svoboda v podvádění a svoboda k podvodnému ožebračování druhých též neexistovala. Školní pomůcky zadara nebo za babku. Zdravotnictví téměř zadara, akorát za recept povinná 1 Kč. Krást se muselo jen přiměřeně. Exekutor byl pojem známý jen s historie, z první republiky. Muselo se chodit do práce a to povinně. Dnes se můžeme svobodně flákat ve frontách na pracáku. Krachy kampeliček a jiných peněžních ústavů, nebo různých stavebních firem nebyly, takže člověk nemohl svobodně přijít o své celoživotní úspory. Veškerou svobodu by nám zase vzali a šejdířům všeho druhu by zbyly oči jen pro pláč. Nebezpeční komunisté, prostě děs a běs.
  • Ti zloději se těch komunistů ale bojí !!! No, vždyť také páchali strašné zločiny - stavěli pro dělníky levné byty 3+1 (dneska jsou za 5 milionů, a ti komunističtí sviňáci je nutili lidem za 300,- Kčs měsíčního nájmu ), stavěli školky, nové školy, zločinně platili za lidi léčbu i s léky, zadarmo poskytovali dětem učebnice a školní pomůcky, nutili lidi jezdit na rekreace ROH za 140,- Kčs na osobu a 14 dní vč, stravy , ubytování a kulturně zábavných programů, chudáci dělníci tam museli, i kdyby nechtěli, nutili lidem kvalitní obědy v jídelnách za 4,80 Kčs, budovali průmysl, strašný zločin spáchali tím, že v zemědělství zajistili pro republiku totální soběstačnost a zdravé potraviny, no fůůůůj, to je hrůůůůůzááááá....takový obtížný hmyz co si to dovoloval, když lidé chtějí platit vysoké daně a nechat se okrádat všude, kam se vrtnou ??? Opravdu jsou nebezpeční, volte zloděje !!! Konečně se tak stanete světoví !!! Cožpak to vy hlupáci nechápete, že zloději už potřebují ne jenom miliardy, ale rovnou biliony, chudáčci ubozí....no, to je fakt strašné !!! A chtějí to dělat zase !!! Lidi, nedovolte jim to!!! Hurá pod mosty, tam je to pravé bydlení - pěkně na čerstvém vzduchu, zatímco chudáčci miliardáři se tetelí v obrovských vilách s děvkami...přece byste jim to nezáviděli, takové utiskování za vaše peníze, co ti chudáčci jenom musí vytrpět za blahobyt, to si neumíte ani předsytavit !!!
    • Vážený pane, některé Vaše postřehy by bylo nutno poněkud poopravit,ne? (Lázně pro všechny, rekreace,kvalitní závodní stravování, kulturní programy. Ti, kterým se nelíbila normalisace soudruha Husáka, neměli na spoustu věcí nárok).
      • A tu pitomost ti řekl kdo?
        • Ta reakce púatří jinde. Pod to, kde jeden chytrý říká, že z politických důvodu někteří na to, co měli všichni, prý nárok neměli. to Je kravina, všichni měli stejná práva i povinnosti. Vláda neměla různé prebendy ze zákona.
      • Oni si to bohatě vynahradili na reparacích a rozkradení státu, jen tak pro úplnost pane. Třeba takový světový dramatik, vykradač samoobsluh ruml a další spousta "politických" lapků.
        • To už holt tak na světě chodí - je-li něco ukradeno (pardon podle loupežných vrahů -tzn. komunistů) znárodněno, je při dopadení pachatele nutno vrátit. Kdyby zločinecká lůza - ten lidský odpad - komouši nekradli nemuselo se dnes složitě (a zde je s vámi možno částečně souhlasit - že značně diskutabilně v některých případech) vracet. To ovšem nemění nic na tom, že komunisti jsou zarovno s nacisty nejhorším vředem světa.
          • Komunisti znárodnili to ,co kapitalisti lidem ukradli ! A největším vředem je kapitalismus ,veškeré války má na svědomí !
          • Tak koukejte komunistům vrátit majetek, který byl prokazatelně postaven za jejich členské příspěvky - např. budovy a další objekty výborů KSˇC, které jste jim ukradli v roce 1990 těsně po plyšáku. Ty takyy jenom kradeš a kradeš , ale jednoduše řekneš , já to neukradl, já jsem si to jen "odklonil" pro sebe a tak je to moje.. že zloději zlodějský !!! Kdybys takovým nebyl, tak bys ty dnešní zloděje nezamlčoval a nehájil. Bojíš se o své nakradené majetky !!! A nekecej...
  • Plky, plky a zase plky. U nás komunisti postavili školku, krásnou velkou, Gestapo z toho udělalo bar, prý víc nese, a dnes umístit dítě do školky a chodit do práce, aby si člověk vydělal na nehorázné zlodějské poplatky a DPH na vyžranou hubu chemika, je naprosto nemožné. Ale to, že někdo řekl pravdu, tak to je problém na entou. Nic to nestojí a dá se to kdykoli použít k propagandě a zakrytí genocidy slušných lidí. Jen tak dál *16*
    • Ubohost takovýchto žvástů snad není ani nutné komentovat. Kdyby tu zločinecko vražedná loupeživá komunistická lůza nezvrátila normální vývoj a neposlala tuto zemi na 40.let do pazourů pomatenců a bolševických zločinců typu Stalina, Brežněna, Putina, nemuselo být z větší části dnešních problémů.
      • Na světě se stává mnoho strašných havárií, ale nejstrašnější je srážka s blbcem. Srážku s tebou by nepřežila ani celá zeměkoule...
        • Je tady pár superblbců, ale většinou to jsou majitelé více nicků, jako třeba cikán Pišta Žiga alias Komunisti jsou zločinci, Zeman neni můj prezident, pepa atd, nebo Not CSSD, taky pěkný blb.U některých chápu ty výkřiky proti Zemanovi, protože třeba Pišta coby cikán by mohl přijít o sociální dávky a nemoh by se povalovat u PC a nic nedělat, to takovým smrdí samozřejmě.
      • To není žvást, to je realita. Ale to co je realita Vám zřejmě nic neříká. Jen se zalkněte propagandou šmejdstva, které tady nemá v historii obdoby. Doufám, že své názory řeknete i tehdy až se s tou svou realitou setkáte. Třeba až budete chcípat v nemocnici a ještě za to platit nehorázné poplatky. V té nemocnici co vybudovali komunisti.
  • Palach se upálil, aby se národ probudil a pokračovalo se v reformní linii KSČ a nepřijímal tzv. "normalizaci". Vítězové přepisují historii a podlézači věrně slouží. I mě velmi nesympatický Grebeníček měl pravdu. Já tu dobu prožíval a mám paměť.
    • Sohlas. Nevíte pro nejde hlasování? Někomu tu jde. Já mám políčko prázdné už několik dní-
      • což nevylučuje ani problémy u exploleru. Rada je, neaktualizovat.
      • co máte za prohlížeč? U firefoxu se jim nějak pojebala aktualizace a nerozumí si to s javou

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit