-
Křeslo pro Pana Prezidenta, ostatnímu póvlu MUSÍ stačit haxny!
-
-
Hele, uz si vymysli svou prezdivku...
-
-
.Politik by neměl být trpěný člověk zdravotně postižený.
-
-
Zdrqavotně postižený - proč ne???
Ale nemůže to být zcela tupý dementní magor, který navíc svým nesmyslným žvástům snad i skutečně věří - viď že Áááno ty rusofilcková kreturo zeMANe, vidíš to přece nejlépe podle sebe.
-
-
......trapné a nechutné......
-
-
-
Rychle, rychle plakejte "demokrati", udělejte nám radost blbečkové hihihi
-
Kolobrnda a Pepoušek je jeden a tentýž idioot z redakce Tischcali. Dříve si tento pablb nechal říkat Sajmon. Diskuze s tímto idiootem je zcela zbytečná. Vždy něco vyblije a myslí si, že jde o převratnou věc...ha..ha..a můžeš mě zase smazat pablbe Sajmonů s tisíci nicky.
-
-
Adelo - nevim, kde beres tu jistotu o zmenach mych prezdivek, neb pouzivam jen tuto jednu...
Vim, ze te to nepotesi a bude stvat a to me moc tesi...
-
-
Kdybys nekecal Sajmone. Ty jsi taková trubka, viď....
-
-
Na tebe fakt - trubko - nemam...
-
-
-
-
Všichni ve stoje pozorně poslouchají a v vyjadřují úctu. Jenom ten zeMAN sedí jak v hospodě spí. Zjevně má virózu.
-
-
tu máš ty když píšeš svoje frky
-
-
Pan Zeman je prostě nejlepší a nejváženější státník EU
-
-
Jsi trapny - zlodeji prezdivek...
-
"nejlepší a nejváženější státník EU"
Ten je tak dobry a vazeny, ze by s fleku mohl delat vazneho na dobytci vaze na jatkach.
-
-
To by prosím nemohl - tam je potřeba alespoň minimálně ovládat svůj mozek a to u něčeho tak zrůdného jako zeMAN bezesporu je nepřichází v úvahu
-
-
-
Žil jsem dlouho,avšak posledních 30 let je to bída, hlavně morální. A tak raději Blíž k tobě, bože můj. .. , dříve než přijde apokalypsa. Neboť již nic jiného nemuze spasit tento svět. Nebo snad nějaký novodobý diktátor, jehož si lidé zvoli ?