Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Každopádně političtí lumpové,kteří se dostali po komunistech k moci,místo oblbování s kapitalistickým rájem,měli cikány upozornit,aby si vyráběli pouze tolik potomků,které dokáží svojí prací uživit.To neudělali.Takže nabyli cikáni přesvědčení,že oni jsou tím ,kdo má potomky vyrábět a většinová společnost je zde od toho,kdo má jimi vyrobené potomky živit.A dnes už to státní kasa neutahne.
  • JJ, chtějí hotovost hned aby ji hned mohli utratit za chlast cigára a další potřebné suroviny.....OMG
  • Ten cigán,který si říká "cigošský šlechtic "si určitě nevydělal své peníze poctivou prací-jak sám konečně uvedl.Jistě má alespoň 8 dcer,které šlapají za eura a tak pomáhají tatínkovi od chudoby.Je to ostatně zaběhlá praxe.Cigán zůstane cigánem i kdyby se snažil sebevic.Je to prostě spodina lidské společnosti !
  • 6 dětí - to je budoucích dalších 6 sociálních dávek - to je dalších 6x6 děcek a 6x6 dalších sociálních dávek. No, kdyby to byli "naši", tak by z těch 6x6x6x6 ... atd. většina pracovala a přispívala na důchod. A protože Paroubek je zajištěný, tak mu nevadí, že rómská rodina, která přišla o 7000 měsíčně (mnozí to nemají, ani kteří pracují) - nebude nikdy přispívat do důchodové pokladny pro nás starší až to budeme potřebovat my.
  • Milý hlupáčku Gemo !
    Mohu Tě ujistit, že já jsem se v prasečím chlívku nenarodil. Já jsem se narodil v krásné secesní vile, kde stále bydlím. Tato vila patří našemu rodu odnepaměti. Aniž bych ti chtěl dávat najevo své vyšší společenské postavení, patříme mezi Cikánskou šlechtu. Mohu Tě ujistit, že jsem navoze z indie nepřijel, i když jsem v Indii byl již 2x a to právě na setkání cikánské šlechty z celého světa. Rovněž moje děti nejsou usmrkané a nepáchnou, tak jak možná páchneš Ty. Kolik je na úředu práce romů, to nevím, sám jsem tam nikdy nebyl. Náš rodinný majetek mi zajišťuje dostatek prostředků pro život aniž bych musel chodit někam do fabriky. Kdybychom se třeba někdy potkali, rád ti hodím na zem třeba tisícikorunu a ty mi za to vypucuješ boty a ještě se poníženě ukloníš. Moje vysoká inteligence a vzdělání mi morálně brání v tom, abych Ti odpovídal stejnými výrazy, jakými se vyjadřuješ Ty, i když vím, že riskuji, že mi nebudeš rozumět, protože Tvůj omezený slovník omezeného čkověka nemůže rozumět všemu z řeči inteligenta. Ještě k Tvým otázkám: Nový dům Ti nikdo nedá, neměl jsi si zničit ten starý. Postav si ho sám, ono postavit prasečí chlívek zas tolik práce nedá. Tak mnoho štěstí při stavbě, ty náš malý uslintaný debílku. Zdraví Tě Cikán.
    • a kde se vzalo to vaše pohádkové jmění....jen tak přístálo z marsu???
    • No nechci provokovat, ale myslím si, že žádná romská(jediné pojmenování, které je v rámci zákonů v tuto chvíli možné pro vaše etnikum) šlechta teoreticky neexistuje.V případě že by existoval nějaký romská země nebo stát případně říše, tak by to teoreticky možné bylo.Když mluvíte, že jste šlechtic/šlechtična, tak kým, v které zemi a kdy byl Váš nějaký předek povýšen nebo přijat do šlechtického stavu, či se do šlechtické rodiny přiženil. Jaké jsou Vaše rodové erby.Takhle je to pojmenování z hlediska historického nesmysl. Mimochodem už od první republiky je používání šlechtických titulů nebo tvrzení o sobě že patříte do šlechtického stavu trestným činem.Tento zákon platí dodnes.
      To, že má někdo hodně peněz(což každém,u přeji bez ohledu na národnost) nebo, že ho "bere" nějaká část populace za svého vůdce neznamená že je šlechtického stavu. To by se mohli začít houfně přihlašovat dnešní páni "superpodnikatelé-tuneláři" o šlechtické tituly.
  • Čechy jsou pro Čechy a vy cikáni už táhnětě do hajzlu někam na ostrov a tam at se páří vaše matky se synama a fotři s dcerama tak jak to děláte at ja vás dementů ještě víc. Budete tam dobrá potrava pro Godzilu. *1*
    • Přece je logické, že když chci něco od společnosti takk bych jí měl taky něco dát. Oni jsou zvyklý jen krást a garnitury po r 89 jim to umožňují *16*
    • At je tu kdokoli,Ale bude dodržovat zákony této země, Pokud ne, tak ať táhne. Ale dělat ze sebe svatouška a obhajovat trestné činy je prakticky spoluvina. *3* Faktem ovšem je, že o ně nikdo když se přesvědčí co je to za pleps nestojí. To je more, kvůli ktrému vyhyneme.
  • Jo,letět do zámoří,všechno tu nechat.Potom se vrátit dostat vše zpět a k tomu zpětně i dávky.Aby to nebylo málo nedávno sem četl že si někteří cikáni jezdí či vlastně lítaj do Kanady či Anglie pro zbývyjící dávky.To se potento.Samotné slovo DISKRIMINACE vzniklo kvůli romům.Takže rom není cikán,po jasné definici je to nic.Cikán je cikán a mimo to slušní lidé jsou diskriminováni,aby ty tlamy křivohubé s romy co tu vládnou měli pohodlí.Když jsem žádal o dávku v roce 95 tak sem div nechcíp.Paní která toto vyplácela otevřela dveře a se slovy tak běžte už mi řekla že na mě a ostatní nezbylo,protože já nemám 10 dětí a nemůžu sebou na úřad vzít 25 členou rodinu a vyvětrat pokladnu.To mi stačilo do smrti a té paní taky i když mi řekla že to je normální a někdy musí volat městskou policii,aby je vyvedli. *16* *16*
    • Jasně jsi to četl v příspěvku, oni jsou slušní a my jim prakticky ubližujeme. Zažil jsem je na kladně, kde si v bytech topili parketama. Ale oni jsou kulturní národ a 99,9 procent je jich slušných. Už to že ten vědátr cikánská neodpověděl svědčí o tom, co je to zač.
      Ačkoli musím uznat, že býlejch je taky dost, poměrově se jim nevyrovnáme.
  • Cikáni by neměli mít nárok naprosto na nic. Nezučasnují se daní ( pladby pro stát), pouze využívají pohostinosti českého národa. Jako hosti se , ale nechovají. To , že Paroubek tluče na jejich stranu , je pouze snaha se zviditelnit. Všichni do budoucna by si měli pamatovat Paroubkovo jednání a tu stranu v které by se nacházel nevolit. !!!!!!!!!!!!!!!
    • Socani byli odjakživa horda kabátníků a komediantů, myslím si že mají mnoho společného *13*
  • Milý Gemo, se zájmem jsem si přečetl tvoje příspěvky do diskuse. Je pravda, že by ti nepřizpůsobiví Cikáni (ten výraz není invektiva, ale normální název pro určitou národnost, který byl vždy používán a žádný Cikán se kvůli tomu neurážel, protože Romové jsou pouze jedna z více větví Cikánů) měli být přinuceni k normálnímu životu a k práci hlavně tím, že by bez práce žádné peníze od státu nedostávali a to by mělo platit i pro Gádže. Vidíš, jsem Cikán a přesto umím mluvit slušně, jako většina z nás. Je mi Tě líto, asi jsi byl z velmi chudých poměrů, které ti dovolily absolvovat odhadem tak 3 ročníky základní školy, to je poznat podle tvého pravopisu. A podle výrazů, které používáš je vidět, že jsi vyrůstal možná v prasečím chlívku vedle hnojiště. Ubohý hlupáčku! Dám ti návrh: Využij možnosti našeho pokrokového zřízení a podej si žádost abys mohl vychodit ještě ale spoň 2 - 3 další ročníky pomocné školy. Do důchodu to třeba zvládneš.
    • Chci se Vás zeptat. Někde jsem četl že slovo Gádža je hanlivé pojmenování pro skupinu, kterou též označujete jako "bílí". Že je to ve vaší řeči vlastně nadávka. Pokud tomu tak je, proč této skupině lidí nadáváte.
      Dále se chci zeptat, když se tedy označujete za "cikány" a ne za romy, proč za toto své historické označení nebojujete a nejste na něj patřičně hrdí. Jako já jsem třeba hrdý na to, že jsem např Moravák.Proč se Vaše etnikum dle platných zákonů musí nazývat romové, když s tím vlastně ani vy sami nesouhlasíte.
      Mimochodem nechci, aby to vypadalo, že jsem proti Vám nějak zaujatý. Znám romy, kteří pracují nebo jsou majiteli např. stavebních firem apod. Jen mne prostě zajímá konkrétně Váš názor na některé věci na které se ptám.
    • Ještě ke škole, Každý ji nějak udělal, ale zrovna většině cikánů kteří opouštěli školu v 6 té třídě, prakticky jsi to dobře spočítal bylo ubližováno ale nějak se jim nevedlo.
      Ke kriminalitě jen dovětek. To co se dozvíme je jen zlomek. Zbytek lidi ani nehlásí z důvodu zastrašování vendetou tvými souputníky.
    • mimo to add psal jsem že jste přizpůsobivý ne naopak, co je výhodné to znáte hned stejně jako zákony a jak je obejít. Pokrokové zřízení je to pouze pro vás, vyžírky a zloděje. Pro obyčejného člověka je to jen přehnaně drahé a dost dlouhé divadlo, na které se ani nechce koukat.
      Pokud dodržuješ pravidle této země, vživotě by jsi tenhle žblept, ódu na cikány nemohl napsat, nebo jsi slepý a nebo úplně blbý že nevidíš co tví "kamarádi" z rodu provádějí. Světší to i o tom, že je vítají s otevřenou náručí v kanadě anglii norsku atd.
      také neumíš počítat 10 procent slušných cikánů není většina
      a k cikán vs rom, kdokoli ve sdělovacím prostředku řekne cikán, druhý den už tam nepracuje, takže taky lež ale ta vám nikdy nebyla cizí tak se ani nedivím
    • Mimo to, já jsem čech a jsem tu doma, ty jsi sem přitáh s vozem kradených slepic s tím, že se nehodláš řídit zákony a pravidly této země ale jen tady prudit a otravovat vzduch. Kdo ví, jestli jsi se v tom chlívku nenarodil ty ty "rómé"
    • O co míň budou mít cikáni a obecně lidi peněz, tím větší bude kriminalita a fízlárna je v tomhle absurdistánu jen na to aby otravovala slušné lidi.
      Pokud se zájmem sleduješ co píšu, tak jsi musel pochopit, i když spíše ne, že mi dochází trpělivost a jímá mě oprávněná obava o život v této do roku 1989 docela poklidné zemi.
      Když si cikán tak mi odpověz na několik otázek: Proč se globálně nazýváte rómy?
      Proč já nedostanu nový barák, když předchozí rozmlátím?Proč, když jdu na úřad práce není tam jediný cikán a na socce jech je řvoucích přes sebe snad 100?Co se ti nelíbí na již uvedených argumentech kdy svou přítomností děláte nemovitosti neprodejné, jste tak líní že odpadky házíte z okna, a když se vám nebo vašim špinavým a usmrkaným harantům něco líbí tak si to proste vemete?
      proč, když se vám něco nelíbí nejdete na férovku ale zvete si kamarády?Proč se na váz vztahují jiná pravidla než na slušné lidi?Proč vám mám ještě k tomu platit vaše nekonečné pařby?
      Jaký vlastně mimo zaměstnávání socky a zbytku policie jste ve většině přínos pro tuhle společnost?
      Být tebou pokud jsi jak říkáš chytrý cikán držím hubu a krok.
      • Jen bych si dovolil doplnit k tomu přínosu cikánů pro společnost, že ještě dávají práci soudům, vězeňské službě a tzv. polepšovnám a diagnosťákům. Fakt přínos a ta přidaná hodnota.
      • gemo,naprostý souhlas s Tebou !!
        • Ono je potřeba znát význam slova - přecikánit-. To cikáni dobře znají na rozdíl od nás. Nás tu a tam cikán přecikání. Ale málokdo si uvědomuje, jak nás hloupé gaže "přecikáňují" vlasní t.zv. demokratičtí zástupci. Je až doposud nepřecikánili, proto brali ony dávky a ručím za to, že budou brát dále (třebas nařízením EU), ančto nejsou tak blbí jako my. Tak se vážení zamyslete sami nad sebou.....
  • Ještě jste zapoměl na jejich voliče a zvoniče v r 89, ty bych to ale nejdříve nechal odmakat a pak teprve popravit a naházet do masového hrobu buldozerem. Taky bych nechal dělat tuto popravu blízké těch co skončili díky amnestii "milovaného" havla a těch co páchají sebevraždu kvůli téhle bandě gaunerů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit