Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • https://www.krimi-plzen.cz/a/vlajku-vratil-poctivy-nalezce/
  • KIMCID

    Stejně tak je diskutabilní Churchill.Ale chápu starostu Topáka ,v životě nic nedokázal tak alespoň tohle si připíše.

  • Nemuzu drzet zobak, protoze zadny nevlastnim...

  • Diskuse neni o osvobozeni Prahy, ale o sose Koneva, coz je dost diskutabilni osoba...

  • KIMCID
  • Komu nám? Mluv sám za sebe. Zatím o tom žádný plebiscit ani Praze 6 ani v Praze či republice nebyl. Tak drž zobák.

  • Ti nejstarší pamatují a ti starší také vědí., proč Rusové stojí za těmito svými idoly, a to i včetně Stalina, byť ho odsoudili za ony přečiny. Oni totiž zaručili, že rusko bude Ruskem a ne nějakou německou či jinou  kolonií.Kdo nechápe, nechť si shlédne pár filmů a dokumentů z II světové války. A ze stejných důvodů dnes stojí za Putinem. Ten udělal opět z Ruska světovou velmoc, možná s větším vlivem než bývalý Sov. Svaz. Denně se o tom můžeme přesvědčovat a všichni ti rusofobové mohou nanejvýš prskat a skřípat zuby až do zpitomění, které už u nich dávno nastalo .A oni  Kolářové a Petříčci by měli nejvýš pokorně mlčet, protože v oné době ani neprcali do plenek a vědí tak H.O..  A Zeman a jeho příznivci jen reagují pragmaticky na skutečnost.A to bez ohledu na nějaké podlézání, jak to činí jeho kritici.(Viz jeho návštěvy v Číně, Israeli, a t.d.) Rus a nakonec i ten zprofanovaný Němec je totiž na rozdíl od Čechů či spíše čecháčků vlastenec.

  • Až si bude hradní opilec stavit z peněz daňových poplatníků vysněný bungalov tak si může Koněva nastěhovat  na zahradu hned vedle sochy Mao Se Tunga.
  • gaheris

    Ta hláška NEJSME JAKO ONI sedí jak p.r.d.e.l na hrnec, protože taková zlodějská verbež ti ONI teda nebyli!!!

  • Bourání soch je pražská tradice... 

    Často přenášená do okolí hlavního města.

    Po 1. světové válce odstraňování soch rakouských císařů, 

    Po roce 1948 odstraňování soch pana presidenta Masaryka

    V roce 1962 odstřel FRONTY NA MASO na Letné, včetně té zrůdy Stalina

    Atd, atd,,,,

  • Nezávislost je fajn. Existují ale také mezinárodní a dvoustranné smlouvy, které je dobrým zvykem dodržovat. Nebo sednout ke stolu a sdělit protistraně, že jsme tu válku vyhráli my a vlasovci, na Plzeňsku USA a Rudá armáda tu byla jen na výletě. Koněv potom dostane ruksak a bude umístěn do Prachovských skal. Takhle nějak? 

  • S tou nezávislostí opatrně. My nejsme nezávislí, ale naopak, silně závislí. Na USA. Potom na Německu. Potom na Bruselu. A kupodivu, vůbec ne na Rusku a Číně. 

    Až nebudeme v NATO a EU, budeme asi nezávislí. Ale to bude ještě nějakou dobu trvat. Až pravda zvítězí.A ty jmenované mocnosti se historicky znemožní. Otázkou bude, kdo o nás bude mít  zájem. Ne jako do té doby-o kolonii, ale o partnera. Reálně to vidím tak na země Visegrádu. Ovšem také po rozpadu EU a NATO. To je-bude, více jak reálné. 

    Rusko, Indie, China. (RICH) "rič". To je budoucí silná vůdčí světová trojka. Mimo jejich dosavadní BRICS s mnoha dalšími pozorovateli. Určitě o tom ještě mnohé uslyšíme. A já  se nikdy v tomto tipování - jak to bude, zatím nespletl. 😛

    Ryba smrdí od hlavy ale tady máme hydru. 😈

  • "Načo je vojákovi Koněv..."

    "Zbúrajme Koněva..."

    volně dle majora Terazky

  • KIMCID

    pokud jsi z Brna tak tam mají pořád 1845

  • KIMCID

    Taky si to o Občanovi myslím.

  • KIMCID

    Koloběžka nevím odkud jsi a vesměs mě to nezajímá.Prahu pro mě osvobodila RA. Povstalci v Košířích dostali tak na zadel že byly rádi že sem RA dorazila.

  • Pokud nekdo nechape, ze jsme nezavisly, suvereni stat, ktery si do premisteni jakekoliv sochy nenecha kecat, tak se neda nic delat...

    Jinak mas pravdu - skudce statu je treba eliminovat - ryba smrdi od hlavy...

  • Koloběžko, jak je patrné z reakcí celé společnosti, nejen občanů Prahy 6,  bylo postupováno velmi nevhodně, dá se říci, necitlivě až buransky  a proto vznikly ty logické názorové třenice. Provokovat nejen Moskvu, tímto buranským přístupem, muselo vyvolat očekávatelné reakce. Osobně  bych všem těm provokatérům  nakopal  zadky tak, že by už nikdy neměli šanci škodit ve veřejných funkcích. Politika je umění možného, ale takovéto buranství nemá v politice co pohledávat. Je snad zbytečné připomínat, že nejen Praha topí ruským plynem, že?! Proč ten nevadí? Je přece ruský! Apropos, vrabci si cvrlikají  na střechách, že  prý v Rusku skončí výroba našich automobilů. Pokud se tak stane, KOMU je budeme potom prodávat? A co s tou mnoha miliardou investicí do továrny? Do šrotu?  A tak mohu pokračovat s dalším. Takže, koloběžko, pokud někdo nevidí souvislosti a možné dopady, a pouze si honí své špinavé triko, je to škůdce státu a jako takového je třeba ho eliminovat. Pokud ale mluvím k někomu, kdo tohle nechápe, tak nic naplat, nebylo ti dáno...se svými malým kolečky, daleko dojet.😈

  • Je videt, ze tva lecba v Bohnicich je stale neuspesna...

  • KIMCID

    jj na Tomise čili Václava Havla

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit