Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ten hlupák Kocák už napáchal tolik zla a nedá si pokoj.Zřejmě je obklopen stejnými blby
    a tak to nemůže ani dopadnout lépe.
  • Kocábe jdi do prrrrrr ele. Podělal jsi co jsi mohl. Zales někam do nory.
    • Kocáb má nehynoucí zásluhu na tom, že Rus odsud musel mazat jak spráskaný pes. Fašist Putler z toho má dodnes děsivé sny a hledá cesty jak nám znovu poskytnout "bratrskou pomoc", která by nás ovšem tentokrát stála víc ne tři stovky nevinných lidí.
      • Kocab to dostal rozkazem od majora z STB a nějakého Kocába by nějaký sovětský generál neposlouchal.Jen nastrčený b lb Kocáb si myslí opak.
        • Není důležité co si myslel Kocáb. Důležité je, že sovětský generál se svou smečkou musel odtáhnout do svých stepí jak spráskaní psi. *2*
          • To je Simona, hajzlbába webu Tiscali, netřeba řešit.
          • odtáhnůl slušně po dohodě.bohužel jen tupec jako ty v tom vidí něco jiného. *7*
  • Celý problém imigrantů je práce Putina a jeho patolízalů ve Východní Evropě. Ti drží u moci masového vraha Assadda a zásobují zbraněmi ISIL.
    • Zajimave je že tam kde vládne Asad je fungujici stat.Tam kde to podporuje CIA je
      peklo
  • někdo by se měl hlavně podívat na majetek pana Kocába kde najednou tolik nahrabal
  • První člověk Adam prý byl jistojistě Čech, protože prý pouze Čech s holou prdelí kousajíce do kyselého jablka si může myslet, že se nachází v ráji.
    • Ten vtip je o rusech živořících za komunistické totalitní vlády v SSSr ty mektale
      • mektal jsi tu ty
        • Neopisuj ruský tupohlave *2* *2* *2*
          • Zajímavá přezdívka. Co to je za termín to první její slovo. V realitě, to by jsi musel "posdtřílet" 10% Ukrajinců, 3% Slováků, 1% Čehůnů, celé samozvané vedení EU, většinu vlastníků bank USA včetně jejich generálů. A ještě by na západ od Ruska zůstalo k dezintegraci dost lidských bestií. A o Ruské fašisty se postarají sami Rusové. Stačí když seberou zbytek neziskovek v Rusku.
            • putinův člověk organizoval v rusku sraz pro neonacisty.- A o tom jak Kreml financuje evropské neonacistické strany jsou západní tajné služby také moc dobře informovány.
              Ono bankovní převody totiž vždy nechávají stopy.

              Takže důkazy jsou a ty jsi jako vždy směšný když je popíráš ruský blbe *5*
            • Důkaz?
            • Ruští fašisté podporují tvého Putina ty blábolisto. Nenávidí totiže demokracii v EU.
              Mají rádi totalitní putinův režim který jim připomíná jejich Hitlerovský.
              Kdo sponzoruje neonacistické strany v evropě? No tvoje rusko. To se takto snasží rozbít evropu.
          • řídíš se heslem podle sebe soudím tebe?to je dobře. *1*
            • Zklidni se ruský blbe.
  • U nás v zemích Koruny české na to máme krásné přísloví, kážou vodu a pijí víno. V Rusku jsou na to specialisté Putin a spol., jak to krásně popsal v Reflexu č. 35 Petr Vavrouška v článku Naše děti do západních škol. Ruská věrchuška posílá své děti a příbuzné na Západ se slovy v Rusku Vás nic dobrého nečeká. Jenomže obyčejným Rusům tvrdí, že svoji vlast milují nade vše a totéž musí činit všichni kremelští poddaní.

    Není to nic neobvyklého, už v padesátých letech minulého století manželka komunistického ober zločince a masového vraha Klementa Gottwalda soudružka Marta Gottwaldová zvaná též Marta prde.atá si nechala dovézt z Belgie krajky za osmdesát tisíc korun a v Brně seřvala organizátory jisté bolšánské recepce za to, že nesehnali nejlepší francouzské koňaky. To vše v době, když tehdejší rudé ministerstvo zdravotnictví odmítlo uvolnit devizy na lék pro malé dítě, které umíralo na tuberkulózu. Jinak soudružka Gottwaldová samozřejmě na veřejnosti chválila vše socialistické a haněla kapitalistické.

    A našla zdatné následovníky v současné vládnoucí kremelské tlupě. Ti také navenek chválí vše ruské, jak je to nejlepší, jací jsou správní vlastenci a následníci Petra Velikého, kdežto prohnilý Západ je fuj, fuj a v žádném případě to není a nemůže být náš vzor. Jenomže jsou to pouze lživá prázdná slova, protože jejich příbuzní masově opouštějí Rusko a žijí na Západě.
  • Ruský prezident Vladimír Putin se vůči Pobaltí chová naprosto stejně jako Adolf Hitler k Československu v roce 1938. Začíná to rádoby starostí o postavení vlastních národnostních menšin v jiných zemích. Pák se přitvrdí, následuje křik, že Němci v Československu, respektive Rusové v Litvě, Lotyšsku a Estonsku jsou utlačováni a nakonec se přechází k provokacím k hrozbám ozbrojeného zásahu. Viz německé noviny z podzimu 1938, které mimo jiné palcovými titulky hlásaly, že Češi stříleli v Sudetech z tanků do žen a do dětí. A ruská propaganda je na stejné úrovni.

    Oba vládcové mají společné ještě velkou míru pokrytectví, když sami svým menšinovým národům upírají jejich práva. V případě nacistického Německa to byli Poláci a Lužičtí Srbové, v Rusku to jsou tvrdě diskriminovaní Ukrajinci a krymští Tataři.

    Obvinění Čechů z jakéhosi útisku Němců v Sudetech bylo nesmyslné a lživé, stejně jak je tomu nyní v případě ruské menšiny v Pobaltí. Rusové mají v pobaltských republikách zajištěna všechny práva v souladu s mezinárodními standardy. Mají svoje školy, vlastní noviny, divadla apod. V obou případech se jedná o to, že oba dříve vládnoucí národy Němci a Rusové se nemohli smířit s tím, že už po roce 1918 respektive po roce 1991nejsou „herrenvolkem“, ale Češi, Litevci, Lotyši a Estonci si nyní vládnou sami.

    Mocnosti, které nás na podzim onoho osmatřicátého roku předhodily Hitlerovi, si za svůj čin zasloužily právem opovržení slušných lidí. Stejně tak je ale nutné pohrdat těmi, kdo v Pobaltí provokují agresora vůči tamním malým domácím národům. Litevci, Lotyši a Estonci mají právo na nezávislost a určovat si ve svých zemích pravidla, podle kterých se bude žít. A pokud je Rusové budou ohrožovat, musíme jim jako jejich spojenci v NATO přijít na pomoc.
    Rusko se dlouhodobě nemůže smířit s tím, že Pobaltí jim nepatří a plánují vojenský útok na jejich území. Jedním z důkazů je fakt, že už v roce 2007 uspořádala ruská armáda manévry, na kterých nacvičovala agresi a okupaci nezávislých pobaltských republik. Čili dávno před vypuknutím ukrajinské krize.
    • Jenom vyzobnu. Vojenské jednotky eses z pobaltských států a jejich válečné zločiny pod korouhví eses jednotek.
      A také třeba diskriminační zákovy proti Rasky mluvícím obyvatelům.
      Ale, hlavně rozdmýchávání protirusrkých nálad v Pobaltí CIA a jednotkami AU ARMY.
      U nás zatím začínají - oboje zřejmě skončí protektoráty Bruselu a USA.
      Máš to těžce popletené demagogu. Již od přelomu století provádí USA a NATO v Pobaltí cičení se zaměřením na obsazení Karelie, Bílé Rusi včetně Pobaltí. Těchto manévrů se nezůčastní z této oblasti jen Finsko.
  • a epidemii na ameriku. Pravdou je, že amrdólský prezident Hussein Vobamgután se zhlédl v Adolfu Hitlerovi
    • To ti nevadí zkušenost, že USA zabily pomocí "tlouštíka" a "malého chlapce" více jak 300 tisíc Japonských civilistů. Výmluva zkrácení války i když byla Kvantungská armáda roprášena a nemohla se podílet na obraně Japonska. Také zničení tisíců hektarů tropického lesa defolianty Agent Orange USAF ve Vietnamu.
  • Pravdou je, že ruský prezident Vladimír Putin se zhlédl v Adolfu Hitlerovi a v případě pobaltských republik kopíruje nacistického diktátora v jeho agresivitě vůči Československu na podzim roku 1938. Zásadním shodným znakem je v obou případech zneužívání národnostní menšiny. Je známou skutečností, že hitlerovské Německo mohutně šířilo nesmysly o útlaku Němců v Sudetech a teroru vůči nim ze strany české většiny. Současná putinovská propaganda si počíná naprosto stejně ohledně Rusů v Pobaltí.

    V dalším kole začaly ze strany Německa výhružky vůči naší vlasti. K tomu samému už sáhli také Rusové, kteří rovněž hrozí Litevcům, Lotyšům a Estoncům násilím.

    V českém pohraničí později začala hybridní válka, kdy jednotky tzv. sudetoněmeckého Freikorpsu (něco jako dobrovolnické sbory, v nich sloužili i němečtí vojáci z Říše bez označení) útočily na čs. ozbrojené složky a terorizovaly místní české obyvatelstvo. K tomu ještě v Pobaltí nedošlo, nicméně vynikající světový šachista a zásadní oponent současného Kremlu Garri Kasparov ve výborném rozhovoru pro Reflex tuto možnost připustil. Podle něj si Putin přímý vojenský útok na členské státy NATO nedovolí, nicméně vyslání nějakých těch zelených mužiků u něho vyloučit nelze. Tomu je ovšem třeba zabránit i za cenu drastických opatření vůči Rusům v Pobaltí.
    • Chlapče ty si vykládáš historii jak Hurvínek. Zkus se zmínit o konkretních vyhrůžkách Rusů vůči státům v Pobaltí. Jedinými fakty jsou zákony těchto "republik s fašistickou historíí" jsou disriminační. Kasparova bych přirovnal k naší Čáslavské. Oba dva skvělí sportovci. Když ale dojdou výkony, tak se dají na politiku přirozeně za prachy a různé výhody. A jejich morální kredit vůči rodné zemi jde do pryč. Stejně jako někteří naši "umělci".
  • nebo radši zabte mně teplouše, nestíhám psát na pěti stránkách najednou, vždyť jsem jenom filcka Simon
    • Najdi si vlastní nick ruský teplouši a brzy zplynovaný podčlověku BTW

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit