Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • K sobe jsou pani stedri a rychle,zaridili si vysoke odmeny,platy,vyhody,ale kdyz maji pridat lidem,duchodcum penize,to setri,daji jim o 200 vic a nekolikrat zdrazi...Zakonem z lidi tahaji penize,aby meli na sve blaha.Senat je odkladiste duchodcu a vyrazenych,prece nebudou delat,kdyz jdou penize na ruku lehceji..Ti co skoncili jsou pak hejtmani,rediteli,nebo stejne dal alespon v lavici,ne pryc,maji zabehly system...Nase kluci,i zeny maji jit na vojnu,ochranovat vlast,coz je vysmech...,kdyz tu lidem nic skoro nezbylo.Po sametu zde vse rozkradli,znicili,udelali si tu blaha,vyhody,lidi ozebracili,ze zivori,krmi je ochucovadly,E,bez zdravych zivin,co z potravin vyberou,same sizeniny,braky...Nyni se tvari,jak jim zalezi na obrane zeme,kterou tu nadale ruinuji.a snad nebudou nase kluky strilet v zemi divochu,negramotu,kde sekaji hlavy a zivot tam nema hodnotu..,odpaluji bomby na bezbrannych detech,znasilnuji zeny,deti atd,atd...At si jdou strilet ty,co to chteji zavezt,jejich deti...Oni budou v teple u kafe diktovat a hrat si s kluky na vojne jako s loutkami.Pro lidi,zem,tu nejsou penize a najednou jsou na vojnu,coz bude stat moc...
    Z odtupneho maji senatori novy barak,to se delnikovi jen sni,jeho oskubou i z odmen.kde se da,ani komousi si nedovolili takto nehorazne sumy,platy,meli je vzdy.vyssi v procentech
    k delnikum,neprevysovaly co dnes ..At tisk napise,co mel plat ministr,prezident apod.driv,to se radsi taji...Senat by mel delat za symbolicky plat a samy by se zrusili,drzi je hl.horentni penize..,Proto se cpou do politiky nekteri herci,zpevaci atd.,aniz by meli odbornost.,kde kdo a pak spejem k bankrotu,neni odborniku,znalych.....
  • Na co odstupné. když měli kontrakt pouze na dobu určitou... na šest let? Kdo z normálních zaměstnanců na dobu určitou dostane PO JEJÍM UPLYNUTÍ ODSTUPNÉ? nikdo...
  • Ale řeknu vám, že Gajdůšková měla smůlu. Čuba je pro mně nepřijatelný.Všichni tady nadáváte na komanče a on je jejich dítě. Moc dobře si pamatuju, jaké byly nájezdy na JZD Slušovice. Byl to kapitalistický stát v komunistickém státě. V té době se musel pořádně zavděčit. Takže přemýšlejte o tom, kdo z lidí ho volil.A plně souhlasím s příspěvkem od Jana.
  • Vykašlete se na nenávistné příspěvky a starejte se o to, abyste se měli sami dobře (hlavně duševně). Nikdo jiný se Vám o to nepostará.
  • Zadarmo drahých lidí je v naší politice až až ale Senát je největší koncentrace opruzovačů,žvanilůa jiných zlatokopů,kteří si jen na státní útraty za peníze daňových poplatníků vylepšují domácí rozpočet.Stačí se jmenovitě podívat na sestavu a bude všem jasné o co jde.Že jsou v naší zemi sta tisíce chudobných nikoho nezajímá ale kdo žvaní v senátu to je pro novináře solokapr.Je mi z toho smutno kam až jsme to 25 let dopracovali a k tomu ještě i stařík Zeman začíná excelovat,Hnus na hnus.Chce to zorganizovat podpisovou akci za zrušení senátu,když se k tomu politici nemají.Prosím lidi,kteří jsou méně pracovně vytížení aby se této akce ujali.Snad se potom začne něco dít.Vox populi vox dei.
  • Tak v podstatě nechápu, proč se tady tolik lidí rozčiluje.Ti šmejdi byli řádně zvoleni, většina voličů souhlasí se současnou pseudodemokracií, tak o co jde.Všechno to jste si přeci vyzvonili na Letné svými klíči, když vám podvodník a lhář Havel sliboval onu spravedlivou společnost, ve které bude o každého postaráno!Tak teď ji tady máte.O všechny papaláše bude skutečně postaráno a vy jim můžete akorát závidět, držet hubu a krok a až přijde doba, tak je opět zvolit!Velmi by mně zajímalo, zda by se zde našel , alespoň jediný volič ČSSD, který by mě stručně vysvětlil, proč tuto profláklou stranu volí!
    • Jan;kde zijete,copak Panstvo si pri "volbach " k plnym KORYTUM pusti Spodinu?Jste ,doufam stredni generace a tak vite,ze Narod neni zvan k Hostine ,az na par vyjimek.
      Jste-li teprve zletily,tak to vas omlouva.
  • snad byste nechtěli tvrdit,m že si to za svou vyčerpávající a odpovědnou práci nezaslouží *15* *15* *15* *15* *15*
  • Po revoluci bude stejně nutno znárodnit majetky celých vlastizrádných politických rodů.Takže na uvedené lumpy stejně dojde.
  • K U R V A za co!!!
  • Samym rozcilenim jsem udelal chyby,jiz 2.Zkus najit VS,kde.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit