Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak a máme tu oslavy konce II. světové války??

    Ve srovnání s jinými výročími je toto médii zmiňováno jen okrajově a bez valného zájmu. 

    Týdenní masáže u příležitosti sametu, týdenní masáže kolem Palacha vystřídalo mediální ticho ve strachu, aby nebyli autoři považováni za ruské trolly. Tichá diktatura nese ovoce. 

    Na ČT 1 jsme mohli vidět, že při pietním aktu stáli dva muži s ukrajinskými prapory vedle památníku. Česká vlajka nikde. 

    Promiňte Vy všichni, kteří jste za naší svobodu položili své životy bez ohledu na Vaší národnost a politické smýšlení. Omlouvám se za přizd..ráčství českých médií. 

  • Děkuji co nejúpřiměji soudruhu cenzorovi z rusáckého pelešince, že svým bdělým okem zavčas zaregistroval můj příspěvek zcela "nekorespondující" se zde na plné obrátky jedoucí komoušskou agitkou ve vztahu k rusáckým okupantským - pííííííp - a ihned ho smázl.

    Tentokrát dokonce bez banu - Ááááno jak mimořádně šlechetné Kremelský poskoku zeMANe a jeho "levá" ruko komouškonfidente - kobliháři s číňanskou rudou čepicí Bureši.

    Bohužel zde nelze vyjádřit skutečný stav oblíbenosti rusácké -píííííp- a jeho českých přisluhovačských lokajů u drtivé většiny českého národa pamatujícího již jako dospělí dobu z přelomu 50-tých až do sklonku 80-tých let. Pokud se konečně češi nevzpamatují a bolševický slizký hnus nevezmou hákem, byl by to od cenzora ban nejen pro současníky, ale min. i pro pravnuky našich pravnuků.




    • KIMCID

      ano nahlášeno poděkuj  si za ban sobě sám.ty rudá špíno

      • Od tebe - a rudá špíno??? Jsi jen směšný bolševický pšouk.

        Nezapomeň zase na výblitek typu - důkaz,  bezmoc, ..... 

        Už ti tvoje máma konečně práskla s kterým rusáckým -pííííp- si tě udělala?

        • Pane Nováku, jaký je rozdíl mezi rudou špínou a špínou jakékoliv jiné libovolné barvy?

          Pořád jde o špínu ne? 

          • To se musíte zeptat KIMCIDA - viz výše, kdo začal s rudou špínou.

            M.j. pravdu má v tom, že rudou si na dlouhá léta přivlastnili rusáci s komouši a podobnou -pííííp- a to jsou jak známo špinavci non plus ultra - takže asi ve spojitosti s nimi.

            • Dobrý večer pane Nováku. Děkuji za slušně koncipovanou odpověď. 

              Máte pravdu - barva nemůže za to, když si jí přivlastní lump. To je osud rudé, oranžové, modré i žluté. 

        • KIMCID

          Něco k tematu nebo je to pro tvoje nízké IQ moc náročné?

  • ANO rusové Prahu osvobodili. Ovšem v srpnu 1968 se z osvoboditele stal obyčejný rusák.Hnůj všech hnojů. Okupant který tady při svém tažení zabil desítky lidí. Jen tak. Pak tady desítky let rusák parazitoval.Právě pro to všechno zapomenuto. Rusák je šmejd a odpad světa. Kterého je třeba likvidovat kdekoliv se vyskytne. Okupaci mu nikdy nezapomeneme. A je to třeba pořád připomínat těm ruským špínám ,které tady lezou po republice.Tady vás nečeká nikdy nic dobrého. Kdykoliv bude šance, budeme vás kopat až na hranice!

    • KIMCID

      Omyl osvobodili Sověti čili mix národú sovětského svazu taktéž okupace.Okupaci nařídil sovět Ukrajinec Brežněv

    • Prahu osvobodily už jednotky pana generála Vlasova - které si uvědomily, že bojují na špatné straně!

      • KIMCID

        Moji rodnou část ne 

        • A koho to zajímá nicko.

          • KIMCID

            No tebe ne nevzdělané ouno

    • To nick Okoun - stejně vyhraněný jste vůči německým okupantům? Že v tomto smyslu jste nevystupoval v březnu. Kolik jste těch rusáků prosím vykopal až na hranice? 

      Nebo hrdina, když se to hodí? Kurvahošigutentag???

    • Pražské povstání vypuklo 5.5.1945. V té době generál Patton s jednotkami US Army byl už na demarkační linii u Plzně, zatímco sovětskaja armija se hnala na Berlín, aby tam byla co nejdřív a měla co největší lup, pokud ovšem cestou nezdrželi při neznásilňovali civilních německých žen.

      Generál Patton žádal Stalina o souhlas s překročením demarkační linie, aby mohl přijít Praze na pomoc. Stalin to odmítl s tím, že v opačném případě bude sovětskaja armija pokračovat dál na západ až k Atlantiku. A tak nacisti v Praze zabíjeli civilisty a US Army jim nesměla přijít na pomoc.

      Když gen. Patton prohlásil, že i přes Stalinův nesouhlas pojedou jednotky USA Praze na pomoc, tak se sovětskaja armija honem obrátila od Berlína ku Praze, aby tam byli dřív než Američani. Jenomže Rusové dorazili do Prahy až s křížkem po funuse ráno 9. května, když už byla podepsaná kapitulace nacistické říše.

      To ovšem Pražané nevěděli a sovětskije tovarišči se nechali oslavovat jako "osvoboditelé", pokud ovšem nechlastali, neznásilňovali pražské ženy a také trochu neloupili.

      A tak, ruso-řiťo-lezci,  teď mi můžete začít nadávat a "hledat" vymýšlet "nepřesnosti" na mém vyjádření.

      • KIMCID

        Pleteš si Rusko a sovětský svaz.

    • josef.chmela

      Jinak zdravý? Až na tu hlavu a různé fóbie, že. Ti, co každého chtějí hned kopat, jsou vždy sami neschopní ničeho  a něčeho dosáhnout, protože jim příroda nenadělila a své frustrace pak vybíjí psaním hloupostí a vyhrožováním. Jsi chudák k politování.

  • Bohužel,pražané,tak alespoň jeho většina,nevzpomíná na naše osvoboditele Rudou armádu.Nikdy se nechovala vlastenecky.Vždy zaplňovala Václavské náměstí všem vladařům,bez rozdílu.

    • josef.chmela

      Pražáci jsou pražáci. Ti jsou schopni pro mamon a privilegia ohnout hřbet před každým.

      • KIMCID

        Teď nějaký békají na staromáku

        • Co je to proti tvým rusofilckvým výblitkům. 

          • KIMCID

            Ano ty je píšeš tak že víš co píšeš.Rudá špína novák.

  • KIMCID

    Mojí rodnou část Prahy osvobodila Rudá armáda.A část Prahy v které jsme bydlel 22 let osvobodila ROA.

    • No asi máš pravdu. A při té příležitosti nějaký rusák znásilnil tvoji matku a  počal s ní tebe. Protože jinak by se nic tak -píííííííp-  nemohlo vylíhnout.

      (nebo mu dala dobrovolně???? - tvůj rusácko...... by tomu napovídal).

  • Pražské povstání byla akce českých zrádců z Prahy, kteří celou válku s Němci kolaborovali a když chtěli Němci z Prahy odtáhnout do Americké okupační zóny, tak vyvolali zcela zbytečné povstání jen proto, aby se ze zrady očistili. Kdyby Němce nezablokovali, tak by Němci bez bojů odešli. Oslavovat takovou debilitu mohou jen jedinci chabého ducha.

  • Odpůrci eurohujerské diktatury se možná jednou vzmuží a budou hledat inspiraci v aktivitách odpůrců nacistické diktatury.
    • Pomatený soudruh z Vejprt se bojí jakési "eurohujerské diktatury". Nevím co ten blud znamená, ale vypadá to schizofrenii či paranoiu. Chtělo by to konsultovat s MUDr. Chocholouškem.

  • Válka je něco, co snad ani nelze hodnotit nějak "zpětně." Nikdo z nás to (většinou) naštěstí nezažil a může tedy těžko soudit.

    Těžko definovat hrdinství a zbabělost tváří v tvář reálné smrti. Měli bychom se všichni snažit, aby ani naše děti nic tak strašného nezažily. 

    Memento německé agrese (a jejich spojenců v mnoha evropských zemích) je příliš vážné než abychom se vzájemně uráželi v diskusi o něčem tak vážném. 

    Tichou vzpomínku obětem války. 

  • To se to soudí, to se to hloupě mluví, 

    vy "slavní" povstalci z hor a mluvčáčkové,

    když jste u toho nebyli a houby víte, co se tenkrát dělo!

  • paradoxní je,že největšího a nejvřelejšího přivítání se náckům dostalo v Praze.Pamětníci z řad Wehrmachtu,SS jednotek a Gestapa to svorně uvádějí.Dokonce Dolfa ve svém projevu doslova říká-MOJI PRAŽANÉ...a aby v tom Pražáci nebyli sami,tak podobně to bylo i v Brně,kde horlivý starosta ještě týž den večer nechal přejmenovat Náměstí Svobody na Adolf Hitler Platz...proto se vlastně ani Čechům moc nechce slavit osvobození Rudou armádou...ony všechny ty rodiny Havlů a jim podobných vítačů hnědých kabátů nemají důvod oslavovat nějaké osvobození,když se vlastně za války měli výborně...proto je lepší vylézt na Staromák a vyřvávat Putin fuj....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit