Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Především by mělo být jasno, co je to vlastně extrémismus a co, dejme tomu , neobratně vyjádřený rozumný názor. Jestliže JAKÝKOLIV občan porušuje zákony tohoto státu, dobré mravy a všeobecně přijaté normy občanského soužití, pak také musí nést následky. Ať již právní (přiměřený trest), nebo společenské (přiměřené hodnocení spoluobčanů). Zneužívání slova rasismus je nespravedlivé a škodlivé a této zemi neslouží ani k dobrému ani ke cti.
  • Svoboda slova patří k nejzákladnějším lidským právům - a to i když ta slova jsou extrémistické bláboly - každý by měl mít právo říct co si myslí.
  • Právě to,ře za politické názory chce současná politická pakáž lidi zavírat,tak ukazuje pouze svoji ubohost a troubovitost.Rasismus bude v určité míře vždy,kde se střetnou dvě rasy.Pouze jej lze možno omezit tím,že jedna rasa nebude parazitovat na druhé .Nejlépe to uměli například komunisté.Ti z Cikánů,kteří se původně živili hlavně zlodějnou,udělali řádně pracující občany,kteří platí daně.Protože podle politických lumpů,kteří pronikli masově ,po údajné revoluci ,do politiky,dělali komunisté vše špatně,tak museli po komunistech vše přeorat a z Cikánů povětšinou udělali stádo povalečů na podpoře.Protože tehdy bylo snadné na podporu se dlužit.I toto lumpáctví ,porevolučních mocných pomohlo tomu ,že se řítí země ke státnímu bankrotu.N štědré podpory pro Cikány finanční prostředky nebudou a sehnat Cikánům práci ,na rozdíl od komunistů,současní mocní, neumí.A to se po údajné revoluci vytahovali,jací jsou na vše borci.Přitom dokázali tuto zemi pouze rozprodat,rozkrást a astronomicky zadlužit.Jediné co jim šlo celých dvacet roků dobře,bylo obelhávání lidí.
  • Jestli nekdo pise neco o nekom spatnyho tak neni normalni at zacne prvni u sebe a at to necha na zakon ktery vytvorila vlada kterou jste si zvolili jako obcane CR
  • Za vtip pokládám už dnešní článek o návratu cikánů z Kanady.Kde tito lidé,o kterých se také leckde píše jako o českých občanech, používají oblíbené jejích slovo a to,rasismus Rasismus je pro ně i že nedostali zpět byt, kde před odchodem bydleli, navíc dobrovolně opustili.Zjistili, že pšenka jim tam nepokvete a tamější úřady jsou důsledné , aby jen tak financovali nepřízpůsobivé, rozhodli se vrátit do našeho prostředí. Zde udělají bu-bu --bu, za sebou mají kupu dětí,nějakého aktivistu multi-kulti, nakonec to jejich kouzelné,stále pltící slovíčko, rasismus !!! Jsem zvědava,jak úřednici ten návrat dočasných emigrantů budou zvládat.Budou potřebovat silné nervy
  • Ovečky a beránkové to co volíme dvacet let má kvalitní výsledky, při posledních volbách přes padesát procent Čecháčku nejde volit, tudíž jsou se sametem spokojeni na dalších dvacet let, dobře nám tak.
  • Pokud přiznáme, že práce má vliv na polidštění opice *3* , pak nemakačenko nikdy nepřekročí hranici z divočiny do civilizace ... *5*
  • O skotech a židech je jich víc a nikomu to nevadí nebo je to taky rasismus...Jo cikán píchnul kolo a tak ho vyměňuje za rezervu,jde okolo Fero a hned mu sekne radió ,,,co to děláš fekete co bych dělal Ty kolo Já radio.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit