Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V duchu restrikce přijaté jako řešení šíření nákazy by se mělo na nějakou (přechodnou a nezbytnou dobu) zavřít všechno, co nepotřebujeme nezbytně k životu.

    Nikdo se nezblázní, když si dva týdny nenamočí nos v půllitru. A kdo to nevydrží, ať se přihlásí v léčebně pro notoriky.

    A plačící "podnikatelé?" A věčné "náhrady?"

    Každý gramotný člověk hospodaří tak, aby nějakou dobu bez příjmů vydržel. A kdo neumí ekonomicky myslet, nemá podnikat. Jeho boj, jeho vůle, jeho ztráta. Za blbost (nebo nenažranost) se platí.

    Nevím, proč bych měl ze svých daní dotovat týpka, který má každý druhý rok nové Volvo pro sebe, paničku a milenku a na daních neplatí ani floka. Pak mu na dva týdny zavřou směnárnu a on krvácí a žadoní o 25 tisíc u státu. 

    • josef.chmela

      Souhlas. Jako byste četl mé myšlenky.

  • Všichni bychom si měli pamatovat kdo takto poškodil Český stát a jeho občany aniž by předložil jakýkoliv důkaz o místech nákazy. Člověk by čekal, že předloží statistiky s označením míst kde dochází k vysokým nákazám, například hospody, posilovny a podobně. Tito novodobí diktátoři přikazují aniž by měli v ruce nějaký důkaz. Straší nás vysokými čísly nakažených, ale nikdo z nich neřekne, že z těch údajně nakažených nikdo nemá žádné příznaky a ani je nikdy mít nebude. Ti co jsou v nemocnicích jsou silně otylí lidé a cukrovkou a nejméně s 3 dalšími nemocemi. Lhát se nemá. Proto jim to v parlamentních volbách spočítáme, že na to nikdy do konce života nezapomenou. Diktovat a rozkrást 500 miliard je přece trestné.

    • josef.chmela

      Ty jsi důkaz toho, že u některých jedinců Covid-19 napadá hlavně mozek.

    • Komu "jim to spočítáte?" Těm, co jsou zodpovědní? Dobře, je to Vaše svaté právo.

      A kdo by to tedy zvládl lépe a pravdivě? Fiala, Pekarová, Jurečka, nebo pouliční Piráti?

      Být proti je fajn a jednoduché, složité je přinést reálnou alternativu.

      Já bych nechtěl zase být v rukou toho (v současné době) opozičního bratrstva kočičí pracky.

      Spočítáte tak, že Ondřej Babišů zase vyhraje ve "velkých" volbách a Vy usmolíte vládu z nevolených? Tohle by Vám fakt šlo. Ale i taková je demokracie.  

    • Chacha to tady zas vypadlo moudro.To je zas soubor konin.Ultrakonin.A to si myslíš, že ti důkazy přinesou až k tobě na paseku u rybníka?Nestačí, že jsme předběhli i kluky izraelské?A to zjara pořád ODSáci s TOPákama řvali po rozvolňování.A ukončete roušky!Nyní ti samí křiváci vykřikují bláboly o nezvládnutí situace.Když na jaře v Ostravě právem a z obavy zatrhli "Nefestival" co uspořádala hlupaňa z Černé louky, jejda to bylo dusno! Hordy tupců demonstrovaly na náměstí.Pomalovali se i  schody na Krajské hygieně v Ostravě.A najednou jsou tady výsledky.Nejlepší a první na světě! Kde jste lopaty z náměstí?

  • 10.10. mezinárodní chodecké závody v Poděbradech pod záštitou české atletické federace??

    a ve 20.00 dom pak už přijde covid

  • KIMCID

    Přijala je celá vlada jednomyslně ,to si pamatujte.

    Tak že napříč stranami. A 14 dni navrhl  Fiala z ODS

  • Restrikce podle mého názoru nenaplní očekávání těch, kteří je zavádějí. Dokonce některá omezovací opatření mají v sobě silný náboj kontraproduktivnosti. Smysl má eRouška a bohužel zatím neexistující vakcína. 

  • josef.chmela

    Tato opatření mají 14 dní zpoždění.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit