Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dzixy
    Bůh ho ví, co je pravdy na Čunkových "obviněních", ale pravdou je stav, který je neúnosný. Co mají poškození z toho, že hlavní tunelář si odseděl svůj trest, když spousta lidí je i nadále oklamána a svoje peníze ani byty již asi nikdy neuvidí. Teď do toho nelidský konkurz, který na úkor jedněch - vyhnáním na ulici - chtějí odškodnit druhé. Spravedlnost "po česku". Zdá se však po všech informacích z médií, i vyprávění poškozených, že přece jenom něco pravdy bude na pomalém snižování hodnoty zůstatku H-systému. Kdo je tomu vinen snad prokáže nějaké soudní řízení, i když zase u našich soudů bych moc pravdy nehledal.
  • Jedna partička kradla a druhá platila.Vzhledem k okolnosti že žijeme v Česku-odpovězte mi na otázku-kdo byl potrestán,zloděj nebo plátce?Odpověd všichni známe.Kdyby jsme byli normální demokratický stát,vláda by se postarala o nápravu,páky na to má.Věřím že v tomto případě by se nenašel nikdo s negativní reakcí,ti lidé si už zažili dost. A zloději,pokud vím,za všechny to odnesl pouze Smetka.Holt Česko,není se čemu divit.

  • Ti lidé stavěli na pozemcích, co jim ani náhodou nepatřily. Stavěli budovy, na které neměly stavební povolení!

    Rozhodnutí soudu je v souladu s právními předpisy - i když se zdá být nepřijatelné pro mnohé lidi. Takže nejspíše nebude realizováno, protože je v rozporu s bolševickým cítěním, co tu zapustilo kořeny hlouběji, než se zdá! A zdá se být neslučitelné s přijatelností uplatňování práva sui generis. Takový rozsudek není nikdo ochoten akceptovat. 

    Ale že se předkové těch nabobů z H-system chovali stejně k lidem, co budovali majetky po celé generace, které rozkulačili a "znárodnili" - to nikomu nevadí!

    Když si někdo dělá na pozemku který mu nepatří co chce, tak to jsou dobré mravy? I když se ohání tím, že to dělal v "dobré víře"? 

    Ostatně - já považuji za nadstandardní chování správce konkursní podstaty, který chce doplatit za každou nemovitost (na kterou sice už dali "zálohu" 150.000Kč) - a to včetně pozemku v této lokalitě - ubohých 2.500.000 Kč! 

    To jim půjčí každá banka. Konkrétně KB jim nabídne osobní úvěr na 8 let se splátkou a 33 002 Kč/měsíc, RPSN = 6,09% a celkem tedy klient zaplatí 3,145.490,24 Kč.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit