Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vůbec tomu nevěřím, že pan Hudeček by šel do koalice s ANO, je to výmysl s cílem poškodit TOP09
    • No já tomu věřím, je to přeci moravskej cip.
  • Co jiného estébáci umějí, než lhát a dezinformovat ???

    Rakovinový nádor loupeživé, zamindrákované, burešovské a lumpenproletářské KSČ metastázoval do postkomunistických falešných a bezduchých oposmluvních Klauzemanových prognosťáckých partají a partajiček (ODS, ČSSD, KSČM, KDU-ČSL, VV, ANO, SPOZ, ÚSVIT atd.), které vůči totalitou mentálně postiženým a nesamostatným voličům nadále uplatňují tradiční "vedoucí úlohu strany" - jen ve zdánlivě pestřejší podobě – podle hesla: „Rozděl a panuj !“ Rakovina zhoubného, kainovsky loupeživého kolektivizmu se sama od sebe nevyléčí a vnější zásah může přijít paradoxně jedině z Ruska - přesunem čecháčkostánu za Ural a osídlením kotliny Novými Rusy nebo z Ruska a Německa vypuzenými muslimy. Tedy z deště pod okap.
    Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
    Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
    „Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
  • Nový sport pravice :-))Mimochodem, zločinci ODS v rámci akce překabátění, se rozprchují do TOP09, ANO(viz včera v TV) do nezávislých organizací(na kom nezávislí? na občanech?) a občané je dokonce volí, vlastně oni stále volí ODS jen pod jiným jménem:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Prostě to umí:-)))))vědí jak se lehce dostat k Našim penězům!! :-)))) Dokdy tomu bude? snad jen až si lidé začnou pořádně pročítat voličské seznamy a nevolit tu sebranku co se takto přemisťnuje z jedné do druhé strany:-)))
  • Vzhledem k českým politickým zvyklostem, kdy je převlékání kabátů politickým normativem a to od 39 roku, potom ve 45, 48, 68,71,89 a do současnosti je to průběžné,u TOP 09, která je složená s ODS,KDU-CSL, SZ, STAN je to běžné a normální, podle toho jeji členové jsou amorální , nemorální :-)podlí, koryťáři, tí, kterým jde zejména o moc, prachy a moc ovlivňovat a manipulovat jiné, aby nebylo vidět na ně !!!Oni jsou schopni prodat , či dovézt do války svoji zemi za mrzký peníz bez mrknutí oka !!! Tady tomuto pražáci léta tleskali, opěvovali a volili:_))) Čímž došlo tady k tomuto: Církev šilhá i po majetku krajů, za který už pobírá miliardy.
    Katolická církev se pokouší získat i majetky krajů, na které podle restitučního zákona nemá nárok a dokonce za ně už inkasuje část z miliardových náhrad. Když kardinál Dominik Duka před rokem a půl podepisoval s premiérem Petrem Nečasem (ODS) smlouvu, která stvrzovala zákon o majetkovém narovnání, sliboval, že „uzavřením smlouvy jsou veškeré nároky církve vypořádány“.
    Slováci se začínaji bouřit viz: http://www.youtube.com/watch?v=izPsKi1dc7w, jen čekám, kdy to začne v česku !! ,protože těch lumpů je na tak malou zemi hodně :-))
  • Evropský parlament kritizuje Babiše ze střetu zájmu a myslím,že oprávněně,protože nabral peníze z těchto fondů do své podnikatelské činnosti,Nyní vyhral volby,ač nevím,proč straně kterou vede takový člověk dalo tolik voličů svůj hlas a už řídí z Prahy koalice v Brně a Ostravě.a chce vymazat ČSSD,která ve volbách zkončila hned za ními.Není to tak dávno,co kritizoval ODS a TOP 09 a hle,najednou se s ními spojuje.Tento člověk se snaží ovládnout celou Českou republiku ač původem Slovenský vyhodňár,který komoli češtinu se Slovenštinou jak to v minulosti dělal podobný jemu,protože ovládl také celou zemi Gustav Husák.Není to tak dávno co nebylo o této straně ani vidu ani slechu a navíc se šetřilo Babišovo donášečství na STB a hle,najednou je tato strana nohoře.Lidičky,copak se to s vámi stalo?Na KSČM nadáváte a s takovou stranou se pachtíte.Zlaté to časy před rokem 1989.
    • Naprostý souhlas, vidím to také tak.Estébácké ANO má zelenou.
    • anna.tvaruzkova.58
      Zajímavé je i to, že lidem nevadí Babišovo přisání na státní rozpočet. To, co zaplatí na daních, dostane zpět ještě o polovinu navýšené, v dotacích. Proto se nedivím, že je na každé fotce tak vysmátý. Dělá z občanů blázny a oni mu to žerou a nemohou si ho vynachválit.
  • ANO, přesně to sedí Na STBácké metody-tzv. ideologický boj. Vůbec nejde o to, co je pravda. Vypustit jakoukoli zprávu, aby poškodila protistranu. Zprávu, kterou nelze ověřit. O politicích si nedělám velké iluze.
  • Už jsem o tom něco četl. Jako nestranný si o panu Hudečkovi myslím své. A o té Kalouskově sebrance vč, maskota totéž.
    Prohráli a nějak se se s tím nechtějí vyrovnat, A bude to trvat, protože celostátně jsou vymazáni s politické mapy.
    Praha nepřišla k volbám. A věděla proč.
    A venkov to zachránil. Zaplať Pánbůh. A pan exprezident. Ten se tedy vyzajchnoval.
    • a co má s tím pán prezident společného
    • Babiš se s nimi vyrovná,ač prohrali bude se pachtit s němi nežli s vládní koaliční ČSSD.Kalouskovi je to jedno,ten vleze do zadku kterékoliv straně,jen aby byl stále v politickém popředí.Je smutné,že pán Babiš již řídi z Prahy kde)o a kde půjde do koalice s ANO a snaží se ČSSD vyšachovat mimo hru.Takovou to máme nyní politiku.Babiši,nemám tě jako člověka rad a stranu ANO teprve ne.
      Kdybych tušil,jak se Babiš zachová,k volbam bych nešel také.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit