Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to strašné, kolik u nás stojí jídlo a vůbec všechno. Kdybychom to měli blíž do Polska, tak bychom jezdili určitě tam. Alespoň jednou za měsíc na větší nákup. Takhle si akorát tak můžeme hlídat slevy a nakupovat v nich. Hodně jsme se uskromnili, takže s penězi vyjdeme, ale není to žádná radost.

• gaheris

Propánajána, co budeme dělat?

• My jsme s ničím jiným nepočítali.

• ...tento nainstalovaný .. totální hlupec  Nekula, který viděl zemědělství z rychlíku .. nám už rok vykládá pohádky o kontrolách,  jó, ještě zapomněl přidat ... tento hň@up .. točený salám a už by to bylo vše...:-)!!

• Jezevci se pakují, hokynáři se pakují  a my to prostě platíme, platíme a platíme. Jak jinak?
    A elektrikář s pomateným politologem nám k tomu zvednou daně a bude. V čem jsme tak úžasně jiní od zbytku Evropy, že se v tom plácáme nejvíc?
    Hlavně, že se nemusíme za ty panáčky stydět. Těm, kterým se nafukují volátka, ti určitě ne. 

• A co s tím děláte? Nic. Jenom žvaníte že to monitorujete a že to budete řešit.

• Potom vyšlou signál. 

• Diwa

To by mě zajímalo, co to jako všem lidem přinese ? Nic ! To je naprosto stejné, jako bych se každý den díval na zahradě, jak mi roste tráva.....no a co jako ? Já toho Nekulu prostě nechápu......

• Nekula se probral. Asi paní Nekulová často nenakupuje. Tohle by mu řekla každá tetina. A co s tím? Němci musí rejžovat. 

• No - pani Nekulová zřejmě kupuje jen cukr a vejce...

O nich pořád Nekula mluví...

Kontroly budou pokračovat, hrozí Nekula...

No - tak to nám hodně pomůže...

• Tak nějak, Když vidím toho pana Prouzu, jak si z nás dělá bezostyšně legraci, tak nevím, jestli ho, až ho příště potkám na I.P., nekopnu do jeho arogantní zadnice. Jenže to by se mu rozsvítilo jenom tam a je potřeba světlo hlavně kotrbě. 😛

• Prouza - jo tak ten je skutečně na dobře mířenou čenichovku...

• Pěkný výraz tahle "čenichovka." Díky za obohacení slovníku.😉

• Lidi si pořád stěžují, že nemohou vyjít s penězi, tsss ☹. To já s penězi klidně vyjdu -------ale už se s nimi nevrátím! 😎

P.S. V. Menšík, blahé paměti, kdysi na Silvestra. 😇

• No né - to je ale překvapení...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit