Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • https://www.novinky.cz/cestovani/407955-navstevnici-kostnice-budou-muset-byt-zahaleni-zeny-jen-se-satkem.html
  • Týýýývole, to musela bejt baba, teplýmu Semjonovi by vzkřísila jeho chcíplýho ptáka!!!

    WOW !!!
  • " "Pět mrtvých Boží mocí vzkřísila, mnoha slepým zrak vrátila, chromých a malomocných mnoho uzdravila a nad jinými ubohými veliké divy činila","
    .
    A lidé i v této době nalítnou různým šarlatánům, kterým platí za "zázraky".
    Lidská blbost je věčná.....
  • zase pánbíčkářské oblbování, křísila mrtvé a slepým vracela zrak... a taky dokázala to, co alternativní medicína : http://az247.cz/muz-prisel-o-nohu-diky-bylinkam-meditaci-mu-narostla-nova/
    *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2*
  • Lepší pohádka je o Zlatovlásce!!!
  • Mezi českými patrony je celá řada obdivuhodných osobností. Proč se o nich nemluví více? Proč jsme si udělali takovou dobu, ve které nové osobnosti formátu sv. Zdislavy nevyrůstají?
    Je historie naší země špatná, nebo ji špatnou vytvářejí v představách ti, kteří by se ihned chtěli reprezentovat jako vykupitelé a spasitelé? Nezapomeňmke ale, že tito patronové- Zdislava a jiní, byli lidmi hlubojké a trvalé víry v Boha!
    • Naprosto souhlasím.
      Je to dáno tím, že jsme se příliš přiklonili k materialismu - ono je to pohodlné, nemusí se moc přemýšlet. A navíc to byl materialismus vulgární, primitivní, který nám vtloukal do hlavy komunismus.
      A souběžně s tím byla překrucována historie a zamlčována pravda, ničeny historické památky, zesměšňována víra v Boha.
      A stačí se trochu ponořit do kvantové fysiky a podobných oborů a najednou člověk zjistí, že existuje jistá hranice, za níž přestáváme chápat skutečnost a kde přestává platit naše logika. A jediné co za touto hranicí platí a co nám dává vysvětlení a jistotu je víra.
      • A souběžně s tím byla překrucována historie a zamlčována pravda, ničeny historické památky, zesměšňována víra v Boha."
        .
        A pravda je ta, že jdou k životu přivést mrtví? Nebo co byste chtěl lidem nabulíkovat?
        • Vážený Jirko,
          1) ten citát popřít nelze a už vůbec ne tím "argumentem" a

          2) jsou zdánlivě mrtví a dokonce i klinicky mrtví, které dnešní medicina dokáže přivést k životu.
          A ve zmíněné době jistě bylo mnohem víc případů zdánlivě mrtvých, které v důsledku chybějících dnešních znalostí a přístrojového vybavení byli pokládáni za mrtvé a vhodným působením byli "přivedeni k životu."

          Takže je třeba vědět a znát a nehledat v tom nějaké "bulíkování". *3*
        • Znám osobně člověka, který onemocněl na nádorové onemocnění žaludku a trávícího traktu. Jednalo se o zhoubné nádory. Když mu řekli lékaři o jeho stavu i s prognozou, začal prosit o přímluvu právě tehdy ještě blahoslavenou Zdislavu. Probíhal proces jejího svatořečení a bylo třeba to, čemu se říká zázrak na její přímluvu. Byl hospitalozován a jednoho dopoledne přiběhl lékař na pokoj, co že prý dělal, že vyšetření neukazuje žádnou patologickou změnu. Byl z toho na oddělené poplach. Když se vše uklidnilo,- bylo to za totality, tak onen známý před propuštěnám z nemocnice požádal lékaře, jestli by mohl dostat materiály o své nemoci a uzdravení. Řekl, že by to chtěl poskytnout jako svědectví pro svatořečení tehdy blahoslavené Zdislavy, kterou prosilů o přímluvu za uzdravení. Vyvolal zděšení ještě větší a primář oddělení nařídil bezodkladně veškerou dokumentaci skartovat, sám na to dohlížel. Tak co, vy rozumbradové?
          • Ne že bych se zviditelňoval, ale představil jsem faktum. No a fakta se dají anulovat tím, že s tím nesouhlasím? To je velmi divný myšlenkový pochod!
          • Jasně a ten kříž na zdi za farářem Toufarem v Číhošti se hejbal sám od sebe - mocí Boží. Takže ho vlastně komančové popravili právem, když to nebyla provokace StB *1* *1* *1*
            • Komančové popravovali nejen své nepřátele ale i své lidi. Bylo jim to pro ovládnutí a udržení moci jedno. *14* *14*
            • Lidé přítomní na mši tvrdili, že se kříž hýbal. Bylo ale zjištěno, že tam nebyl a ani nemohl být žádný mechanismus, kterým by se křížem pohybovalo. Farář Toufar o tom jevu dověděl teprve při výslechu na StB. Pokud tedy všichni ti, co ten pohyb viděli, netrpěli halucinacemi nebo nebyli podplaceni StB, pak to byla realita. A tato realita se nazývá psychokinese, kterou zkoumají a prokázali přední světoví vědci a jejímž výzkumem se zabývají přední světové university i vědci v CCCP a nyní v RF.
  • Jen malá poznámka - v celém článku se neobjevilo jméno autorky knihy V erbu lvice, paní Aleny Vrbové (MUDr et PHDr), podle níž Ludvík Ráža film natočil, jinak výrazné básnířky a prozaičky z generace Josefa Kainara, Jana Pilaře, Ivana Blatného. Doporučil bych k přečtení i její další knihy, básnické, povídkové a historické romány.
  • Ač jsem pouhé VeseléZvíře.cz, přečetlo jsem si ten článek s velkým zájmem. Díky pí Kalendová. Myslím, že takových článků by mělo být víc, aby si lidé uvědomili co znamenaly Země Koruny České před únorem 1948.
  • ... kde je multiintelektuál tra la la?
  • Na svou dobu neobyčejná žena. V té těžké době světlo pro mnohé.
    • ... nepochybně :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit