Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A když si lidé půjčují papírové knihy mezi sebou (takových je mnoho), tak se jedná také o pirátství?
  • mun.go
    Pokud je cena e-knihy stejná jako knihy tištěné, není čemu se divit.
    Knihy by se měly prodávat bez DPH a elektronické podstatně levněji.
    Ovšem stát nechce přijít o svůj bezplatný zisk.
  • Divná doba... Dřív umělce těšilo že se jejich dílo rozšíří mezi lidi... teď je to neskutečně štve.
    • Přesně kdyby udělala e-verzi zdarma vlozila tam reklamy vydelala by vic a jeste by měla reklamu a prodala vic i tistenych knih nojo jenže takto to funguje jen u dobrého kvalitního díla, šmíru to lidi kupovat nebudou!!!!
      • Verze s reklamou :D

        To jakože by tam psala něco jako:
        "Vrah vzhlédl a přes brýle značky Ray-Ban uviděl, svědka... dívku s vlasy barvy Pallete Rudá smršť a neskutečně dlouhými řasy od firmy Royala"

        A dotisk by byl upraven, podle nového zadavatele:

        "Vrah vzhlédl a přes dioptrické čočky Ultraview uviděl, zahlédl ve stínu svědka... dívku s vlasy načechranými kondicionérem Kupova, jak žvýka Vodňanské kuře"

        :D :D Vtipná předtava :D
    • Tak tohle vlastně není umění, ale psaní čistě pro prachy, takže není žádného divu, že to tu 'autorku' štve, neb jí unikají prachy. Samozřejmě umělci, které těší, že se jejich dílko rozšíří mezi lidi, tady jsou stále, v době internetové možná víc, než dřív. Příkladem může být Pokáč nebo Poletíme, kteří dávají písně na youtube k dispozici.
      • Máte pravdu... Nikdy se spisovatelé neměli jako nyní... jezdí si všude možně, občas vyblexnou knihu někde sedíc ve věhlasné kavárně a vlastní několik vil, aby mohli čerpat inspiraci.... samozřejmě nesmí psát česky ... 10 000 000 čechů není dobrý potenciální trh ani pro překladatele placeného od stránky, natož bohémský luxusní život.
        • Oni jsou spisovatelé a pisálci. Spisovatelé se dnes mají líp jenom o to, že mohou svoje díla šířit i jinak než skrz nakladatele, kteří většinou dají přednost populárním dílům pisálků, než dílům hodnotným, zejména v ČR. Ostatně kolik lidí v ČR zná vynikající knihu HARM od dobrého nedávno zesnulého spisovatele Aldisse? Kolik lidí v ČR vůbec zná tohohle spisovatele? V případě druhém by se lidi našli, v případě prvním jde vyloženě jen o nadšence, neb kniha, pokud vím, nebyla v ČR vydána. V anglicky mluvících zemích to byla osobnost, ale dost těžko by se protloukal v dnešní době.
          Zatímco díla pisálků young-adult a podobných blbostí najdete celkem běžně. Ostatně je jen asi málo lidí nikdy neslyšelo o padesáti odstínech šedi, přestože ta kniha je totálně špatně napsaná, totálně o ničem a nemá hodnotu ani toho papíru nebo těch pár dat.
  • Ussáci doběhnou kde co i sami sebe.... *16*
  • adult fantasy no to bude určitě kvalitní literatura *1* *11* *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit