Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ne, že bych se vším souhlasil,ale už je toho opravdu moc, premiér Nečas řekne, že jeho lidi dřou jak koně, ale to asi vůbec nemá přehled jak musí dělat "obyčejní lidé, když si chtějí udržet práci. Já musím oddělat spoustu přesčasů, sobot a nedělí za fixní plat a když se mě to nelíbí tak přeci mám na vybranou - můžu jí na pracák že? *16*
  • S Krampolem naprosto souhlasím. I já byl toho názoru, že pravicová politika je pro tento stát to nejlepší. Jenže nyní už tu žádná pravicová politika není. To co nám tu vládne za dobytek jsou zkorumpovaní mafiánský hovaada, které opravdu jen chytit za držku a kopnout do prdeele. Doufám, že tato pakáž brzy skončí někde na Pankráci za své zlodějny, devastaci země a národa a v poslední řadě za vlastizradu. Doufám, že tam skončí na dobro. *16* *10* *16*
  • Jo,sic ma pravdu.Tak proc podlejza tem vsivakum z cssd?Copak je v tech radoby "demokratech" nakej rozdil?Akorat se predhanej,kdo vic beztrestne ukradne *12*
    • Vše co zde přes dvacet roků v.Hlupák nic jiného než bídu nezaslouží.
  • Vládne nám vláda hrobařů. Pohřbívá všechno, co tu fungovalo, pohřbívá nemocné, invalidní a straré lidi. Pohřbívá rodiny s dětmi. ,Pohřbívá tuto zemi.
  • Navrhuji amnestii pro ty lumpíky, co párkrát něco ukradli, aby nechcípli hlady a dnes sedí v báni, aby se uvolnilo místo pro vládu, parlament a senát !!!
    • Já bych ještě dodal. Ať je Krampol jaký je, ale srovnejme jeho negativa s těmi co nám vládnou. Někdo to musí říkat "na plnou hubu" ,když si jiní netroufnou. Jen více Krampolů, Ringo Čechů, Babišů. Čím více se lidí ozve tím to snad s LIDMI KONEČNĚ HNE?? !! V současné situaci není účelné pitvat, jestli podporoval Paroubka či jiné, ale je nutné nastartovat ten moment a projevit nesouhlas s tím, co tato prohilá vláda provádí s touto zemí a jejími lidmi!!! Je nutné dostat lidi do ulic a nepřestat, dokud nebudou tam, kde si zasloží být to je v Nápravném zařízení na věky!!!
      • no s Babisem bych byl opatrnej, ten nejspis sleduje jen svy cile
        • I kdyby Babiš sledoval jen své cíle, ale pomohl vypráskat tu verbeš co je u koryt a nechtějí se jich pustit dokud bude z čeho krást a z čeho obírat střední vrstvu obyvatel, tak ať klidně své cíle sleduje. Pak by musel nastat krok č. 2 nepřipustit, aby se tam dostal ke korytům stejný dobytek jako je tam dnes!!! Jeden Babiš by republiku nerozkradl. Ono už stejně nebude z čeho krást!!!
  • Souhlasím s Krampolem. Má pravdu.

Volím : KOMUNISTY,(BABIŠE),FISCHERA.

Ne ty zmetky!!! ODS,VV,TOP 09,ČSSD,KDU.... *16* *16*
  • Pane Krampole, oceňuji Vaši odvahu se veřejně postavit proti současným vyžírkám. Je vůbec
    možné jinde než v Česku, aby seškrtávali vše co se dá, a sami brali měsíční stotiisícové odměny?
    Zdůvodnění už se opravdu ani nedá komentovat .Paní Nagyová " dře jako kůň " A kdo nedře
    za minimální mzdu? Lidi, není pro Vás už toto impuls k akci?
  • Co je to platný, že i umělci plačou, dnes je to už zbytečné, není cesty zpět, máme "demokracii", tak se jí naž...me. Co kapitalismus uchvátí, nikdy nepustí, lůza je mu lhostejná.
  • Modrý zmrdi zlikvidovali naši zemi pod vedením všeználka z hradu, křivohubky, slizouna, drobila, Judr bendy, schzoře a dalších modrých šmejdů. Hnus modrých dobytků.
    • Vašku, ty jsi stejný duševní mrzáček jako ten Krampol. *2*
  • Krampol má pravdu. Krom politiků, jsou to také herci a někteří zpěváci ( rádo by umělci) třeba radní Kalousek hihihi. kteří si žijí nad poměry.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit