Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vokoune tys zažil 89 aspon jako 15 letý ?,že si tady bereš do držky OF.Min.2 roky se po revoluci chovali lidi jinak a právě takové swinky jako komoušský estébák bureš si nakradli co mohli když viděli že se jim nic nestane a co dokážou prachy v tehdejším systému policie a soudů kde seděli stále stejní lidé kteří se znali ze schůzí KSČ.Ona ta debolševizace probíhá pouze přirozeným vymíráním,dnes se čeká na hradního pohrobka a ten až odejde tak se otřese i čobol který hraje o čas a je mu jasné že se musí opevnit mocí než vydechne opilec na hradě naposled.Doufám že mu jako  vládci do hrobu uloží i jeho družinu.🙂

• No tak ona ta monarchie se rozpadla sama v důsledku totalitního bacha na Bacha a nesmyslné válce ze které odešla jak spráskaný pes.

• Mezi slovy a činy je ještě moře a u Babiše se jedná o tichý oceán.

• Ten je proevropský dokud může dojit dotace z EU ,stejně tak pročeský - dokud dojí tak v pohodě a pokud to nepůjde je už v pozadí připravená okatámůra se svojí smečkou.Pokud by byla veřejnost pro uprchlíky tak tě sem bureš a okatámůra naženou celou Afriku ,ale nemá skutečně cenu to tu vysvětlovat,k tomu jako každý nepochybující musíte dojít vlastní úvahou.

• Proč se Babiš nestará o svoje rodné Slovensko?Napadlo Vás když je takový "mesiáš"proč se nestará o zemi která je na tom hůř?Podotýkam ted neřeším že za posledních 29 let Babiš sám byl součástí systému který dnes kritizuje a systém taky řádně podojil ,a jeho politika směřuje jen k tomu aby tenhle systém upevnil a byl jediným kdo z těhle špín prosperuje.

• Vokoune tupoune a co sem furt lezeš když tě to tu nevyhovuje,špinavec bureš je jedním z těch co rozkradli co mohli a chtěl by se stát absolutním vykradačem čechofertova.Jo já zapomínám že tvuj guru má asi taky na tebe spis špíny tak holt musíš.

• Hulvátem je čobolák bureš a z toho rozkradeného si taky řádně nabral a dnes pokračuje.

• Pane Jegle..pro doplnění ze včerejška vám dám téma o kterém můžete psát..Mrkněte třeba sem...https://www.seznamzpravy.cz/clanek/vzp-si-dodnes-plati-firmu-spojenou-s-janouskem-dava-ji-10-milionu-rocne-52296?dop-ab-variant=3&seq-no=1&source=hp.....12 mil ročně od roku 2002...přečtě si za co se utratilo za 16 let 192 000 000 od VZP...Před 2 týdny se mi narodil syn v nemocnici kde jsou pouze nová okna a fasáda, v budově která přežila bombardování spojeneckých vojsk když nás osvobozovali od fašistů. Jsou tam ještě staré původní sedřený schody, vysoký stropy, litinové 100x natřené radiátory a zdi, a pomalu nesnesitelný vedro. Ty sestry a personál který tam nemá práci ale poslání!!! tam pracují každý den!!! Za 192 000 000 mil. by se za poledních 16 let děti rodily v mramorovém paláci s diamanty na malíčku!!! Personál by měl 13 až 113 plat ročně navíc!!A vy píšete o střetech zájmů?? o Čapím hnízdě, kozlech??? I kdyby pan Babiš dal co jen jednu koblihu, je to více než všechny dosavadní nekozlovské a ne STB vlády...Zítra Vám pošlu další téma...Myslím, že se nudit nebudete...Zkuste zatím spočítat kolik stálo daňových poplatníku doposud honění, věznění a souzení pana Janouška, a třeba kolik případů např. neplatičů alimentů se mohlo zatím vyřešit...

• Pitomej komentář pitomýho bezmozka!!!

WOW !!!

• Pepane Nováku. Pěkně tady vyvřiskuješ.A že ty jsi z té pouliční chamradě, co povykuje po Praze? Vidíš? A co je ti to platné. Tolik jsi toho tady naplival. A ono nic.A tak už to zůstane. Krásná je tvoje naprostá bezmoc s tím vším něco dělat. Nikdy ničeho ty obyčejná pouliční verbež nedosáhneš.Krásný pocit, co?

• Jsi nejprimitivnější sr*čka, balíku.

• Blb Jégl nebude nikdy ani kozlem.

•  Vám někdy něco z toho o čem píšete patřilo?

Jestli si myslíte že za socializmu vše patřilo všem, tak jste buď naivní, nebo máte bolševické myšlení.

V době kdy papírově "vše patřilo všem", jsme se propadli hospodářsky na samé dno.

Vaše stesky jak je vše špatně jsou jen polopravdy a lži člověka, který si závistí a leností zkazil život.

Vedle skutečné svobody se máme neskonale lépe něž za socializmu. Mohu si říkat co chci, dělat co chci, cestovat kam chci, koupit si vše co potřebuji. Mohu dětem od malička říkat pravdu, beze strachu, že mě za to nějaký soudruh přijde zlikvidovat.

Já jsem ochoten svou vlast bránit. Vlast totiž neznamená majetek, ale naše kořeny - místo kde žijeme, náš způsob života.A sem patří především svoboda, domov, rodina a přátelé.

O naši armádu nemějte starost, jsme součásti obraného společenství NATO, druhé největší armády na světě, jak do počtu vojáků tak finančního zázemí.

Více vojáků má ve službě jen Čína a více financí do armády vkládá jen USA.

• Pan Jégl možná ne, alespoň ne sám.

Ale už jste slyšel třeba někdy o tom že "vláda" byla ráda, když byla jen vypráskána ze svých židlí, že občas někde nějaký "prezident" dojede na svoji tupost, ..... a je rád když najde útulek jinde než v kriminále, ......

Myslíte že češi budou do nekonečna trpět aby jim "veleli" takové kreatuní bytosti jako koblihář a hradní rusoficka?

• No to víte - už ta zlodějská kreatura začíná cítit jak na tom ve skutečnosti je.

Tak žádný peníz není dost velký aby uplatil alespoň pár prosťáčků, kteří ještě stále mají klapky na očích a nevidí co ja to za nestydatého křiváckého žvástavého, křivopřísežného lotra.

M.j. on si to od nás zase hezky zpětně vybere, jen se nebojte že to půjde z jeho kapsy. Pár "dotací" typu čapák a má to doma.

• Bureš nalije do do podzimních voleb 150 000 000,00 Kč    A TO SE VYPLATÍ 😍

• Babiši - ty grá....le, tu vázanku neuvolňovat, ale pořádně přitáhnout - už si začni zvykat.

Výblitky některých -pííííííp- to nemá chybu, perfektně mě bavíte koblihářovi fandové.

• KIMCID
    https://www.novinky.cz/domaci/478205-jsem-proevropsky-ale-eu-potrebuje-zmenu-tvrdi-babis.html
  • KIMCID

netušil jsem že rusofilové jsou proevropský?

co jsi teda ty?rusofob proti evropský?

• Pan Jégl tady zase známým rusofilům pořádně hnul žlučí. 😀

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit