Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stále chybí zákon o státních úřednících, takže si tam politici vždycky nacpou své často neschopné nebo spíš všehoschopné kamarádíčky.
    • To je výmluva. Zaprvé mělo dojít podle vládních stran k redukci státní správy, tedy hlavně ministerstev, odkud ta byrokracie vychází a kde se berou největší peníze. K tomu zjevně nedošlo, podle toho, co tady čteme. Já bych těm ministerstvům sebral nejméně 20% ze současné roční spotřeby. A až na výjimky, kde jde o hodně peněz, bych zakázal používat externí služby - tam stejně dochází jen k rozkrádání, protože výběrová řízení většinou nebyla a ceny nadsazené. Zákon o státní službě chtějí všichni, ale neuvědomují si, kdo všechno v té státní službě zneužívá a krade (nechá se uplatit). A vleče se to rok za rokem dál. Pak přijde ČSSD a začne se to ještě víc rozrůstat. To chcete z ČR, původně nejpřednější země z Vých. Evropy a za první republiky na úrovni nejvyspělejších, udělat Řecko? Jak to, že tohle Kalousek dopustil? Sebechvála smrdí, Kalousku.
    • při současném zadání,úředník nepřítel občana,je jakýkoliv zákon k ničemu! *16*
      • To je pravda. U nás jsou stále zákony jen na vytření...(zakázané slovo)... tak jako za komunismu.
  • Za co tedy berou úředníci peníze, když najímají aby to co mají dělat za ně dělali jiní. Nebo ti jiní jsou jejich kamarádíčkové a pak se šábnou. Tak to jistě je!!! Pane prezidente Zemane konejte co nejrychleji a zbavte nás toho bahna.
    • Možná za to, že své podřízené (dle svého výběru), opečovávají v pracovní době tak, jak to probíhalo u bývalého premiéra, zbabělého, rozmazleného lháře.
    • Za co berou peníze ??? Za válení !!! Ministerstva často jsou vlastně "trafikami" pro rodinné příslušníky, či známé, popřípadě dohozené odjinud. Přitom se nedělá žádné výběrové řízení. Prostě zaměstnání na ministerstvu dostane předem vybraný dohodnutý uchazeč bez ohledu na jeho schopnosti. Každý nový ministr po nástupu vyhází polovinu svého úřadu a nebere si kamarádíčky a dohozené známé někoho mocného, aniž by uměli byť i jen malou násobilku. Zato platy nejdou pod 30 tisíc + vysoké odměny. V práci nic nedělají, protože nic neumí a jelikož musí být vypracovány zadané úkoly, zadají se externí, obvykle spřátelené firmě ( viz např. Drábek byl zde v těchto podvodech jedničkou ) a zaplatí ze státních peněz Zatím si stovka zaměstnanců hraje počítačové hry anebo jiné záliby. Prácí přece někdo někde udělá...
  • neschopné lidi z ministerstev vyhodit a nahradit schopnými. Zbytečné náklady navíc nechat vrátit do státní kasy těmi co si to objednali.
    • Přesně tak! Nahradit škodu v plné výši a pokud mu zůstanou dluhy, tak za tatíčka doplatí potomek...vždy se dědila i dluhy. Kvůli 1,-Kč dlužné na FÚ jsou schopni zaměstnat ze 3 úřednice a napsat ze 5 upomínkových a výhružných dopisů....co toto všechno stojí peněz a zbytečně! A miliardy jen frčí, státní dluh se jen prohlubuje. Jako stát jsme se stali osudou a pobavením celému světu!
  • No tak taký šolich bych bral sedět a nechat si vypracovat jakýkoli návrch a dostat za to královský plat a zaplatit to musí danˇový poplatník JAKO BERAN to se potom vládne a jak se hlasuje tak ani neví co a o čem hlavně že to projde jak udělá soustružník zmetek dostane to stržené z chudobného platu a poslanec ten je nepostižitelný tomu to ani nepříde že schvaluje zmetky hlavně že v korýtku je dost melasy stydˇ te se nebo se za vás stydí rodiče?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit