Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdy už chcípneš? Doufám, že tě koronavirus skosí kretééne...........

  • Gorobilypes

    Alespoň vidíte k čemu jsou dobré hranice a přechody

  • Gorobilypes

    Ne prý je to z paměti tvého fotra ty rudý noku

  • Gorobilypes

    Odbory jsou i dnes jen si neříkají revolučni

  • Gorobilypes

    Snad se brzo uzdravíš

  • To populstické p.ko - prolhaný křivácký přivandrovalec bábiš se opravdu nezapře. Něco tak primitivně pitomého se může opravdu vylíhnout jen v té jeho zločinecké palici.

    To je takový problém přiletět z Milána ( z jiné destinece) s přestupem, .......  + desíky dalších možností. Ale jako populistický žvást koblihářského nákupčího volebních hlasů - dobrýýýýý.


  • Soudruhu jen tak dál a nezapomeňte si do průkazky vylepit letošní známku ROH.

    Již brzy budete pochválen před rozvinutou zástavou.

  • Toto "moudro" jste vypotil sám nebo opsal z deníčku nějakého komouš.potroubla?

  • Stručně shrnuto - onen tzv. "koronavirus" / 2019-nCoV / je nepochybně produkt "vědeckých laboratoří" ve službách americké armády - lokalisovaných právě ve Washingtonu (kde je ohnisko celosvětové epidemie) - a byl vytvořen řízenou mutací virusu beta MERS-CoV - jistě "čirou náhodou" objeveného v roce 2002 právě virologickou laboratoří onoho vojenského výzkumného ústavu - v centru  Washingtonu - už tehdy se psalo, že byl"nově objeven" typ virusu, skupiny beta-Coronavirus ...

  • Stručně shrnuto - onen tzv. "koronavirus" / 2019-nCoV / je nepochybně produkt "vědeckých laboratoří" ve službách čínské armády - lokalisovaných právě ve Wu-Chan (kde je ohnisko celosvětové epidemie) - a byl vytvořen řízenou mutací virusu beta MERS-CoV - jistě "čirou náhodou" objeveného v roce 2002 právě virologickou laboratoří onoho vojenského výzkumného ústavu - v centru Wu Chan - už tehdy se psalo, že byl"nově objeven" typ virusu, skupiny beta-Coronavirus ...

    - identifikovaný jako původce nemoci SARS (The Severe Acute Respiratory Syndrome), až  roku 2012! Virusy totiž mají schopnost tzv. bodové mutace, která ovšem mění jeho vlastnosti (zde k významné patogenitě)...

    - aby nyní identifikovali - v téže lokalitě - novou formu virusu, známou pod virologickou formulí "2019-nCoV", známou jako původce nemoci nazvané mezinárodní terminologií MERS-CoV (The Middle East Respiratory Syndrome - Corona Virus) - obdobně závažné onemocnění jako SARSJinak - český název "Koronavirus" (Coronavirus) je společné označení pro čtyři rody virusů podčeledi Coronavirinae.

    A jak rychle se objevily v čínské - později i v české - televisi desinformační záběry z trhů, presentující kuřata v klecích, jako "původce nemoci"! 

    Že by jen náhodná shoda? Nebo - spíše "vědecky řízený" - čínskou armádou dotovaný  pokus na živočiších (zde na lidech)...

    -------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Na okraj - u člověka vyvolávají forma alfa, gamma a delta onoho virusu celkem běžná onemocnění (tzv. nemoci z nachlazení). 

    ALE ONA SOUČASNÁ - CÍLENĚ V ČÍNSKÝCH VOJENSKÝCH LABORATOŘÍCH ZMUTOVANÁ FORMA beta  2019-nCoV  -  to je fakt "o něčem jiném". . .

  • OBLUDNÝ POKUS NA LIDECH (KTERÝ PRÁVĚ CELOSTVĚTOVĚ PROBÍHÁ) NENÍ 

    -  pro čínskou vládu, natož pro generalitu čínské armády - 

    ŽÁDNÝ PROBLÉM!

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    To je - doufám - z posledních událostí jasné...

    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    I když onen virus 2019-nCoV se smrtností pod 3% (většinou jedinců se zdravotním stavem. již oslabeným jinými nemocemi, či chronickým zdravotním postižením) 

    je zdánlivě "neškodná záležitost"  - jak se ostatně vyjádřil také expremier České republiky, jistý Bohuslav Sobotka a presentoval tím názor ČSSD (čímž potvrdil pohrdání této partaje lidmi, ale to už deklaroval onou "valorisací důchodů" v době svého vládnutí, za přispění jistého ing. Kalouska, coby ministra financí, co "zplodil" největší deficit státního rozpočtu po roce 1989) 

  • Tak a je to tady. Což je normální. To zase budou nájezdy na těstoviny a rýži. Syslíci vyrazí do kšeftů a Vietnamci budou mít žně. 

    Dobrá věc, tenhle virus. Tedy pro hokynáře. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit