Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Němcům v tom to fandím. Proč by si měli nechat zamořovat stát svinstvem. To , že u nás jsou drogy tolerovány vládou to pravou příčinou těch kontrol.
  • Kubiceho němečtí policisté kontrolovat nebudou a občané jsou mu lhostejní, hlavně že je u koryta. Typický český politik!!! Kubice neděkujem, odejděte (hned)!!!
  • Oprava - vtipný Kubice
  • Vtipný Kubena když prohlašuje, ža aby se kriminalita, ať už drogová nebo převaděčství, nepřenášela přes hranice. Že bychom v rámci EU převáděli Čechy do Německa a zpět. Pokud vím tak EU má jasně stanoveny vnější hranice - schengenský prostor a všechny státy podepsali tzv. schengenskou smlouvu. Tak jaké převádění z Čech do Německa, to trochu Kubena ujel. Máme opravdu chytré lidi na svých místech. *1*
  • Od války se nic nezměnilo. Jsme pořád "ost". A němci jsou směrem na východ v chování pořád stejní. Nikdy nás nebudou brát jako sobě rovné a to v ničem.. I to jídlo a všechno zboží sem vozí ve "II jakosti".Ani my jsme se nezměnili, pořád jsme jen lokajové co si nechají vše líbit. Hlavně, že známe, že kdo není ......není Čech hop hop hop...Jsme fakt švejci a při tom máme daleko daleko navíc,ale musí nám vždy při tom vládnout někdo jiný..
    • Stoprocentní pravda. Pro většinu Němců jsme pořád untermenschové a jejich propaganda to stále ještě přiživuje - třeba články o pražských taxikářích před každou turistickou sezonou o bordelu v hotelích atd. A tomu jim bohužl nahráváme!!
      Ale jak už jsem psal, proč se naše policie bojí zastavovat třeba i zjevně podnapilé německé automobilisty (motorkáři jsou ještě nohem horší a ty nezastavuje už vůbec nikdy), proč v nich udržuje pocit nadřazenosti, že oni mohou?
  • Nevím o tom, že by u zastavených aut s českou poznávací značkou byl psovod se psem a hledal drogi. Myslím si, že stížnost českých občanů na šikanu, když přejeli hranice a byli hned zastaveni a kontrolováni byla oprávněná a hodně častá.
  • Hlavně je nutno podotknout, že drogy žere kde kdo - od kmána až po pána. A že se to nevyhne ani nejvyšším místům není třeba zdůrazňovat. Jenže - je třeba potřít výrobce, kteří nejsou na tiše odsouhlasených seznamech.
  • No, moc se mi to nelíbí, ale němci holt chtějí pořádek. Tady ten bordel a hnus politiků, dá dohromady jedině někdo z venku.
  • mam strach ze sem nemci vozi drogy kazdeho nemce je nutno prohlednout.jak jednoduche a funkčni........
  • Ono by stačilo, kdyby se jim někdo koukl do auta a odpadky, které k nám vozí museli vyhodit už v Německu. Jo a taky se mi nezdá, že by němečtí drogoví mafiáni potřebovali Čechy k něčem jinému než jako kurýry, vývar jim určitě nepřenechají, tak a\ť Němci zametají v první řadě před vlastním prahem,

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit