Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V současné době konzumu a peněz je to logické. Morálka neznamená nic! Pracovitost, odpovědnost jsou archaismy. Lidstvo si neuvědomuje, že tímto způsobem škodí samo sobě. Máme plno škol středních, vysokých, kde studenti nemusí vyvinout žádnou aktivitu, pouze za peníze svých rodičů získávají ,,vzdělání'' bez skutečných poznatků. Je to jako ve středověku prodej odpustků. Západní civilizace upadá. Na jedné straně jsou vydobytky našich předků, na straně druhé jejich zneužívání pro mocenské cíle několik států. Kdyby se věda zaměřila jen na blaho člověka, možná bychom umírali ve 150 letech. Kdo ví?
  • takže opět rozvojové země které nikdy nic nevymysleli budou cizopasit zdarma na našich znalostech a výzkumech.
    PROČ ??? by měli mít tyhle zaostalé země přístup k nejmodernějším poznatkům ?! a bezplatně tak mít výsledky které naše civilizace platila desítkama let superdrahých výzkumů ?
  • Co já už napsal moudrých věcí na internet a taky na ně nemám autorská práva a možná jsou kopírovány kdoví kam. Nuž co. Nepo....u se z toho. *1*
  • Hmm, psaní odborných prací pro firmy, co to nabízejí studentům, je pěknej humus. Firma sedře z člověka kůži a zaplatí mu pár kaček. A dokonce se najdou podvodníci, jako třeba kdysi "diplomky za 1", kteří chtějí, aby člověk začal pro ně psát i když ještě nemá smlouvu. No a nakonec se ukáže že je to na dohodu, pěknej podraz.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit