Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Křeslo pro Pana Prezidenta, ostatnímu póvlu MUSÍ stačit haxny!

• Hele, uz si vymysli svou prezdivku...

• .Politik by neměl být trpěný člověk zdravotně postižený.
    • Zdrqavotně postižený - proč ne???

Ale nemůže to být zcela tupý dementní magor, který navíc svým nesmyslným žvástům snad i skutečně věří - viď že Áááno ty rusofilcková kreturo zeMANe, vidíš to přece nejlépe podle sebe.

• ......trapné a nechutné......

• pavel.zajda.7

Rychle, rychle plakejte "demokrati", udělejte nám radost blbečkové hihihi

• Kolobrnda a Pepoušek je jeden a tentýž idioot z redakce Tischcali. Dříve si tento pablb nechal říkat Sajmon. Diskuze s tímto idiootem je zcela zbytečná. Vždy něco vyblije a myslí si, že jde o převratnou věc...ha..ha..a můžeš mě zase smazat pablbe Sajmonů s tisíci nicky.

• Adelo - nevim, kde beres tu jistotu o zmenach mych prezdivek, neb pouzivam jen tuto jednu...

Vim, ze te to nepotesi a bude stvat a to me moc tesi...

• Kdybys nekecal Sajmone. Ty jsi taková trubka, viď....

• Na tebe fakt - trubko - nemam...

• Všichni ve stoje pozorně poslouchají a v vyjadřují úctu. Jenom ten zeMAN sedí jak v hospodě spí. Zjevně má virózu.

• KIMCID

tu máš ty když píšeš svoje frky

• Pan Zeman je prostě nejlepší a nejváženější státník EU

• Jsi trapny - zlodeji prezdivek...

• vanhorne

"nejlepší a nejváženější státník EU"

Ten je tak dobry a vazeny, ze by s fleku mohl delat vazneho na dobytci vaze na jatkach.

• To by prosím nemohl - tam je potřeba alespoň minimálně ovládat svůj mozek a to u něčeho tak zrůdného jako zeMAN bezesporu je nepřichází v úvahu

• Žil jsem dlouho,avšak posledních 30 let je to bída, hlavně morální. A tak raději Blíž k tobě, bože můj. .. , dříve než  přijde apokalypsa. Neboť  již nic jiného nemuze spasit tento svět.  Nebo snad nějaký novodobý diktátor,  jehož si lidé zvoli ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit