Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty duševní chudáčku.Tebe už nikdo neposlouchá! *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
  • Dá se jen souhlasit s tím, že alkoholik je nevypočitatelný, zatím to dokazuje každý krok Zemana. Ovšem každý hospodský má svou míru, což u tohoto alkoholika, který se dostal k prezidentování, je těžké odhadnout.
    Podle jeho práce není možné odhadnout jeho kroky, které udělá ve špičkách, ale on je prezident, hostinský alkoholik řídí jen svou hospodu.
    Nebylo by lépe dát Zemanovi řízení hospody a prezidentování nabídnout někomu normálnímu, který má odpovědnost v krvi
  • Chtělo by se napsat :"Nechte doktorů", ale "Modré straky" mají na doktory ve svých řadách opravdu pech.Co doktor, tedy lékař v ODS, to pořádná.... doplňte si sami.Já uvedu jen několik příkladů, ze kterých to vysloveně čouhá, jak sláma z bot:všehoschopný privatizátor Macek, neschopný Rubáš, ochlasta Roth, vyčuraný,antihumání Julíének,absolovent "Vůmlu" a svojí kandidaturou na prezidenta předrzý Sobotka a nyní velký přítel jihošeských kmotrů, kteří jej do čela "Modrých strak" doslova propasírovali, ale i podle politické rétoriky pravý jihočeský Kuba!Posuďte sami, jaké "hvězdy nám Modré straky předkládali a předkládají?Kdo alespoň trochu přemýšlí má jasno!!!
  • Kuba Kubi Kubíkula promluvil.

    Když ho člověk poslouchá, tak by mu dal dementovi korunu, už jen jaký má koktavý projev
  • Alkoholici jsou nekritičtí, ješitní a vzteklí a stačí málo a začnou se hádat, křičet a dokonce se i prát ničit své okolí. Proto presidenta nesmíme dráždit.
  • Křivohubý a huhňavý anesteziolog by potřeboval oživit sám.

    V Česku není ani jediná autentická strana - jen Potěmkinova vesnice "standardní" Klauzemanovy prognosťácké vylhané "demokracie", složené ze sulcovitých nesoudržných tlup levorukých žvanilů a zlatokopů s těmi nejpřízemnějšími motivy, stran a straniček vzniklých na troskách KSČ z jejich bývalých členů nebo jejich potomků. Nešťastní bývalí „pracující“ se drží zoufale těchto trosek jako trosečníci do sebe zhroucené parodie Titanicu. ODS i ČSSD nepřežijí své podvodné, šarlatánské a falešné "zakladatele" a nebude to žádná škoda. Tuto zdánlivě bezvýchodnou situaci lze výhodně využít pro vznik autentické, občanskoprávní politiky, založené na důsledné osobní odpovědnosti jak voliče, tak zastupitele, na zákonné bázi občanského zákoníku - nikoli na vylhaném "veřejném právu".
    Blíže viz odkaz na konci příspěvku.
    „Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
    Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
    Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
    „Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
  • Nejde přece o dráždění Zemana a o nějakou 101,5 a ještě kousek hlasu za každou cenu,..ale o to, že tihle vejlupci už toho předvedli společně tolik, že dokonale vydráždili a zdivočili spoustu lidí, kteří se díky nim mají v životě hůř a hůř a ti toho mají už samozřejmě plné zuby, protože se na tu falešnou komedii a sviňárnu napříč spektrem nemohou dívat až je mnohým ze samého zoufalství skutečně zle a teče jim voda ze zubů a vaří se jim krev v žilách z toho všeho..
  • Kuba varuje ODS: Prezidenta nedráždit, nekrmit!
  • fleck je nemytá "píp"!
    STOP SPOZ je velkej "píp"!
    Not CSSD je odpornej "píp"!
    eM je nechápavej "píp"!
    Marie je opruzená "píp"!
    korektor je sprostej "píp"!
    Sniper je nefalšovanej "píp"!
    Ódesáci jsou "píp píp píp píp"!
    TOPÁCI jsou také "píp píp píp píp a ještě píp píp píp"!
    LIDEM jsou people, čili také "píp píp píp pípl"! Konec tréninku
  • Stále slyším z úst Kuby, Němcové, Kalouska atd. kouzelné slovo ( .číslovku ) 101. Ještě jsem však neslyšel co lidi, co chce lid této země- pryč s ODS, TOP09 a Lidem !!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit