Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je asi mnoho důvodů proč se nevyšetřuje střelba v Kijevě. Asi by se to fandovi Bandery Kliczkovi a EU nehodilo.
  • Arsenij Jaceňuk - nikým nevolený vlastizrádce
  • Zajímavé je, že "méééédia" nezjistila, když v Lybii někteří náčelníci a šamani chtěli udělat převrat, tak ihned přiskotačilo nato s bombardéry a celým leteckým arzenálem, aby zajistili pro některé kmeny ( tedy hlavně pro sebe ) těžbu ropy. Podobně amíci chránili albánské teroristy a zločince z UCK které michodem cvičili údajně před Srby. A nerozpakovali se útočit i na jasně civilní cíle zbraněmi používající ochuzený uran. Zvláštní výklad demokracie " a´la USA ve světě?
    • Demokracie řízena opicí spolu v ruce s gestapem z únie je jen jejich a bude dokud se neřekne a dost! Teď je na to příležitost. Panáčkové nepochopili, že administrátoři Ruska jsou dál než oni. Uesesa Rusku půjčilo a Rusko to pod vedením chytrých lidí bylo schopno vrátit a co víc, má obrovské rezervy díky burzovním zlodějským cenám paliv a energii. Takže se vytvořil autonomní silný stá, který dnes může co chce. V této pozici být UESESA tak už neexistuje zeměkoule. Jediné, co opice zmůže je navyšovat rozpočet prakticky nikde nekrytý. Tak co je na tom? Skvělé kapitalistické svinstvo kradlo a zbyla po nich jen zkáza, zatím co na druhé straně se budoval silný stát. A intervence se nebojím. Opice dobře ví, že v tomto případě by šla s Ruskem Čína. Takže kopání nožičkama a šikana jejich kolonií je jediné co jim zbude, šmejdům
  • Když mohli USA a německá EU odtrhnout Kosovo od Srbska , které jim po staletí patřilo a mají na něho nárok, navíc za pomocí bojovniků Al-Kajdy a teroristické, mafiánské kosovsko-albánské organizace Tatciho, kterého nyní USA i německá EU nominují na Nobelovu cenu míru tak si dnes Rusko s klidem a přehledem může vzít zpět to co mu od nepamětři patřilo , tedy Krym. CHruščev byl Ukrajinec, udělal naprosto ničím neoddiskutovatelnou hloupost v době jednotného SSSR, což dnes již neplatí, tak Rusko má plné právo tento precedens napravit.a Krym po událostech , které nyní proběhly , si opět připojit k Rusku. USA a německá EU bojují o revizi druhé světové války.
    • Rusko neplánovalo odtržení Krymu od Ukrajiny, má tam pronajatou základnu. Ale žije tam mnoho Rusů, jakožto starousedlíků a Ukrajinci tam teprve přivandrovali. Ale Rusů je většina a Ukrajinci je chtějí ozbrojeni vyhánět a teroriziovat, takže budou mít "obrácený Majdan" , aby viděli, co udělali. Ruskio chrání své občany, tož vše a ti chtějí, jakožto většina opětovné připojení k Rusku, protože Ukrajin ajimnezaručuje bezpečnost, ale chce je vyháět a vraždit !!! To ale budou muset dát na oltář i svoje krčíčky...
  • Jestli ten hnědý mor,který se chopil vlády Kyjevě nebude rázně a rychle zlikvidován,můžeme se něčeho podobného dočkat i jinde. Nezapomeňte,Ukrajina je v Evropě.Všiměte si,kdo stál za rozpoutáním a financováním teroru.A taky kdo,to podporuje dnes i z ČR - mimo tradičních lumpů jako je Pankáč, Kocáb, Pánek a Štětina, tak i novodobý MZ s.Zaorálek!!!
  • Ano tzv. vláda v Kyjevě je pouze nikým nevolený spolek EU pučistů který nemá žádné
    právo něco uzákonovat či nařizovat. Rusko od rozpadu SSSR spolklo dost hořkých
    zahraničních překvapení ale dříve Ruský Krym na svém dvorku si ukrást nedá.
    Krym může nyní argumentovat tím že Západ podpořil odtržení Kosova od Srbska.
    Lid Krymu chce návrat k Rusku. Svobodná volba se má respektovat zde není co řešit.
    EU se vrací její vlastní bumerang - udeří ji pěkně tvrdě.
    • Už aby to bylo, je jedinečná příležitost je položit zloděje. Nic jiného z nich není, jen bída a dluhy. Z celé gestapácké EU s Ussa Kéž by to už skončilo. A ta blbá opice nemá ani intelektuálně na vedení z Moskvy. Jediné co dovedou, žít na úkor celého světa a špehovat lidi
  • Z toho muze byt dosti velky maler,nebot v pripade konfliktu se tez k nam dostane dalsi nevitane ukrajinske podsveti.A TO SNAD ZADNY SLUSNY OBCAN NECHCE!
    • Už si je sem vozíme, fašisty. Na léčbu leukemie u dětí není, na léčbu fašistů a vandalů ano
    • Tak se jim to bildmergu až nalou ošibku povedlo. Rus pokud se rozjede, už se nezastaví, tomu nevěřím. Kéž by to dopadlo jen na ty šmejdy co to zavinili. Je potřeba aby už konečně evropu někdo osvobodil od diktatury nikým nevolených dosazených šmejdů!!!!!
    • Mi tože Ukrajince na Ukrajíně nechceme!
      • Neprovokuj a pis k veci.Nebud jako zde pritomna komunisticka luza,ktera jeste coruje nicky.
      • a my zase něchotíme kamunístov, pusť idůt v rasíju ích báťušky továrišča kágébáka půtina *16* *16* *16*
  • Vyvíjí se to hezky Některá hnutí se pokouší destabilizovat Krym
  • Rusko se musí postarat o své krajany ať je to kdekoliv. Howg. Imeprialisté musí dostat přes zobák. Ať žije internacionalismus, svoboda a všechna lidská práva pracujícího lidu !!!!
    • Peppone et Co: Aksjonov, bolševický Biľak? Chybu děláte, soudruzi!Vymstí se Vám to!
  • Jako se to dalo čekat.Ono když se podíváte do dějin USA tak stejným spůsobem se připojovaly postupně všechny státy k USA.Je to boj mocných tohoto světa o vliv a moc a říká se tomu "demokracie" a přitom je to DIKTATURA peněz. Komunisti zase říkali aspoň na rovinu"DIKTAURA PROLETARIATU".Ať si každý přebere co je pro koho lepší.
    • Ty moj tovoryrč Zdravstvuj!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit