Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Modří dělají zlodějny ve velkém a nikdo je nemá odvahu soudit. Rudého byste za řeči pvěsili. To je podle lásky a pravdy. V Věškrna.
  • Vážený Jindřichu, s vaší neobolševickou teorií se opravdu propracujeme k policejnímu státu.Pak teprve poznáte co je sledování.Přesně tak začínal rok 1948a jak to dopadlo pociťujeme jěště po 20 letech.
  • Nevím co řešíte. Také komunisty nemusím, tak je nevolím a basta. Máme či nemáme demokracii? Jak může někdo srovnávat DS s KSČM. Napadají snad komunisté Romy, jiné rasy nebo něco podobného. Projevy komunistů viděné současnou optikou působí pochopitelně anachronicky, ale to je historický vývoj. Změnil se společenský řád, ale ne ve všem k lepšímu. Komunisté v tomto dělají chybu, že se snaží minulost ospravedlňovat, současná generace to nepochopí, stejně jako nechápou naše děti rok 1968 a ti mladší rok 1989. Naše generace zase nechápe, jak někdo může ospravedlňovat činy bratří Mašínů, nelegální činnost agentů a další. Každý režim si zákonitě hájí svoje. Ale to nelze viděno dnešními brýlemi odsuzovat. Většina národa s diktaturou nespolupracovala, ale otcové a matky se snažili své děti vychovat co nejlépe a prostí lidé neměli chuť se zaplétat do nějakých politických hrátek. Všude číhalo nebezpečí. I domovnice udávaly. To znamenalo jen jedno, dát si pozor na svůj veřejný projev. Ne každý se stal členem KSČ. Ne každý přes stranu jako někteří překabátění soudruzi v poslaneckých řadách.
    Je vidět, že se k moci dostala místo rudé, modrá garnitura, která, jak je v naší zemi zvykem, to přehrává z jedné zdi na druhou. Za těmito kroky skrývá svoje nedostatky, zlodějnu a nezdravý kariérismus. Na místě našich vladařů bych se zajímal, jak k takovým otázkám přistupují v mnohem vyspělejších západních zemích. Divili by se, jak tam jsou v těchto věcech konzervativní. Nebo snad tady někde třeba najdete Stalingradskou ulici, tak jako v jednom francouzském městečku?
    A vo tom to je. *5*
  • nacisti i komunisti jedna pakáž zakázat nebo sledovat a zavřít při prvním porušení zákonů *12*
    • Fajn, takže senát i poslanecká sněmovna se pěkně zeštíhlí. Doporučuji to vzít "zhurta" včetně svazáků, kteří byli nomenklaturní náhradou (mladá krev) komunistů!!!!!!! *12* *12* *12*
  • Ovšem takový John,když to řek´,to má váhu,ten všechno dokáže. *1* *1* *1* *8*
  • To,že najednou,po více než dvacet roků od údajné revoluce,chtějí někteří pravičáci komunisty zakazovat,ukazuje,že se jich bojí.Při tom těch komunistů,kteří se rozvalují ve Sněmovně se bát nemusí.Ti jsou u dobře placených koryt spokojeni a na nějakou revoluci moc vyžraní.Zákaz komunistů,by výrazně umožnil vytvořit novou stranu mladé generace s tvrdým levicovým zaměřením.Že při zákazu komunistů,by při podílu ODS na zbídačení této země, přecházely hlasy k ODS je směšné.Tato strana je před politickým funusem.Ale levicová strana mladé generace by tak přišla k hodně levicovým hlasům.Právě tedy zákaz komunistů umožnil rychlejší nástup k moci tvrdé levice.Dle mého názoru jde o pravičáckou komedii,aby se mluvilo o něčem jiném,než kdy se začnou splácet nasekané astronomické dluhy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit