Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomasperny

    My jsme před rokem využili možnosti a navštívili ubytování v Krušných Horách a musím uznat, že mě překvapilo, jak moc pěkný kus země to je. Člověk to má hodně spojené s Mosteckem, těžbou hnědého uhlí a tak různě, ale ve finále je to tam moc pěkné. No a co se týče Kladrubského hřebčína, tak to ani nemluvím. Tam je to moc pěkné. 

  • Tak například o tomto jsem vůbec nevěděla. Díky za info. Je super, že máme tady u nás tolik významných památek. Jen je trochu škoda, že na druhou stranu spousta památek je u nás v tak zuboženém stavu. I když je pravda, že se to postupně mění k lepšímu. Mimo jiné například i zásluhou tohoto projekčního ateliéru.

  •  To je skvělé. My jsme teď v Krušnohoří byli poprvé a byli jsme opravdu nadšeni. Spali jsme tu https://www.honourandgrace.com/cs/ a chodili po okolí a vážně wow. Doporučuji

  • Mám radost zejména z Krušnohoří, protože jsem k dosažení tohoto cíle směl trochu osobně přispět.

    • Jestliže k tomu pisatel sám osobně jakkoliv přispěl, tak mu za to patří náš velký dík. To jsou hodnoty, které po nás zůstanou až my tady nebudeme. 🙂

  • Špinavá, zkorumpovaná ruská gubernie, která si nadává Čechia zapomněla do žádosti uvést, že všechny uvedené památky brutálně ŠLOHLA původním majitelům, 40 roků je pod vedením komunistického dobytka jen rozkrádala a ničila. Najednou se budeme prsit, co to máme za památky, přitom nebýt miliónů z EU a UNESCO nechali jsme to spadnout nebo zbourat jako Špalíček v Brně a stovky dalších pomátek, která zlikvidovala tupá polistopadová komunistická garnitura pod vedením Klause a Zemana.

    JE TO OSTUDA TOHOTO SMRDUTÉHO CHLÍVKU PLNÉHO UBOHÝCH ZVRÁCENÝCH ZLODĚJÍČKŮ A PODVODNÍKŮ . 

  • A jaksi bylo pozapomenuto na Vejprty a slavné vejprtské dolování stříbra. Koneckonců velká hrouda stříbra pod vyvráceným kmenem smrku je i ve vejprtském znaku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit