Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ani 111 soudruhů Hitlerů by nedokázalo to co dokáže náš Vůdce Putin!
  • Komunismus je nejtěžší diagnóza.
  • Jo, konspirátorů je dost a dost. Vzhledem k tomu, že vykazují známky pokročilé demence, podporuje jejich existence moji teorii, že blbců je na světě víc než lidí *1*
  • A co na to ten fašistickej trpajzlík z Kremlu?
    • Jaceňuk tam jel vyjednávat?
    • Chtěl jsem tě nazvat krávou,ale to bych se musel kravám omlouvat, neboť jsou užitečné. Ale pro tebe je příhodný anglický výraz "pussy". a pokud se chceš dozvědět víc (myslím že při třech obecných, které jsi absolvovala, anglicky neumíš) Tak si zvol Gooogle , napiš pussy a po otevření klikni na obrázky. jsi tam v mnoha podobách!

Pro ostatní slušné čtenáře: "neotvírejte prosím před dětmi!"
  • Jojo, čtu to tady a skutečně si říkám, že blbců je na tom širém světě víc než dost. Naštěstí jsou podle těch konspirátorských a antisemitských blábolů snadno rozeznatelní *1* *1*
    • Pak tedy příjemné počtení.
      Já si o Vás nemyslím, že jsme blbec, jste jen příliš velký optimista.
      • Nějaký chaos v mluvnických osobách... *3* Vrťan navíc?
  • 110- ti procentní souhlas. Ví velmi dobře o čem píše.
  • Velmi dobře napsáno - jen zemanovci si stále nedokážou uvědomit, že k tomu aby to hulvátské, sebestředné, křivácké, věčně přiožralé nic nemohla většina lidí v této zemi ani cítit nepotřebuje žádné temné síly ani CIA v pozadí. Pouze stačí když ten jejich favorit otevře svoji uslintanou vepřovou tlamu a vyzvrací nějaký svůj "bonmot".
    • Josefe, probuďte se, hulvátské sebestředné, křivácké a přiožralé prase již zemřelo a zůstavilo nám tady profesionální vdovu, vzpomeňte si přece *15* *15* *15*
    • nesvéprávný nemůže nikoho urazit je to kchárlův chlapec nedávno vylezl z pemprsek
    • Opakuji, urážíte veřejně hlavu státu, pokud nezkročí provider, předám věc policii ČR.
      • A to ve svobodné demokratické zemi se nesmí kritizovat president, který je alkoholik a chová se jak hospodský povaleč, mluví jak dlaždič, dělá ostudu v zahraničí, provádí podrazy a zákeřnosti? Zvolilo si ho pouze asi 20 % občanům ale ostudu dělá a škodí všem občanům ČR.
        • no ale kritizovat ho po smrti? chudák Havel. Jinak, nezvolilo ho přece 20 procent občanů, ale museli zavřít Sládka, aby byl zvolen - vy si na to nevzpomínáte?
        • Prosím Vás ještě dovětek, Vaši kamarádi, povaleči a zloději, nemají rádi, když se napíše všem a všichni. Za kohopak mluvíte Vy oslíku? Za všechny?To je tedy vidět, že se schováváte za masy a tudíž jste zbabělec. Nám co potřebujeme východní trh, protože na rozdíl od flákačů jako jste vy, chodíme do práce, naopak Pan Prezident pomáhá. A to jsem nikdy nebyl pionýr, svazák, estébák ani komunista na rozdíl od některých z Vás.
  • To mně připadá jako za komoušů, všechno zlé bylo USA a to dobré Rusko a výsledek, okupovali nás Rusové.Kde se bere ta nenávist vůči USA.Já mám nenávist jedině proti komunistům, estébákovi a soudruhu Babišovi, Rusko vůbec nemusím
    • Koukal jsem se na stránky 22 baráku v Stanau a blockenfurer ještě hledá tvoje číslo. Máš se hlásit ve sprchách.
  • A mě se článek líbil a dost často jsem v tom spatřovala některé své konspirativní kamarády. Každý má teda konspirační teorii jinou a opravdu se to těžško vyvrací.
    Na druhou stranu, možná že jsou tak oblíbené, protože u některých konspiračních teorii se časem ukázali jako pravdivé. Ale těch je pomálu :).
  • Komunistická lůza nemůže překousnout, že se píše pravda o Zemanovi. Ona je totiž nesamostatná, potřebuje vůdce, aby jí říkal co má dělat a postaral se o ni. A když se ukázalo, že ten její vůdce je obyčejný hospodský povaleč a ožrala se všemi nedostatky charakteru násobené alkoholismem, jako je prolhanost, křivost, zákeřnost, nečestnost atd. tak z toho má lůza záchvaty děsu.
    • No to je take nazor, nicmene byl zvolen vetsinou,coz evidentne nemuze pro zmenu prekousnout particka rektalnich alpinistu (kavarna,havloidi, + zmanipulovani zacci ruznych skol a gymnazii,atd.)a zastancu, mimo jine, Schwarzenberga( ucastnika Bilderbergu, clena Trilateralni komise a znamosti a obchody s Provodem-Mrazkuv kamarad!!! aj., aj.) snazici se prosadit zajmy angloamerickeho smejdu oproti zajmum ceskeho naroda. Tim se ukazuje ze tato vyse zminovana particka ma plnou hubu demokracie, ale kdyz je vysledek demokraticke volby proti jejimu presvedceni a zajmum, tak se tato demokraticka volba z jejich strany neuznava a shazuje. Jinymi slovy o demokracii jen plane hovori,ale kdyz ji maji prijmout,tak skutek utek.....asi tak vazeny pane prispivateli.

Pro info:
      http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/schwarzenberg-byl-obchodnim-partnerem-mrazka/
    • nevím jsk komunistická lůza, ale já jsem ráda, že Zeman sám se odhodlal (aspoň někdy říci pravdu a nepapouškuje jako blbec co mu noviny v cizích službách nakukají
    • Vy máte chybu, Vy nechcete vést dialog, Vy chcete tleskače.
      Jenom Vám připomenu fakta. Z vebu vyplývá: http://volby.idnes.cz/prezidentske-volby-2013.aspx že s 20% voličů lžete jak když tiskne. A nebo jste blb co neumí počítat. Přičemž nikdo nikomu z těch zbylých nebránil se voleb zúčastnit. Takže prolhanost a křivost je na Vaší straně.
      Prolhanost a křivost je markantní na "daru církvi" kdy i Váš "pan kníže"schválil tento zákon za podpory kriminálníků, kteří byly den na to odsouzeni za korupci, tedy jednoho kriminálníka. Díky němu tento zákon prošel, je to také prokazatelné pane stupido!
      Ano, není nic špatného na kritice hlavy státu, jenomže zde nejde o kritiku, ale o cílené urážky demokraticky zvolené hlavy státu.
      Co si mám myslet o spontální akci, kde mají všichni stejné červené papírky? To bylo i na "nezávislé " ČT, zadarmo drahé vidět.
      NN pane chudáku, nemáte na to argumentovat, mimo to že mi vynadáte do komunistů atd, dáte mi mínus a pak se zacyklujete. Na nic víc totiž nemáte. Jen na hulvátské výlevy.
      Proč se tedy nezruší poplatky za Tv, které zavedli komunisti, a ti přeci cokoli udělali je špatné? Proč nechodíte pěšky a topíte si plynem, když jste pro sankce proti Rusku? Proč to mají odnášet za takové hajzly, jako jste vy, slušní lidé?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit