Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hrdinní čeští bojovníci proti Bruselu !

    Sledujíce váš neúnavný boj proti EU a Bruselocentrizmu za samostatnost a výlučnost České republiky, rozhodli jsme se my Moravané po vzoru bratrů Slováků nepřekážet vám v tomto boji a opustit váš holubí stát. Požádáme o obnovení tradičního svazku s Vídní (k níž jsme měli vždy mnohem blíže než k vám - nejen kulturně a mravně, ale i municipální správou). Hodláme posléze vytvořit desátou rakouskou spolkovou zemi Moravu s vlastní zemskou vládou i zemskými zákony. Tím zároveň posílíme slovanský živel spolu s Chorvaty a Slovinci v Rakousku. Nebudeme muset vést s vámi falešné a prázdné diskuze, jako např. o zavedení Eura coby měny. Vám zůstane vaše numismatická kuriozita – Pražský groš (Pg), namísto dosavadní „Koruny české“ (Kč). K majetkovému narovnání vás pozveme do vily Tugendhat po naší předchozí konzultaci s Vladimírem Mečiarem. Předběžně vám sdělujeme, že k Muchově epopeji si můžete odvézt i Dukovany (třeba na Letnou namísto Blobu, případně je také můžete zapůjčit do Japonska). K tomu vám přidáme na památku brněnský žulový dvacetitunový „vibrátor Primátor Onderka“ (i s primátorem, včetně řetězu – ale jen kozího). Oba jsou bohužel nefunkční, avšak nezničitelní. Vlajku si klidně ponechte, zakryje vám celou vaši kotlinu. Zato heslo našeho rodáka Masaryka z hradního praporu bychom si vzali – vy si tam vyšijte třeba „My Prahu nedáme – radši ji zbouráme“ (aspoň případní turisté budou náležitě poučeni – a to nejen pražskými taxikáři). Váš prezident toho aspoň nebude mít tolik na únavné reprezentativní objíždění a pojídání osoleného kóšer chleba od starostů. Může být volen na Staromáku přímo – aklamací. Na Vítkově je pro něj teď po Gottwaldovi místa dost. Když dáte betonovému loupežníku a euroteroristovi Žižkovi do ruky raketu (tenisovou), ušetříte za novou sochu (při vašem krizovém hospodaření) a můžete prodražit Blanku, či jakýkoli jiný český tunel. Protože už vás známe, nebudeme na hraničních přechodech vyvěšovat „Češi nekrást tady“, protože by to stejně nepomohlo, zato vás ale pořádně zkasírujeme podle evropských zvyklostí.
    • Hej ty moravane dříve pomlčko mezi Česko - Slovensko.Nechal jusem si udělat byt tvým krajanem z Olomouca a výsledek tragický.Chtěl jsem ho hocha vyhodit jen vlezl do dveří ruce obě levé a vytahoval se jako další tvůj soukmenovec Topolánek.A Masaryka vč. Gottwalda si vem taky kromě toho,že pravda vítězí si dej na Špilberg hlavu Kočí do erbu a vem si, své krajany nalezlé do Prahy,aby zde byl prostor.
  • Aha tak kvůli tobě a tak podobným chtějí rušit bejby boxy.
  • Kdyby ta banda,která sedí na ministerských postech,kopala uran pro Temelín,task by to byl pro tuto zemi ,mnohem větší přínos.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit