Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cikáni by neměli mít nárok naprosto na nic. Nezučasnují se daní ( pladby pro stát), pouze využívají pohostinosti českého národa. Jako hosti se , ale nechovají. To , že Paroubek tluče na jejich stranu , je pouze snaha se zviditelnit. Všichni do budoucna by si měli pamatovat Paroubkovo jednání a tu stranu v které by se nacházel nevolit. !!!!!!!!!!!!!!!
    • Socani byli odjakživa horda kabátníků a komediantů, myslím si že mají mnoho společného *13*
  • At´jdou makat a chybějící peníze si vydělají,jako každý obyčejný člověk.Nebo už zase bude mít cikánská elita nějaké výjimky?Vždyť to snad platí pro každáho,nejen pro ně.A to je třeba donutí k tomu,aby občas mákli na práci.U nás jsu zatím dvě skupiny lidí s obrovskými výhodami.Cikáni a politici.Obyčejného člověka je potřeba vyhubit.Ale kdo je potom bude živit? *9*
  • Před převratem 89 jsem pracoval jako mistr v těžkém průmyslu. Měl jsem ve směně i cikány, ale vždy jsem je měl na úkolovém pracovišti. K tomu jsem měl štěstí na schopného parťáka, který jim důsledně kontroloval a zadával práci. Když mně kterýkoliv dělník na úkolovém pracovišti - černý, bílý, udělal za měsíc průměrnou normu na 105 - 110 %, bylo pro mě otázkou osobní cti a prestiže tak dobrému dříči dát prémie. Ty bývaly někdy až 70% k platu NAVÍC !!!, vážení !!! Pokud bych mu prémie nedal, dělník by se mně další měsíc na práci 1 - 2 - 3 ... , neměl bych výrobu. A pokud by si dělník šel stěžovat na odbory nebo stranickou organizaci, zametli by se mnou jako velký s malým. Vobou případech bych byl vždy za blbce já. Samozřejmě pro mně byla nejdůležitější za řádnou práci řádná odměna. Dnes mně ti tehdy utlačovaní a diskriminovaní cikáni potkají a s nostalgií mně říkají: "Mistře, za Vás bylo dobře..." i když mistra už řadu let nedělám ...
    Ať se dnešní demokratický režim ukáže, jaký je borec a alespoň dorovná dělníkovi prémie do téhle výšky. Ať převálcuje totalitu a dá dělníkovi za dobrou práci 100% prémií navíc !!! He ???
    Toto je to pravé komunistické - ČEST PRÁCI !!! Protože práce = výroba, je jediný způsob, jak udržet naši ekonomiku nad vodou a konkurence schopnou. Kdo si neváží práce podřízených, neváží si lidí a měl by se nad sebou vážně zamyslet.
    • Dnes nějaká práce mnohým nic neříká. kšeftovat s padělaným zbožím, vydělávat machinacemi, burzovními operacemi, dělník se svou prací je na poslední příčce společnosti-lopata.
      Toto zde zavedl pan Klouz a soudruh Míl, který byl prezidentem podnikatelské lobby.Pamatuji doby, kdy ve Sněmovně byli dělníci, dojičky apod. Taky špatně, každý by měl dělat to, co dobře umí. Pokud někdo umí jen žvanit, slibovat jako např. s. Paroubek, John, Bárta, Vondra, nejlépe Karolina Peake, Klasnová a největší hvězda slečna Kočí *12*
    • "Tenkrát" měl dělník za 1 hodinu své práce peníze na 10 litrů mléka pro své děti, za 1 hodinu své práce peníze měl dělník na 50 housek, můj otec za 25 hod. dělnické práce vydělal na platby většího bytu v paneláku. Za 2 roky své práce peníze měl dělník na lepší auto domácí produkce. K tomu měl zadarmo lékaře, za přijatelný peníz dítě ve školce, děti ve škole dostávaly knížky a sešity také zadáčo. Když dítěti učení šlo, mohlo získat i vysokoškolské vzdělání.
      Takže ?!?! Má dnes dělník 140,- Kč na hodinu, aby koupil svým dětem 10 litrů mléka? Má dnes dělník 120,- Kč na hodinu, aby koupil stejných 50 housek? Má dnes dělník 400,- Kč na hodinu, aby poplatil 4+1 byt v paneláku? Vydělá dělník za dva roky na dobrou Oktáfku?
      Zdravotnictví a školství nechávám bez komentářů...
  • Jo,letět do zámoří,všechno tu nechat.Potom se vrátit dostat vše zpět a k tomu zpětně i dávky.Aby to nebylo málo nedávno sem četl že si někteří cikáni jezdí či vlastně lítaj do Kanady či Anglie pro zbývyjící dávky.To se potento.Samotné slovo DISKRIMINACE vzniklo kvůli romům.Takže rom není cikán,po jasné definici je to nic.Cikán je cikán a mimo to slušní lidé jsou diskriminováni,aby ty tlamy křivohubé s romy co tu vládnou měli pohodlí.Když jsem žádal o dávku v roce 95 tak sem div nechcíp.Paní která toto vyplácela otevřela dveře a se slovy tak běžte už mi řekla že na mě a ostatní nezbylo,protože já nemám 10 dětí a nemůžu sebou na úřad vzít 25 členou rodinu a vyvětrat pokladnu.To mi stačilo do smrti a té paní taky i když mi řekla že to je normální a někdy musí volat městskou policii,aby je vyvedli. *16* *16*
    • Jasně jsi to četl v příspěvku, oni jsou slušní a my jim prakticky ubližujeme. Zažil jsem je na kladně, kde si v bytech topili parketama. Ale oni jsou kulturní národ a 99,9 procent je jich slušných. Už to že ten vědátr cikánská neodpověděl svědčí o tom, co je to zač.
      Ačkoli musím uznat, že býlejch je taky dost, poměrově se jim nevyrovnáme.
  • Každopádně političtí lumpové,kteří se dostali po komunistech k moci,místo oblbování s kapitalistickým rájem,měli cikány upozornit,aby si vyráběli pouze tolik potomků,které dokáží svojí prací uživit.To neudělali.Takže nabyli cikáni přesvědčení,že oni jsou tím ,kdo má potomky vyrábět a většinová společnost je zde od toho,kdo má jimi vyrobené potomky živit.A dnes už to státní kasa neutahne.
  • Jsem jen zvědav proti komu půjdou v parlamentu, když si za radikální smýšlení společnosti svím nenažraným přístupem mohou sami a chca nechca společnost se radikalizuje.
    Co sakra dělají odbory a jejich zastánci co vykřikovali o generální stávce? Kolik zaplatila vláda jejich bossům, aby to zametli pod koberec, jako jejich slavné kauzy? Co uslintanej zavadile, kde jsou ty razantní akce odborů? Stál jsi dneska vedle toho šupáka drábků jako tipický krypl.
  • Čechy jsou pro Čechy a vy cikáni už táhnětě do hajzlu někam na ostrov a tam at se páří vaše matky se synama a fotři s dcerama tak jak to děláte at ja vás dementů ještě víc. Budete tam dobrá potrava pro Godzilu. *1*
    • Přece je logické, že když chci něco od společnosti takk bych jí měl taky něco dát. Oni jsou zvyklý jen krást a garnitury po r 89 jim to umožňují *16*
    • At je tu kdokoli,Ale bude dodržovat zákony této země, Pokud ne, tak ať táhne. Ale dělat ze sebe svatouška a obhajovat trestné činy je prakticky spoluvina. *3* Faktem ovšem je, že o ně nikdo když se přesvědčí co je to za pleps nestojí. To je more, kvůli ktrému vyhyneme.
  • Si spad z marzu ne kreténe, vylez další brejlatej gauner. S námi se taky nikdo nes.... tak co s temi linými tlamami máte? Dokdy jim polezete do pr... Nastěhuj si je domu hov*do. Přeju ti kryple a do tebe v tmavý uličče vrazí kudlu degene brejlatej blbej ksindle. Tady už se asi nedá čekat, chce to nějak řešit a jinak než to umí oni určitě ne. Na hrubý pytel hrubá záplata. To neplatí jen pro menšinu ale i pro některé tvory utlačované většiny třeba jako jsi ty *10* *10* *10*
  • No a Paroubek ten nýmand, vrchní, kolotočář teď poleze do pr.. cikánům, to mu radí ta jeho smyslná kr*va nebo to je jeho názor? Už toho podělal až dost na to, aby takhle kvákal hajzl jeden oteklej. To je vidět, že mimo komunistů nestojí ta banda za nic. Za komunistů když cikán nemakal byl příživník, zavřeli ho a makal pod namířenou hlavní. dnes je to taky příživník zloděj a ještě rasista a bude oslavován, jako ti gangsteři od mašínů.
  • Správně gemo ! Nic víc než černý cikánský sv.ně. Roztopte pece v prasečáku a vy cikáni - netlačte se , plynu máme dost.
    • Už to, že jde o útlak a diskriminaci většiny a národa který je tu od nepaměti doma je rozsudek nad tou kreaturou s iq 70 tudíž vegetativní idio* kdy málem umlátil a znásilnil 12 letého kluka a dostal 6 let, které mu snížili na tři. To že pořvával něco o gadžech atd je ok, to není rasizmus.A těhle případů začíná být víc a víc, protože tihle dobře přizpůsobivý bohužel spoluobčané ví, že jsou hájeni jako vzácný živočišný druh. Bohužel se nám tak trochu přemnožují a za chvíli nám bude cikán fero předepisovat zákony. Na slovensku už je realita, cikán co neumí číst dělá starostu. Díky tupcům ve vládě to tak brzo dopadne i u nás *16* *16* *16*
    • První půjdou sametoví knechti, kteří rozkradli a rozdělili republiku - Wenca wod Haflů, Velký kupónová machinátor, Ježek, Dyba, Dlouhý a další jejich melody boys.
      • Ještě jste zapoměl na jejich voliče a zvoniče v r 89, ty bych to ale nejdříve nechal odmakat a pak teprve popravit a naházet do masového hrobu buldozerem. Taky bych nechal dělat tuto popravu blízké těch co skončili díky amnestii "milovaného" havla a těch co páchají sebevraždu kvůli téhle bandě gaunerů. *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit