Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vzhledem k tomu, že mám z výšek docela velký strach, tak bych se v takovém bazénu asi bála. Neříkám ale, že to nevypadá zajímavě. Obecně nejsem moc dobrá plavkyně, takže se třeba i na koupališti snažím vyhýbat velkým hloubkám a raději zůstávám v té mělčí části bazénu. Tam mi ta hloubka vyhovuje. 

  • milacekpublika

    Jako tohle by nebylo nic na mě. Mám docela strach z výšek a ještě kdybych se v tom musel koupat, tak to bych se z toho snad zbláznil. Bazén mám doma a to mi docela vyhovuje. Navíc mám vedle nich i vířivku a saunu, takže vlastně nemusíme jezdit na wellness. Závidíte? Měli byste! :) 

  • To je něco, proč právě vůbec na žádné takové veřejné koupaliště nechodíme. Je tam tuna lidí a bůh ví, co se tam všechno dá chytit. Míč nebo létající talíř to budou jenom ztěží :-D Pokud by někoho zajímalo to, kde si koupit vlastní bazén, tak určitě mrkněte tady :) Odkaz zde

  • "" "" """ Už tohle dejte do pořádku, ruší to, taková ptákovina
  • Jako naprostý stavební laik se domnívám, že je to nemožné, prostě to časem najednou praskne, a odborníci nebudou vědět proč...prostě to prasklo.

    Je to příliš komplikované, vlivů a sil tam bude působit mnoho, nepůjde to vypočítat ani nasimulovat.
    Co stárnutí plastu, tepelná dilatace?
    Zbytečně vyhozený veliký prachy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit