Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ta čísla jsou smutná. Má to ale i dobrou stránku. Přes milion lidí zemřelo s koronavirem. JAKO ZÁZRAKEM ale už nikdo neumírá na chřipku, rakovinu, infarkt, mrtvici, pádem stromu, mostu, při dopravní nehodě atd. Dokonce i sebevrazi a zločinci zmizeli. TAKŽE STAČÍ KDYŽ SE POPEREM S KORONAVIREM, necháme se naočkovat A BUDEME VŠICHNI NAPROSTO ZDRAVÍ ŽÍT NAVĚKY!!!!!!! A to je dobrá zpráva.........😯  no vlastně v Nice byl nějaký teroristický útok......ale zase kdyby útočník měl roušku a udržoval protikoronový dvoumetrový odstup od obětí, všichni by žili. Takže teroristu zavřít, že nedodržel protikoronová opatření a ohrozil tak druhé na zdraví a životě...... 

    • Civilizace, která se nechá totálně destruovat nějakým covidem, nemá právo žít civilizovaně. 

      • josef.chmela

        Tak zalez do jeskyně nebo hybaj zpátky na strom.

  • Stále víc se hrbíme před covidem a co nevidět, za chvíli se budeme už jen plazit před ním a přitom se naplno oddávat autodestruktivním aktivitám tak, jak si to přejí misantropové z řad vyznavačů rouškové věrouky. Proč bych měl ve jménu boje proti koronaviru páchat pomalou sofistikovanou sebevraždu tím, že se nechám stále víc omezovat nějakými omezenci, kteří propadli koronavirové hysterii ?

    • Napíšu to asi takhle. Kdyby tu nemoc kterou jsme si teď prodělal dostal muj 75 letý(nemocný a po třech operacích) otec tak už tu není. Minimálně ještě týden se z toho budu sbírat. Ale zdraví nemocnému nevěří.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit