Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gaheris

    Ti dva na aktualizované fotce kde je psáno na twiteru že je nepovedená čumí jak dvě telata! On vypadá jako bulík a ona jako krá.., ne jako královna když je to jen Milka. Ten šmejd si měl vzít příklad ze svého předka když si vzal američanku Simpsnovou a vzdát se trůnu! 

  • mun.go

    Do novějších článků o korunovaci Charlese III. už není možné přispívat - jenom bych opravil drobnou chybu:   V článku "Karel III. byl korunován britským  králem" (6. květen 2023 15:41) píše Tiscali: ... princ William složil slib věrnosti svému otci. „Já, William, princ z Walesu, ti slibuji věrnost jako tvůj poručník na život a na smrt, budu ti věrný a oddaný, k tomu mi dopomáhej Bůh,“ řekl William ... ale tento překlad je chybný.

    Originální text zní “I, William, Prince of Wales, pledge my loyalty to you and faith and truth I will bear unto you, as your liege man of life and limb. So help me God.”

    "liege man" není poručník, ale leník (držitel léna, vazal). Slib (a ostatní texty obřadu) jsou v archaické řeči, kterou dnes běžní Angličané nepoužívají, natož aby jí rozuměli.

    • Krále a královnu snáším jen v pohádkách.Poněvadž jejich historie je spojena s kolonialismem,otroctvím a rasismem.Korunovace je jen velmi drahá šaškárna,kterou musí zaplatit obyčejní plátci daní.

  • Velký mediální kšeft. Reportáže plné planých a nabubřelých frází. Nevím, jak by se to samotnému Karlovi III. poslouchalo. Ale takoví už jsou naši novináři. 

    Ať se mu daří a ať je zdráv. 

  • Charles již mnohokrát slovně podpořil islám a netajil se ani přáním, aby se při jeho korunovaci četly úryvky z Koránu. V minulosti dnes korunovaný král například prohlásil: „Islám je jedním z největších pokladů nahromaděné moudrosti a duchovních znalostí, které má lidstvo k dispozici.“


    Toho si samozřejmě všímají také muslimové, u kterých je coby káfir docela populární. Ve Skotsku už je premiérem muslim Humza Yusaf.
    • On a ale pravdu nebavil se totiž o fanatickém radikálním islámu 

      • vanhorne

        👍

  • gaheris

    Vždyť toho našeho podržtašku vv. z NATO ani nepozvali! Veze mu půl vánočního stromečku, to je slávy, co? A Kadle pamatuješ si jak si šlápnul v Praze do toho psího hovínka?

  • Dobrý zpráva a dost , 

    strčte si tu svojí rodinku jak nějakej královskej dětičko se šklebí či co někam a zrušte diskuze co kdyby se objevil závadnej názor že .😎

    anglosasismus je stejná ,račka jako každý jiný nadmíru vnusovaný ismus , jo pátýho s i dejte nacistickej kříž na hory jako symbol usmíření , ty vogo .račky nad .račky .

    • No nejen že zvládli z grácií odchod z EU,ale ještě mají čas a peníze  pořádat takové akce.To ČR pod vedením Spolu dosáhne brzo úrovně Řecka 

      • aby ne když 500 let vyžírali zbytek světa , uznávám že někdy zanechali docela fukční státy  , otázka je za jakou cenu , takže si království strčte někam i s tím humbukem .

        Škoda že už nikdo neví že kapitán Nemo byl Ind a mstil se za válečné zločiny spáchané v Indii Brity , no svět se mění a knížky a historie prej nejsou důležité , tak snad nevygůglujeme za deset let že Nemo byl Ukrajinec a potápěl ruské lodě na Baltu , tak aspon změnit tu operační hloubku Nautilu .😎(no vlastně matika je taky zbytečná tak jestli metr nebo kilometr je jedno , jen jak si přeje strejda googlík , fejsík nebo tiktokáček )

        • 🤣🤣

  • Věc Británie. Bůh ochraňuj Krále 

  • A už je to tady - co si kdo může strkat do pusinky --- jen malinko zateoretizuji: Běžní Britové měli Alžbětu rádi, vždy na ni budou vzpomínat v dobrém, i když na majeteček si potrpěla a náklady na vydržování královské rodiny jsou až astronomické. Alžběta měla poddané také ráda. Běžní občané si na příliš velké pompéznosti nepotrpí,  když to jde z jejich peněz. Také si myslím, že případnou kritiku prostých Britů nikdo nebude ventilovat. Je to pro sionoligarchii nepatřičné a zvláště v nynější přelomové NWO době se jim to nehodí do krámu. Důležité je si uvědomit, proč bylo tolik až nepřiměřené pompéznosti na inauguraci Pávka a nyní na na korunovaci. Jednoznačně je to tím, že další směřování světa je na hranici, rozhoduje se , zda vítězí ta či jiná síla. Kdo ví něco z globalistiky, tak si je celkem jist dalším vývojem. Nyní jsme na začátku doby, kdy přichází mnoho lží, demagogií, škod a obětí. Velmi mnoho. Jen jeden údaj o úspěchu NWO: Už je vyčísleno, že covid-19 (pokusná biologická zbraň) a především vakcinace - ta způsobila vacinační pandemii, připravila o život 1 miliardu osob. Vakcinaci si mnoho lidí pochvalovalo - výsledek horizontálního řízení lidí pomocí dezinformací. V politice se nic neděje náhodou. Vše souvisí se vším.

    S nositeli názorů z opačného politického a intelektuálního břehu nediskutuji a s gustem je ani nezačínám číst. To by bylo už smysluplnější naondulovat fenku a říkat jí slečno.

  • Diwa

    V tom druhém přízpěvku jak jede v kočáře tak jede v noční košili......Radši tam nikdo nedal možnost diskuze.....

    • Diskuse bude mimo pochybnost zrušena.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit