Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A to zlatý poklad byl "prodán" (není dost sprosté slovo, kterým by se to dalo jinak nazvat) na váhu, bez ohledu na historickou hodnotu. A bez povolení historické předměty vyvézt.
  • Po tom,jaké lumpy si komunisté zvolili do funkcí to bude mít národ,až vyrazí do ulic snažší.Stačí všechno,co od údajné revoluce dřepělo ve Sněmovně a Senátu,lifrovat šupem,na přátelský pokec s katem.Tam by je už katovský mistr, rozšafně, naučil zpívat o jejich lumpárnách,všechny.
  • Pro naši zemi je třeba ,aby se mladá generace dostala co nejrychleji k moci a tomu přihlouplému stádu důchodců,které jásalo pro Havla,Klause a podobné darebáky a potom pomáhalo rozkrást státní majetek,přes kuponové privatizace,zajistit takovou dietu,jakou neměli ani vězńové za nebožtíka Hitlera v koncentráku.Komunista Ransdorf ,přemlouval komunisty,aby se též zúčastnili kuponové privatizace.Takový ekomomický primitiv,který hrabe nehorázné peníze za poslancování v EU s tím neumí vyjít a ještě se miliony zadluží.Proto komunisté,kteří takovému primitivovi pomohli ke korytu,by mu měli pomoci ,jím nasekané dluhy zaplatit.S takovými lumpy,které si zase komunisté zvolili do vedení,bude tato strana jen vyhnívat.Chce to dostat k moci tvrdou levicovou stranu mladé generace.S tím bandou darebáků.kteří sedí ve Sněmovně a Senátu,vede cesta pouze ke státnímu bankrotu a stát se kolonií Západu,zvanou Česko.
  • Nevím co to ten člověk plácá !Německo to už v minulosti dovedlo jenom ke zničené Evropě.Když pomyslím,že náš zlatý poklad se v tichosti bez vědomí národa přestěhoval do německé národní banky výměnou za bezcenné papírky, je to jenom pokračování toho co už jednou neztihli !
  • Potřebujeme také svého Sarrazina! Dřív než nám Velký ekonom předvede svojí dvojitou transmutaci koruny v euro a následně v biomasu krytou dluhopisy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit