Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Situace se nelepší, proto bude naše strana a vláda tzv, rozvolňovat...

    To je proti logice...

    Ať se zeptají sestřiček, které pracují na ARO a starají se o pacienty s kovinem na plicní ventilaci...atd...

    Nebo - ať je jdou na ARO sami podívat...


    • A můžeme snad od té naší strany a vlády očekávat nějakou logiku? Co si ovce zvolily...

  • Ten Či-Ko-Vir (čínský komunistický virus) byl ve vojenském výzkumném bakteriologickém ústavu ve Wu-Chanu vyvinut "dobře" pro účely bakteriologické války. Jde jen o to, jestli jim ten virus unikl v důsledku komunistického bo.delu nebo to udělali úmyslně, aby "zredukovali" počet lidí na zeměkouli.

  • mun.go

    Možná by pomohl přísnější postup likvidace přenašečů podle dánského vzoru:

    Norci utracení kvůli zmutovanému covidu ...

    „Nakažení norci přenášejí koronavirus především dýcháním, takže mrtvý norek je méně nakažlivý než živý norek. Stále se ale teoreticky mohou nacházet viry v jejich kožichu ...“ 

  • Lékařská fakulta University Palackého v Olomouci dostala certifikát od státu na test na stanovení přítomnosti protilátek proti virusu 2018-CoViD, na tomto pracovišti vyvinutý. 

    Jeho provedení je rychlejší a levnější než PCR testy (draze nakupované v zahraničí rozhodnutím Ministerstva zdravotnictví ČR - komu asi v kapse přistál tučný úplatek?), dokonce i spolehlivější než testy antigenní. 

    Dokáží odhalit infekci dokonce i u jedinců v akutní fázi nemoci, jsoucích (zatím) bez příznaků.

    „Nedávno jsme na ně dostali certifikaci pro profesionální použití v diagnostice od Státního úřadu pro kontrolu léčiv,“ řekla Právu vedoucí výzkumného týmu Eva Kriegová. Nové testy, olomouckými vědci vyvíjené od letošního března, jsou založeny rovněž na metodě PCR, ale při provádění testu je vynechán jeden - zcela nepodstatný - krok.

    ----------------------------------------------------------------------------

    Je s podivem, že tato významná zpráva není publikována tak intensivně, jako jiné hlouposti ve vztahu k ARS (Acute Respiratory Syndrom),  který virus 2018-CoViD způsobuje!

  • Vím, že se opakuji - ale ze statistiky je známo, že většina lidí (62% všech úmrtí v Česku) umírá na kardiovaskulární a nádorová onemocnění. 

    Ze statistických údajů dále vyplývá, že od ledna do konce října v ČR zemřelo  94.820 osob

    Na nemoci oběhového systému, zejména srdeční infarkty a mozkové mrtvice, zemřelo za období leden - říjen 2020  36.000 obyvatel - na kardiovaskulární onemocnění tedy zemřel více než každý třetí zemřelý občan ČR (36 % všech úmrtí). 

    Druhou nejčastější příčinou úmrtí jsou nádorová onemocnění, na které zemřel každý čtvrtý  zemřelý občan ČR  v období leden - říjen 2020 (26.000 osob, t.j. 26 % zemřelých). 

    Třetí nejčastější příčinou úmrtí jsou onemocnění dýchací soustavy, v důsledku kterých zemřelo  v období leden - říjen 2020 celkem 8.440 osob (tj. 8 % zemřelých). 

    ------------------------------------------------------------------------------------------------

    Co je proti tomu těch 5.872 zemřelých od ledna do října 2020 ( 2% všech úmrtí) 

    v souvislosti s ARS (Akutní Respirační Syndrom),  způsobený  virusem 2019-CoViD?

  • dzixy

    Jenom nedočkavost občanů na omezování zaběhaného života vede některé politiky / ne odborníky / k tomu, že se pokouší vyhovět občanům a "tlačí na pilu" rozvolňování. Zda je to dobrý nátlak se ukáže už přes Vánoce, zda budeme moct vyjít ven se svými dětmi a vnuky na večerní procházku po městech a obcích, které jsou již teď svátečně vyzdobeny. Rychlá řešení nemusí být vždy ta správná. Věřme odborníkům, ne politikům.

  • Kde zůstal obyčejný selský rozum? Jen politikaření a to na COVCID stačit nebude. 

    Sleduji podobné diskusní fórum v Německu a tam po vyhlášení paní kancléřky nefunguje žádná hysterie a sprosté nadávky. A zavřeno bude do 20. prosince. 

    Prostě jiný kraj - jiný mrav. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit