Přejít na výpis diskuzí
Konec bezstarostných let v KSČM a bestiální pitaval
27.10.2017 | Jaroslav Bican
134 příspěvků
-
ten komoušskej dobytek čumí jako vyvoraná myš *15*
-
jak jsem říkal, voličům téhle zločinecko - bolševické partaje je v průměru 80 let, takže ještě si chvilku počkáme a zbytek téhlé lůzy bude brzy pod drnem
-
-
To ty už budeš dávno chcíplej na přijíce..ha..ha
-
-
Neklesej na mysli - doktor Chocholousek ti pomuze...
-
neblábolíme, makáme
https://www.super.cz/534060-mladicka-ruska-14-se-udrela-k-smrti-pri-nekonecne-modni-show-v-cine.html
-
-
-
https://www.sbazar.cz/Fantass88/detail/20785478-moskvic-2140-143
-
xxx
-
-
xxx
-
ty půjdeš do hajzlu zassranej buzzerante a zvířecí deviante *12* .
-
-
Chcípni mrdko.
-
).(
-
-
-
jsem malý , hrbatý a nemám přirození. Proto hledám chlapa nebo aspoň psa na trochu té něhy...
-
-
zmiz zpátky do kanálu.
-
-
... nevíš, komu píšeš, dementní kryso :)))
-
-
-
Pánové, zde brutální reakce neobstojí. Nic neřeší. Zde předkládáme pouze své názory, nebo přání. Málokdy argumenty. Já se domnívám, že kdyby komunisté zanikli / myslím stranu /, nic se nebude dít. Levicovosti je na naši politické scéně dost. Stejně doposud v naši politice nepředstavovali žádný přínos, spíše byli nadbyteční. V Parlamentu se snažili být opozicí, ale co s takovými Grebeníčky, Semelovci, s těmi mohou spět jenom k zániku. Ne, kdyby strana zanikla / a spěje k tomu, když průměr členů je kolem 80 let /, na politické scéně by se nic nestalo. Byl by tam stejný marast, jako je teď. Bohužel.
-
Zákon č. 198/1993 Sb. O protiprávnosti komunistického režimu a o odporu proti němu
KOMUNISTICKÁ STRANA ČESKOSLOVENSKA BYLA ORGANIZACÍ ZLOČINNOU A ZAVRŽENÍHODNOU obdobně jako další organizace založené na její ideologii, které ve své činnosti směřovaly k potlačování lidských práv a demokratického systému.
§ 1 (1) Komunistický režim a ti, kteří ho aktivně prosazovali,
a) upíral občanům jakoukoliv možnost svobodného vyjádření politické vůle, nutil je skrývat své názory na situaci ve státě a společnosti a nutil je veřejně vyslovovat svůj souhlas i s tím, co považovali za lež nebo zločin, a to perzekucemi nebo hrozbou perzekucí vůči nim samotným, jejich rodinám a blízkým,
b) systematicky a trvale porušoval lidská práva, přičemž zvlášť závažným způsobem utlačoval některé politické, sociální a náboženské skupiny občanů,
c) porušoval základní zásady demokratického právního státu, mezinárodní smlouvy i své vlastní zákony a prakticky tím postavil vůli a zájmy komunistické strany a jejích představitelů nad zákon,
(pokr.) -
vivat Meresjev
YEAH !!! -
-
Absolutní souhlas *3*
-
-
Článek napsal očividný trouba. Proč tady zveřejňujete autory - trouby?
-
Komunistický Filip mi dluží po jednom soudním sporu před X lety ještě 1 000 Kč. Do dnešní doby jsem je od chudáka Filipa nedostal. Boží mlýny melou pomalu, ale jistě.
-
-
Vám dluží jen peníze, bohužel velká část komoušů dluží lidem za jejich zničené životy. *13*
-
-
Korben máš pravdu. Moje žena se nedostala na školu jenom proto, že jednou byla v kostele a nějaký komouš jí tam viděl, prý není dostatečně uvědomělá. Co tam dělal ten komouš to jsem se nikdy nedozvěděl.
-
-
No, patrne spehoval, kdo jde do kostela, aby ho pak mohl udat...
STBacka praxe... -
-
U tebe špehovat, kdy jdeš na hajzl redakce Tiscali kouřit buřty, ty kuřbuřtí držko Sajmonova.
-
-
-
xxx
-
-