Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • U nás by se také pravice ráda kamarádila. jedno jestli krajní, střední, přední nebo zadní. Jen jim v tom brání moc nenapapaných tlamiček u omezeného korýtka. Všichni se tam nevejdou.

    Staří se chtějí vracet, mladší nechtějí místa uvolnit.

    No bude to na naší ctěné pravici ještě veselé. 

  • Mocná propaganda vydává realistické partaje za extremistické politické subjekty. Kdo nechce podlehnout eurohujerskému opojení, ten je vydáván za nebezpečného extremistu. AfD je šancí Německa, protože stávající německý establishment  chce zlikvidovat všechny velké, ekologické a spolehlivé zdroje el. energie, též chce spláchnout stovky miliard euro do klimaticko-ekoteroristické žumpy. Též chce maximalizovat import migračních nájezdníků z Afriky a mnoho dalších aktivit, které by nevymysleli ani hitlerovci a které jsou zárukou postupné a hluboce sofistikované destrukce evropské civilizace. AfD nepodléhá migračnímu opojení a ani tlakům dalších módních vln na základě společenské hysterie, resp. poptávky zákulisních manipulátorů, kteří si stvořili ke své potěše i duševně omezenou Gretu a kochají se nad tím, jak Gretě nábožně naslouchají v OSN atd. 

  • A tady to setkáni bylo košer?

    Setkání, které plánuje Posselt v naší republice, je nehorázné.

    Prý máme společné kořeny, dobré sousedské vztahy. Říkáte si, že poněkud zapomněl na obsazení Sudet a vyhnání lidí z jejich domovů? Historii nezmění ani on ani kamarádi z KDU-ČSL. Zapomínat rozhodně nebudeme. 

    • Posselt je politický hochštapler.

  • Žádná krajní pravice neexistuje. Strany se jako levice a pravice nazývají podle toho, zda seděli napravo nebo nalevo od pultu řečníků. Kam myslíte, že byste v parlamentu umístili krajní pravici a krajní levici? Takže ze sebe nedělejte tupá hovvada a z článku slova krajní pravice odstraňte.

    • Tohle je klasický nenávistný názor HP. Jeho pohled na věc mne nezajímá, osobně přeji AfD úspěch a vítězství ve volbách. 

      Apropos, samozvaný cenzore, jakým právem jste mne na dobu 1 týdne omezil v mých lidských  právech daných naší Ústavou?! Musím Vás poučit, cenzura je dle naší Ústavy, NEPŘÍPUSTNÁ, kde to je dané?

      Zde:

      Hlava druhá, Lidská práva a základní svobody, Oddíl první: Základní lidská práva a svobody Článek 17:

      (1) Svoboda projevu a právo na informace jsou zaručeny.(2) Každý má právo vyjadřovat své názory slovem, písmem, tiskem, obrazem nebo jiným způsobem, jakož i svobodně vyhledávat, přijímat a rozšiřovat ideje a informace bez ohledu na hranice státu.(3) Cenzura je nepřípustná.(4) Svobodu projevu a právo vyhledávat a šířit informace lze omezit zákonem, jde-li o opatření v demokratické společnosti nezbytná pro ochranu práv a svobod druhých, bezpečnost státu, veřejnou bezpečnost, ochranu veřejného zdraví a mravnosti.(5) Státní orgány a orgány územní samosprávy jsou povinny přiměřeným způsobem poskytovat informace o své činnosti. Podmínky a provedení stanové zákon.

      Nikde nic o tom, že redaktor tiscali má k tomuto právo.  Tiscali porušilo zákon a má práva! Zvažuji podání trestního oznámení. Za porušení zákona v článcích 1,2.3. citované hlavy 2, Lidská práva a osobní svobody. 

       Očekávám omluvu. Zde v písemné podobě.  V takovém případě od Trestního oznámení upustím a věc budu považovat za vyřešenou. 

      Velmi zvažte, zda jste natolik argumentačně vybaveni, aby vaše obrana byla úspěšná.  Vaše vnitřní stanovy nemohou měnit zákony ČR.  Já jsem zákon neporušil a vy nejste osoby, které jsou kompetentní toto posoudit. Natož mne omezit na mých právech.  

    • U nás je to ODS

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit