Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zapoměl jsi ještě na s. Bureše.

  • Zpomaluje...???

    Spíše - daleko méně se testuje...

  • Od dubna letošního roku připravila skupina odborníků kolem pana docenta Mariána Hajdúcha dostatek strategických dokumentů a z těchto vyházejících odborných doporučení  - ale  jen malá část z  nich byla realisována.

    Velká část jím navrhované strategie boje proti epidemii ani nebyla plně uvedena do praxe, což se podílí na mizerném stavu zdravotní péče v této oblasti velkou měrou! 

    Je velmi podivné, když se odborník, pověřený Ministerstvem zdravotnictví úlohou národního koordinátora testování na 2019-CoViD o plánovaných záměrech tohoto Ministerstva dozvídá až z médií...

    Je cosi shnilého ve státě českém...

    • Může připravovat koncepce  kolik chce.Odborník to ostatně je.Ale do celkové koncepce mluví každý kdo má v zadku díru.Vyhlášení odborníci jsou MUDR Fiala, MUDR Okamura, MUDR Pekarová.Nechybí MUDR Kalousek.Všichni tihle tlučhubové - hned jak je jim přistrčen mikrofon před nevymáchanou hubu, začnou chrlit argumenty co je všechno špatně.A pádně se snaží argumenty vykřičet do světa.Pěkně silně po bolševicky! A blbé je, že šašci od novin jim to žerou a všechny ty jejich trapárny publikují.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit