Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud Lessy, pak nutně i pan Kubice: Jinak je to komplot.
  • Nečas si vzal příklad z Kalouska, a myslí si, že i on si může vše dovolit ! Je jasné, že i on je namočený. Ne třeba ale v tomto případě,
    Ještě v pátek 13. července, kdy se jednalo o vydání Parkanové, jsem si četla projev Kradouska, který měl ve sněmovně. Mezi jiným ke kauze CASA říkal …."my to musíme zarazit, aby to nešlo k soudu, taková pitomost“ A už je to tady. Chapadla naší chobotnice Kalouska zapracovala. Je vidět to jeho zázemí (p. Lessymu zase vyhrožoval „my Vás odstíháme ), určitě je zatím parta Langera. Je to čitelné, viditelné, ve skutečnosti zde ovšem vládne estébák Kradousek a je to on, kdo má celou moc soustředěnou ve svých rukách . Je to nebezpečný zločinec a psychopat a nebude poroučet celému národu !!!
  • teď se dívám na čt24, kde mladá servilní redaktorka skákala do řeči Johnovi a použila slovo, že se policie " VMÍCHÁVÁ " do bla bla bla..... *8* , spisovně je vměšuje ( to je úroveň redaktorů). naše dvouletá vnučka něco hledala a také to " nenajdula" *1*
  • Vážení pisatelé, buďte v klidu, vláda padne ihned jakmile bude realizována největší zlodějna posledních 100 let a církve ukradou i to co jim nikdy nepatřilo. Pak odstoupí i spící Trautenberk, Kalousek i ostatní.....Přece do toho ta "lůza" jak slušné občany nazval arcidarebák Duka nesmí mluvit.
  • Je jasné,že policie šlápla do vládního porcelánu.Nečas,Kalousek,Kubice,Klaus a další jsou ještě větší gauneři,než se občaná domnívali.Patrně zítra Klaus bude apelovat na brzký odchod Lessyho.Čeho jsme se to dočkali dvacet let po převratu!. *1* *16*
  • Neznám Lessyho, ale je jasné, že šlápl vladařům na kuřecí oko. Je škoda že odejde, ale jak u sebe nemá podporu, tak nemá šanci se tam udržet. Lidé kolem něj mají strach, tak to tak dopadlo.
    hned jak ho vylejou, tak z něj udělají největší špínu. Držím mu palce.
  • Teď na čt24 běží zpráva, že zítra přijme V. Klaus na Hradě Lessyho. Taky se snad připojil k zastrašování? Lessy by ho měl zatknout a poslat za Ráthem. I když by se měl poslat k zatčení rotný, ale toho by ke Klausovy nepustili.
  • Jeden lže víc než druhej. *6*
  • Ať už raději drží hubu, jednou řekne pořádný policajt, že stojí za svými podřízenými a hned je "za hranou". Tato nesvržitelná vláda, která má voliče za špinavou lůzu, je nejen za hranou, ale daleko za jakoukoliv mezí slušnosti a korektnosti. Jsme opravdu národ hlupáků a zbabělců, když si toto necháme líbit. Kdyby alepoň ti odborářští vůdcové nebyli tokovým primitivními pivními dědky, které si Kalousek kdykoliv "namaže na chleba"
  • Být prolhanou kurv*u se zase neslučuje s postem premiéra nečásku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit