Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak pořídit dobrou a hlavně teda i kvalitní skrytou kameru? Tak aby opravdu nebylo poznat, že člověk někoho natáčí? 

    • Kam ji chcete dávat? Nebo přesněji řečeno, na co ji potřebujete? Podle toho by se asi dalo poradit, jakou vybrat nebo kam ji dát. 

      • Potřebovala bych skrytou kameru do místnosti, ale opravdu tak aby to nikdo nepoznal. Ideálně asi něco co možná nejmenšího, abych ji mohla někde šikovně strčit a nebylo to poznat. 

        • Když se podíváte na stránky obchodu https://www.1obchod.com/ , tak tam najdete skryté kamery téměř ve všem co vás takhle napadne. Například v hodinách na stěnu ( ty jsem bral já) nebo třeba žárovce, ale i třeba propisce. 

  • Je pravdou také to, že by důchodci měli odolat lákavým představám, že jim dá někdo oběd zadarmo a přibalí k tomu šišku salámu a vezme je na skvělý výlet. Televize Nova, Prima a nejen ČT 1 , ale skoro všechny televize již několik roků upozorňují na tento problém. Myslím si, že důchodci jsou nepoučitelní. Já jsem se chytla také s matkou mého partnera kterému jsem roztrhala jasnou výhru od Reader Digest a to výhru konkrétně na 3.000.000,- Kč. Jeho matka na mě řvala, že jsem je připravila o výhru. To, že její synáček dal za (předražené) knihy bezmála 10.000,- Kč a nic nevyhrál ji bylo srdečně jedno. Rada pro důchodce- nikdo Vám dnes zadarmo nic nedá a tak laskavě odolejte nabídkám, protože ve finále vás to bude stát hodně draho....... věřte *6* *15* *16* *9* *8* *7*
  • Když jsem šla do důchodu a kolegové se ptali, co budu dělat, tak jsem si dělala srandu, že budu chodit do supermarketů ochutnávat a jezdit na předváděčky. Naštěstí zůstalo jen u řečí, protože mám známou, která se, bohužel, nechávala "ukecat", že jedině tenhle vysavač je ten nejlepší, že tento přístroj pomůže na všechny neduhy, tahle bublinková matrace do vany vyléčí jejího dědka a bez parního čističe, že prostě nelze žít atd. atd. Nakonec se za drahé peníze ukázalo, že to jsou věci předražené a někdy i zdravotně nevhodné. Dárky v podobě neprodejných pracích prášků a "chutné obědy" a to všechno za cenu kolem 50,- Kč!!! To mají ti starouši hodně drahou zkušenost.
  • Důchodci u nás to nemají lehké a mnozí se cítí osamělí a proto jsou tak snadno zranitelní
    pro svo neomezenou důvěřivost.
    Zde má konat stát,zajistit kontrolu firem a prodejců zboží,které je na zájezdech prodáváno.
    To vše se neděje a podvodníci toho využívají s tichým souhlasem státních orgánů.
    Další důkaz toho,že stát neplní svou funkci a nechrání své občany.
  • Něco podobného je Reader Digest. Stále píše obluzující dopisy, jak je možno vyhrát miliony, avšak nejdříve si musíš něco objednat a tak stále dokola. *15*
    • Jo, také mi píšou e-maily a dopisy - to první mažu a to druhé házím do skartovačky. Ať mi políbí...... *3*
    • Podobně jako Reader´s a sadby květin se v International Direct Marketing prodával stejný průmyslový brak. Já si nemohu vzpomenout na někoho ze svých mnoha známých a kamarádů, že by z nich někdo ty "melouny" vyhrál.
      Dopisní akce těchto zásilkových pseudosoutěžně výherrních společností kdysi někdo navrhl řešit tím, že se to má všechno natlašit do odpovědní obálky a nevyplaceně poslat odesílateli. Ten by podle poštovních regulí mohl zaplatit porto i pokutu.
      • Nikdo. Mě to také chodilo, adresu asi zjistili z telefonního seznamu. jednu knížku od nich mám, ale nekupoval jsem ji, dal mi ji soused, který se odstěhoval do zahraničí. Je to takový "domácí lékař" dost ubohý, kde se dovíme spoustu "zvučných jmen" lékářů, jako Dr, Smith, či Parker z "Yalské univerzity atp. víme prd, zda vůbec existuje. Nic převratného z mediciny tam není, je to asi tak na úrovni kompilátu bývalých brožurek z lékáren, prodávaných pod serií" Avicenum " ( odvozená zkomolenina starověkého arabského lékaře "Abú Ibn Síná" ). Jsou to běžné rady domácí léčby. Není nepravdivá, jen zjednodušená a prošpikovaná jmény cizích lékařů, jinak zde na netu se najde pod Wikipédií mnohem více informací o nemocech a jejich příčinách, nemluvě o odborných statích našich erudovaných lékařů. Takže kniha je dobrá tak nanejvýš jako těžítko...Prostě "Reader Digest je podvod v tom , že prodává nepotřebné a nežádané tituly - ležáky, které nikdo normálně nekupuje. Pokaždé ale s nabídkou přišly 3 klíčky jakoby od auta s čísly pod stírací folií, že pokud tam najdu své číslo klíčku, jsem zařazen do slosování o auto, k němuž údajně ten klíček patřil (jenom jako). Samosebou jsem pokaždé "vyhrál Volvo", ale jenom jako... No, všechno bylo honem odešlete ještě dnes osobní data a objednejte knihu... hahaha. Nejsem blb, abych to někdy udělal, takže jsem si ušetřil zbytečné starosti.
  • Zkrátka a dobře - tak ať tam nelezou a Vy, hodný jejich dětičky,jim to vysvětlete.
  • Slibují dárky, v Brně to zkouší po telefonu, že klient vyhrál dárek a zvou ho na Koliště a tam mu pak vnucují zboží. Na mne to také několikráte zkoušeli, ale já jsem jim řekla, že si vydělám tolik, že si mohu všechno koupit a nepotřebuji od někoho dárek. A dali mi už pokoj.
  • Určitě jste někdy slyšel ve zprávách, že se někomu vloupali do bytu a sebrali např. 80 000,- Kč, 300 000,- Kč apod. Vždy však šlo o důchodce, nikdy to nebyla rodina s malými dětmi. Co na to řeknete?
    • Tohle nelze vztahovat obecně a generalizovat na všechny důchodce. Prohlašovat jednotlivce za celou mnohamilionovou kohortu důchodců může jenom nevzdělaný hlupák !!!
      • No je to stejná blbost jako že v marketech jsou jen důchodci s plnými vozíky zboží.
    • Takoví důchodci jsou, ale je jich málo. U mne by tak mohli uloupit jedině staré krámy a tak bych jim ještě poděkoval, protože nemám, kam je vyhodit... Ale tu poslední pětistovku, co mám na jídlo, to bych přežil....
    • JÁ na to řeknu to...že ty peníze nakonec jsou stejně většinou v závěru pro ty jejich potomky a další potomky.., kde velmi často končí.., když ne během života, tak v dědictví.. a taky to, že ti staří už jsou na tom kolikrát zdravotně tak, že je mají raději doma a ke všemu nevěří bankám co by se na jejich penězích formou "výhodných produktů a poplatečků" akorát nemorálně přiživovaly úplně stejně, jako ti stejní paraziti s hrncema, dekama.. a podobně předraženým i "výhodným" šuntem.
    • .
  • Prodejci používají vědecky vyzkoumané metody. Systém předváděček nevymyslel nějaký jouda od stolu, ale týmy odborníků na psychologii marketingu. Zaměřují se záměrně na starší lidi, protože moc dobře ví, jak lidský mozek v určitém věku funguje.
    Je to státem trpěná gauneřina. Ovšem co čekat od gaunerů ve vládě a v parlamentu. *5*
  • Tyto akce jsou jen sprostým a nemorálně i nelidsky drzým zneužíváním stavu ve společnosti za uprděného přihlížení státu, který takto nastavil pravidla co tohle svinstvo umožňují. To, že je někdo "naivní a nepoučitelný" v některých situacích ještě neznamená, že má společnost ve které tento jedinec žije se na tohle krátkozrace i nečinně dívat a nezakročit proti takovým gaunerům či dokonce to bagatelizovat v tom, že to takovým "naivním" lidem dokonce patří, protože se jedná o všeobecný jev podrazáctví, před kterým nikdo nikdy není zas až tak fundovaný, aby mohl ve všem sebevědomě tvrdit, že zrovna jemu by se to nikdy nemohlo stát, protože tohle je dvousečný problém, kdy nikdo sám neví jak jednou dopadne. Takovým podřadným hajzlíkům se musí dát jasně najevo, že takhle už tedy ne !!!. Ty páky by na to byly ne, že nebyly a nejsou ! To jen ti co to mají na starosti do toho nechtějí jít a rázně i pro výstrahu ostatním toto řešit. Stát se raději stará o blaho "celoživotně udřených cikánů", než o důstojnost i bezpečí vlastních lidí co mu celý život či většinu života odváděli ze své práce peníze přes účtárnu do státního rozpočtu a dnes se k takovým nezná jako by byli všichni prašiví... Pak se nikdo nemůže divit, že takoví se stávají snadným a vlastně i společností nechráněným cílem různých vyčuránků a podvodníků, kterým se nechce normálně jít pracovat a konají tak ve falešném pocitu, že si mohou vše dovolit a že se jim nemůže nic stát..
    • Ano, ve smyslu hesla vše pro svobodné podnikání, vše pro dosažení co největšího zisku, přece stát nebude kazit něčí podnikatelský záměr. To je syrový kapitalizmus po česku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit