Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jestliže je práce lékařů v nemocnicích tak jednoduchá a nenáročná, že mohou klidně trvale pracovat na 1,5 úvazku (tedy 12 hod.denně) bez újmy na zdraví, pak jsou i jejich současné platy přemrštěně vysoké a to co požadují za běžný úvazek je doslova nehoráznost. To že někdo vystudoval vysokou školu ještě neznamená, že po nástupu dostane trojnásobek průměrného platu. Tolik totiž nedostanou ani absolventi náročnějších studijních oborů (exaktní vědy a technické obory jsou náročnější než současná zfeminizovaná medicína). Celá řada jich nastupuje za mzdu málo vyšší než minimální. No ale mladí lékaři jsou asi skalními vyznavači zásady "Drzé čelo je lepší než poplužní dvůr" a vesele blufují dále a vláda na to přistupuje. Přitom se nikdo z nich v podstatě do zahraničí nechystá neumožní jim to nulová jazyková vybavenost, vybudovat si soukromou praxi u nás chce peníze a ještě mít jistotu, že dostanou smlouvy. od zdrav .pojišťoven. Myslím, že by se jim ustupovat nemělo a to i proto, že je třeba aby se seznámili v praxi s tím, jak kapitalizmus dokáže zamést se zaměstnancem a oni přes své vesměs pravicové postoje a vysoké sebepřeceňování nic jiného než zaměstnanci nejsou. Takže tu lekci potřebují a třeba pochopí, že kdyby se kdykoliv dříve postavili za lidi práce, což se nikdy nestalo, tak by od nich mohli čekat nějakou podporu. Ale takto se od nich velká část veřejnosti zcela po právu odvrátila a oni značně ztratili "glanc". A dobře jim tak, myslím, že kouzlo bílého pláště, kdy pan doktor byl pan bůh teď rychle vyprchává.
  • přijmu vás do své ordinace jako podavači pinzet dávam si žádost na uřad práce přijmu dva
  • Jsem překvapen kam se poděla ta bojovnost,že odejdou do německa jak tak koukám tak to jsou jen nabubřelé a vědome lži
  • Při IQ lékařů je možno předpokládat, že po 1.březnu se nepůjdou nahlásit na úřad práce ,
    ale vytvoří soukromá sdružení poskytující specializovanou léčebnou péči. K tomu budou potřebovat i střední zdravotní personál.
    Řešení celé situace není možno řešit z vlády.
    Řešení je na každé nemocnici.
  • Oddělení se zavírat budou, neznáte vůbec problematiku, tak si ty řeči nechte!
    Výpovědi se chystají, přes 200 jich bude, zdá se Vám to málo? Mezi nimi jsou samozřejmě sestry a další personál.
  • Armádní lékaři z Brna do toho nejdou.Správně.Brno je zlatá loď.
  • kde je psáno že bude místo pro doktora třeba umývání nádobí v restauraci taky nechce nikdo dělat a chtěl by mít přidáno
  • Po 1.březnu jich ta kolegialita přejde,až budou bez práce a zjistí, že 3800 lékařů je velká konkurence při hledání zaměstnání. Ti prozéraví už mají místa zajištěny ve velkých městech a ostaní budou muset tam, kde bude místo, dobrovolně a s čepicí pod paží. To je správný lék na drzost a přebujelé sebevědomí na cestu do reality.
  • Kecy. Sestry nejsou v nemocnici jesjou k vůli doktorům, ale pacientům. To by se musela pozavírat oddělení a to ministr nechysrá. Chystá se převedení část lůžek akutní péče na lůžka následné péče a taj je třeba stejný počet sester, ale jen třetina lékařů. Každý, kdo vede takové řeči měl dostat na budku, protože je to lež jako věž. *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit